QUOTE(Patriccija @ 2011 06 08, 20:37)
.GABIJA.,
, aš jau vakar rytą isdumiau iš namų. 8:00 val sėdau į autobusą, 4,80 Lt ir apie 11 val ryto buvau "Eglės" sanatorijoje. Issipirkau maitinima ir gyvenimą, o inhaliacijas atskirai. Tiksliau, be gydymo. Juk visvien negaliu vandenukant lįsti.
Papildyta:Bijau chemo, talonas pas chemoterapeute birzelio 29 d. VUOI gyd. Anusauskienę.
http://www.kvantinem...iuri-ivezi.html.
Sunku cia man telefonu papildyti, todel nepykit, kad dalis dubliuojas.
Labas
na tu tikra varlikė-šokliuko.Koja šen, koja ten.
Kad nenori chemo , pilnai tave suprantu, bet ar yra kitokia išeitis?
Aš dabar geriu Savickio žolių užpilą, bet jis tik po chemo.
Skaičiau aš tą straipsnį.Nebežinau kuo tikėti.
Dar radau štai ką
Vėžio gydymas sodaGyd. M. Sircus atrado dar paprastesnį vėžio gydymo metodą. Jis siūlo gerti paprasčiausią sodos (Natrio karbonatas) tirpalą. Jie suprantate anglų kalba galite paklausyti labai gerą jo interviu. Plačiau apie vėžio gydymą soda galima paskaityti jo knygoje. Pagal jį reikia gerti pusė arbatinio šaukštelio (įdėjus į vandenį), kas dvi valandas dvi savaites. Geriau vartoti sodą be aliuminio. Tiesa įspėju, kad šis metodas nėra gerai patikrintas ir tikrai nėra garantijos, kad jis veikia 100%, bet jie jau turite vėžio diagnozę
tai išbandyti tikrai verta.Kada šis metodas netinka?
Soda turi daug natrio, todėl jei yra problemų su inkstais(jei yra inkstų nepakankamumas ar jums atliekamos dializės procedūros, tai šio matodo nenaudoti) tai reikia pradėti po mažiau ir pusė arbatinio šaukštelio vartoti po 2-4 kartus per dieną ir palaipsniui didinti. Taip pat šį metodą reiktu vartoti atsargiai jei yra širdies problemų ar aukštas kraujo spaudimas, skysčių susilaikymas organizme. Mano nuomone, net ir su sveikais inkstais geriau pradėti nuo mažesniu dozių ir žiūrėti kaip organizmas reaguoja.
Kodėl soda padeda?
Vėžių sergančių žmonių organizmas yra labai užsirrūgštinęs (nemaišyti su skrandžio rūgštingumu) - žemas ph. Apie organizmo rūgščių ir šarmų pusiausvyrą esu parašęs atskirą straipsnį ir siūlau jį perskaityti. Soda yra labai šarminantis elementas ir taip atstačius organizmo šarmų rūgščių balansą, vėžinės ląstelės žūvą, nes jos neišgyvena šarminėje aplinkoje. Beje, organizmas (kasa) pats gamina sodą, kad neutralizuotu rūgštų skrandžio turinį ( skrandyje apdorotą maistą) ateinantį į plonąjį žarnyną, kad jis toliau būtų virškinamas ir pasisavinamas.
Mityba
Žinoma, reikia pakeisti mitybą ir blogus gyvenimo įgūdžius. Plačiau apie tai mano straipsnyje - Bloga mityba - tiesus kelias į ligas. Pirmiausia reikia atsisakyti pasterizuoto pieno produktų, mėsos, rafinuotu aliejų, margarinų, cukraus ir jo gaminių, baltų miltų ir jų gaminių, kavos, putojančių gėrimų. Juos pakeisti valgant daug šviežių vaisių ir daržovių, kurie labai šarmina organizmą.
Reikia valyti organizmą
Vėžininkų organizmas būna labai užsiteršęs, pilnas toksinų, todėl reikia išvalyti. Tai vėlgi padaryti galima valgant sveižius vaisius ir daržoves ir atsisakant mano minėtų blogų produktų. Taip pat reiktų daryti klizmas, gal net ir kepenis bei tulžies pūslę praplauti
Nežinau kiek tai galėtų padėti.Dozės nemažos , tai kaip paveiks skrandžio rūgštingumą? Netikiu aš šia panacėja.Nebent keli parašytų , kad bent bandė.Tikrai nei vienai ligai neprikuriama tiek receptų kiek vėžio gydymui ir jie tokie nestandartiniai, neįtikėtini.