Įkraunama...
Įkraunama...

Pozityvių neLIGONIUKŲ pavėsinė - 4

QUOTE(SVETA K. @ 2011 06 07, 18:19)
yahoo.gif VISKAS GERAI assa.gif  karsta.gif  didis.gif Aciu,mergaites uz kumstukus smile.gif

saulelydis ,kaip grazu wub.gif pas mane irgi viena gele prazido,bet nezinau kaip vadinasi blush2.gif Va,radau per google,tokia pas mane http://www.greeninfo...ia_miniata.html smile.gif

Labas
Kaip šaunu, kad sveika.Valio 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

O aš irgi kliviją turiu, tėvo dieną MB gavo nuo vaikų.
Papildyta:
QUOTE(romantikė @ 2011 06 07, 18:34)

Bendraut nesinori... Kur jegu rasti?

Gal kaip tik bendraujant rasi išeitį?
Papildyta:
QUOTE(carvel @ 2011 06 07, 19:23)
SVETA ,ar nesakiau ,kad viskas bus ok mirksiukas.gif  4u.gif

Romantike laikykis .... console.gif

Nu o as merginos susirgau ,negaliu.Sestadieni buvom prie okeano ,pagulejau nu po skeciu rodos,namo gryzau.galva plysta,pravemiau dvi dienas,siandien pirma kart pavalgiau ir vel papykina ir galva sunki,nesuprantu ar apsinuodijau kuom,ar nuo saules taip....

Gali būti ir perkaitimas.Kiek girdėta pasisakymų negali mergaitės po šios ligos degintis, o ir man tiesioginė saulė tai branduolinis smūgis.Ar negali nueiti pas šeimos gydytoją.Gal skysčių mažai gėrei?
Atsakyti
Romantike 4u.gif
Atsakyti
Laikme, mieloji, nusiramink, juk tave gydo, o ne kenkia. Nusiraminimui ka nors pagerk, kad ir Acosedum, bus viskas gerai. Sau taip kalk i galvele.
Kaip ir robyte sako, jul spinduliukai visiskai neskaudus, vienas malonumas paguleti kelias minuteles.

Romantike, bendražyge, tau kuo didžiausios tvirtybes ir nusiraminimo, jei bejėgė esi ką nors pakeisti!

Carvel, lietuvaite kitoj salelej, sveik ir kuo greiciau, juk tau reikua susiruosti operacijai, kad galetum nesioti visokias atvira iskirpte suknutes!

Tiek daug prirasete, nepamenu ka dar tureciau paminetu, reikia išsaugoti žinutę, o paskui paskaityti, noriu kiekvienai po žodelį pasakyti.

Oi, tiesa, SVETA K.labai linkejau ir tau geru tyrimų ats., nors nebuvau parašiusi. Kad taip visada butu, kad butum sveika ir laiminga!

Papildyta:
GABIJA.,istvermingoji, niekur neik is namuciu per pati karsti, buk vesiausiame kambaryje!
Papildyta:
Aruniuk, tau su dukryte po baiona 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
Rasu lankele, dekoju uz pagyrima, bet man kavotis, geda, lyginant jusu visu rasyma, t.y.ir stilius ir klaidos bei minciu nerislumas.
Atsakyti
Patricija tu mūsų ištvermingoji 4u.gif
Kaip jautiesi? Šiandien dar namučiuose? Gal gerėja sveikata?
Atsakyti
.GABIJA., biggrin.gif, aš jau vakar rytą isdumiau iš namų. 8:00 val sėdau į autobusą, 4,80 Lt ir apie 11 val ryto buvau "Eglės" sanatorijoje. Issipirkau maitinima ir gyvenimą, o inhaliacijas atskirai. Tiksliau, be gydymo. Juk visvien negaliu vandenukant lįsti.
QUOTE(.GABIJA. @ 2011 06 08, 12:52)
Patricija tu mūsų ištvermingoji 4u.gif
Kaip jautiesi? Šiandien dar namučiuose? Gal gerėja sveikata?

Papildyta:Bijau chemo, talonas pas chemoterapeute birzelio 29 d. VUOI gyd. Anusauskienę.
http://www.kvantinem...iuri-ivezi.html.
Sunku cia man telefonu papildyti, todel nepykit, kad dalis dubliuojas. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patriccija: 08 birželio 2011 - 19:41
QUOTE(Patriccija @ 2011 06 08, 20:37)
.GABIJA.,  biggrin.gif, aš jau vakar rytą isdumiau iš namų. 8:00 val sėdau į autobusą, 4,80 Lt ir apie 11 val ryto buvau "Eglės" sanatorijoje. Issipirkau maitinima ir gyvenimą, o inhaliacijas atskirai. Tiksliau, be gydymo. Juk visvien negaliu vandenukant lįsti.
Papildyta:Bijau chemo, talonas pas chemoterapeute birzelio 29 d. VUOI gyd. Anusauskienę.
http://www.kvantinem...iuri-ivezi.html.
Sunku cia man telefonu papildyti, todel nepykit, kad dalis dubliuojas. ax.gif

Labas
na tu tikra varlikė-šokliuko.Koja šen, koja ten.
Kad nenori chemo , pilnai tave suprantu, bet ar yra kitokia išeitis?
Aš dabar geriu Savickio žolių užpilą, bet jis tik po chemo.

Skaičiau aš tą straipsnį.Nebežinau kuo tikėti.
Dar radau štai ką
Vėžio gydymas sodaGyd. M. Sircus atrado dar paprastesnį vėžio gydymo metodą. Jis siūlo gerti paprasčiausią sodos (Natrio karbonatas) tirpalą. Jie suprantate anglų kalba galite paklausyti labai gerą jo interviu. Plačiau apie vėžio gydymą soda galima paskaityti jo knygoje. Pagal jį reikia gerti pusė arbatinio šaukštelio (įdėjus į vandenį), kas dvi valandas dvi savaites. Geriau vartoti sodą be aliuminio. Tiesa įspėju, kad šis metodas nėra gerai patikrintas ir tikrai nėra garantijos, kad jis veikia 100%, bet jie jau turite vėžio diagnozę tai išbandyti tikrai verta.Kada šis metodas netinka?
Soda turi daug natrio, todėl jei yra problemų su inkstais(jei yra inkstų nepakankamumas ar jums atliekamos dializės procedūros, tai šio matodo nenaudoti) tai reikia pradėti po mažiau ir pusė arbatinio šaukštelio vartoti po 2-4 kartus per dieną ir palaipsniui didinti. Taip pat šį metodą reiktu vartoti atsargiai jei yra širdies problemų ar aukštas kraujo spaudimas, skysčių susilaikymas organizme. Mano nuomone, net ir su sveikais inkstais geriau pradėti nuo mažesniu dozių ir žiūrėti kaip organizmas reaguoja.
Kodėl soda padeda?
Vėžių sergančių žmonių organizmas yra labai užsirrūgštinęs (nemaišyti su skrandžio rūgštingumu) - žemas ph. Apie organizmo rūgščių ir šarmų pusiausvyrą esu parašęs atskirą straipsnį ir siūlau jį perskaityti. Soda yra labai šarminantis elementas ir taip atstačius organizmo šarmų rūgščių balansą, vėžinės ląstelės žūvą, nes jos neišgyvena šarminėje aplinkoje. Beje, organizmas (kasa) pats gamina sodą, kad neutralizuotu rūgštų skrandžio turinį ( skrandyje apdorotą maistą) ateinantį į plonąjį žarnyną, kad jis toliau būtų virškinamas ir pasisavinamas.
Mityba
Žinoma, reikia pakeisti mitybą ir blogus gyvenimo įgūdžius. Plačiau apie tai mano straipsnyje - Bloga mityba - tiesus kelias į ligas. Pirmiausia reikia atsisakyti pasterizuoto pieno produktų, mėsos, rafinuotu aliejų, margarinų, cukraus ir jo gaminių, baltų miltų ir jų gaminių, kavos, putojančių gėrimų. Juos pakeisti valgant daug šviežių vaisių ir daržovių, kurie labai šarmina organizmą.
Reikia valyti organizmą
Vėžininkų organizmas būna labai užsiteršęs, pilnas toksinų, todėl reikia išvalyti. Tai vėlgi padaryti galima valgant sveižius vaisius ir daržoves ir atsisakant mano minėtų blogų produktų. Taip pat reiktų daryti klizmas, gal net ir kepenis bei tulžies pūslę ‘praplauti’
Nežinau kiek tai galėtų padėti.Dozės nemažos , tai kaip paveiks skrandžio rūgštingumą? Netikiu aš šia panacėja.Nebent keli parašytų , kad bent bandė.Tikrai nei vienai ligai neprikuriama tiek receptų kiek vėžio gydymui ir jie tokie nestandartiniai, neįtikėtini.
Atsakyti
Labas vakarėlis hi.gif

Tyluma skyrely g.gif

QUOTE(arune @ 2011 06 06, 18:19)
O aš noriu šiais metais į Nidą - savo ir buvusios vaiko auklytės gimtadienių proga planuojam pasidaryt vienos dienos kelionę mašina po Kuršių Neriją  wub.gif

O jei į Kauną sugalvosit - irgi duokit žinot. Ilgoka kelionė, bet zoosodą galima aplankyti, šiaip visokių atrakcijų sugalvoti. Jei bus minčių, duokit žinot mirksiukas.gif

QUOTE(rasų lanka @ 2011 06 06, 21:49)
Kasdien džiaugiuosi sodo stebuklais - auga akyse ir negaliu atsidžiaugti kad jau maži agurkiukai mezga - mano pasodinti... tikri stebuklai dedasi... didis.gif

Nu šaunuolė 4u.gif O mano(tiksliau tėtuko) pomidorai obuoliukais apsikarstę, o va agrukai kol kas tučšiais žiedais žydi...

QUOTE(SVETA K. @ 2011 06 07, 18:19)
yahoo.gif VISKAS GERAI assa.gif  karsta.gif  didis.gif Aciu,mergaites uz kumstukus smile.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

O mano abu turtai užsieny - viena į konkursą Italijoje, o kitas į šokių fesivalį Vengrijoje išvažiavo....
Atsakyti
Visoms, Mergaitėms 4u.gif - po didelį KVA tongue.gif

Svetuk 4u.gif - sveikinu tave su gerais rezultatais. Džiaugiuosi kartu su tavimi labai labai. wub.gif Dabar atsipalaiduok ir švęsk vasarą...

O tau, Patricija, gero poilsėlio ir jėgelių atgavimo. wub.gif

Romantikei wub.gif švieselės ir kad kuo greičiau sugrįžtų jėgelės... console.gif

Ifauru 4u.gif Kokie tavo vaikučiai veiklūs... bigsmile.gif Kaip ir mamytė. ... Po pasaulį, po pasaulį...

Kaip žadėjau, įdedu nuotraukytę, kur su vaikais tvorą piešėme per didžiausius karščius...

user posted image

O baigus darbą , sugavau nuostabų kadrą.

user posted image

Pas mus vakare labai atvėso oras. Rodo 17 laipsnių... rolleyes.gif Kol aplink namą su katinuku kelis garbės ratus apsukom, spėjau sušalti su trumpom rankovėm...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 10 birželio 2011 - 21:36
QUOTE(rasų lanka @ 2011 06 10, 22:33)

O baigus darbą , sugavau nuostabų kadrą.

user posted image

Nuostabus kadras..kai pagalvoji..jame tiek daug visko slypi..
Tiesiog nuostabu..
Atsakyti

Labas
Štai kokiais atvejais pateisinu ir gerbiu grafiti,kai išteplioja šviežiai nudažytas sienas norisi nagus nudaužyti.
Raselė menininkė, įsivaizduoju kokių gražių nuotraukų yra jos kolekcijoje.O savo paveikslų iš viso nenori pasirodyti verysad.gif

Grįžau iš miesto.Pas kinus, kurie urmo bazėje užėmę pusę sandėlio , nusipirkau dvi skareles.Vieną galėsiu taikyti prie smėlio ir plytos spalvos drabžių, kita mano stiliuje, balta -raudona.Pradėjau po kambarį vaikščioti vienplaukė, nes per karščius jau ir skaros buvo per šilta.Mamai pasakiau , kad nuo vaistų nukrito plaukai, kažkaip labai nesureagavo.Mano plaukuosena dar tik duoda foną ir konturus.Lėtai auga.

Vakar kiek užlijo.Kieme kvepia šienu, žolės nebėra, visą savaitę su puodeliu laisčiau kiekvieną saugotiną augalėlį.Užkniso negyvai.Dabar apsinaukę, bet nelija, tiek , kad nedegina.

Gero savaitgalio 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labukas, visoms Mergaitėms 4u.gif
QUOTE(.GABIJA. @ 2011 06 11, 14:14)
...įsivaizduoju kokių gražių nuotraukų yra jos kolekcijoje.O savo paveikslų iš viso nenori pasirodyti  verysad.gif

Jooo, nuotraukų turiu daug, bet kaip visada , pas mane jos nesutvarkytos... blush2.gif O savo paveiksliukų seniau net nefotografavau, o ką turėjau - viskas iškeliavo iš namelių (batsiuvys be batų smile.gif ), o nuo 2006 metų nieko beveik nebepaišau (nes prasidėjo "didysis ligoninių maratonas" - iš pradžių man, po to mamytei ), tik kai užsako arba darbo reikalais. Žinia, kad ir įgūdžiai nedirbant tapo grubūs. Reiks ilgo laiko atsistatyti, kai pradėsiu norėti piešti vėl. Aš tokia sezoninė nuotaikos moteriškė . Buvo laikas - tapiau, po to siuvau žaisliukus vaikučiams ir lėles, po to miesto šventėms kaukes, o dabar pasinėrusi į fotografavimą (gal , kad greitesnis rezultatas... blush2.gif ) ir sodo bei daržo džiaugsmus, bioenergetiką ir t.t.t.t. doh.gif ... Kas bus vėliau - matysim. Tiek kiek noriu - paroj laiko nėra... Gal įkelsiu kokį žaisliuką savo parodyti, bet reiks vyro pagalbos, nes diskelyje yra...

Vakar mūsų katinukas mums į namučius parnešė varlę bigsmile.gif ... parnešė dailiai burnoj suėmęs ir padėjo prieš visus mus , o varliukė šlep šlep - sveikut sveikutėlė - paleidom atgal į daržą. O šiandien visą dieną miega ir labai lėtas (o gal , kad lyja). Gal įsižeidė, kad nepadėkojom už grobį, nes jis irgi norėjo prie šeimos biudžeto prisidėti... Tiesą sakant aš sureagavau labai audringai, nes iš pradžių pamaniau, kad jis varliukę nudaigojo. Juk gaila būtų...

Ir dar šiandien negaluoju su pilveliu - vakar mišrainės su pupelėmis padauginau, rūkytos sūrios žuvies, o dar agrastus išragavau - greit bus valgomi. mirksiukas.gif hihihi.gif
Tikiuosi, kad ryt jau galėsiu normaliai maitintis... Kitą savaitę laukiu svečiuose pusbrolio su šeimyna. Rytoj grįžta iš Airijos apsisukti Lietuvoje - Labai senai nesimatėme... Mano mamytė su tetuku jam kūmos yra. Negalėjo nė į laidotuves mamytės atvažiuoti... verysad.gif

Tai jau kaip ir prisipasakojau... rolleyes.gif Tikiuosi, kad visos laikotės gerai. Sveikatytės visoms ir dvasios ramybės... wub.gif
Atsakyti
Rasyt, tavo nuotrauka su bažnyčia labai labai graži smile.gif Gali į konkursą kokį siūst mirksiukas.gif

QUOTE(rasų lanka @ 2011 06 12, 14:36)
Vakar mūsų katinukas mums į namučius parnešė varlę  bigsmile.gif ...

Jooo, manasis irgi medžiotojas... vakar kregždžiuką nudaigojo, išmestą iš lizdo unsure.gif Kregždė vis sugalvoja išmest iš lizdelio vaikelį, įkeliu atgal - vėl išmeta unsure.gif ... savi įstatymai... O Perlas tuoj pačiupo, ir neša po kambarius urgzdamas kaip šuo bigsmile.gif

Buvom šiandien pas auklytę, smagiai paplepėjom... braškių mums iš savo sodo pridovanojo,... taip smagu ir gera po vizito pas ją.

Rasyt, įkelk nuotraukyčių savo darbų mirksiukas.gif
Atsakyti