Įkraunama...
Įkraunama...

Pozityvių neLIGONIUKŲ pavėsinė - 4

Laba diena, linkėjimai visoms 4u.gif

Pražydo kaktusas. 6 žiedus sukrovė.

GABIJA. - pirmą žiedą siunčiu JUMS

user posted image
Atsakyti
QUOTE(saulėlydis* @ 2011 06 07, 09:53)
Laba diena, linkėjimai visoms  4u.gif

Pražydo kaktusas. 6 žiedus sukrovė.

GABIJA. - pirmą žiedą siunčiu JUMS

user posted image

Oi kaip ačiū.Šeši žiedai-koks grožis thumbup.gif , po žiedą visoms mergaitėms.
Atsakyti
labas,
Vakar pirma karta buvau svytinime. jau atsigulus ant aparato issigandau. Jutau kazkokia baimę. Ir siandien net spaudimas sukilo. Kazin taip turetu buti ar ne? Matyt nepernesa mano organizmas svytinimo. O gal sutapimas? Vis raminu save, negi jau visai esu nepakanti? pacios kruties nesvytina. Pazymejo porakltikaulineje srityje ir po krutine tokie vertikalus bruksniai nubrezti. nemaciau iskart, tik grįzusi namo pamaciau. Negi tiik ten kur pazymeta sildo ar visa kuna ? Net nezinau ka galvoti. Visai pasimetusi.KT sake , kad viska ispjove,nieko nebeliko, tai kodel kitus sildo? reiks pas daktara eiti ir pasiklausti.
Atsakyti
QUOTE(Laikmė @ 2011 06 07, 15:04)
labas,
Vakar pirma karta buvau svytinime. jau atsigulus ant aparato issigandau. Jutau kazkokia baimę. Ir siandien net spaudimas sukilo. Kazin taip turetu buti ar ne? Matyt nepernesa mano organizmas svytinimo. O gal sutapimas? Vis raminu save, negi jau visai esu nepakanti? pacios kruties nesvytina. Pazymejo porakltikaulineje srityje ir po krutine tokie vertikalus bruksniai nubrezti. nemaciau iskart, tik grįzusi namo pamaciau. Negi tiik ten kur pazymeta sildo ar visa kuna ? Net nezinau ka galvoti. Visai pasimetusi.KT sake , kad viska ispjove,nieko nebeliko, tai kodel kitus sildo? reiks pas daktara eiti ir pasiklausti.

Natūralu, kad jauti baimę ir esi išsigandusi.O kiek organizmas toleruoja švytinimą pajusi ne po pirmo karto.Švytina ne visą , o tik pažymėtas vietas.Priklausomai nuo piktybiškumo laipsnio ir vėžio rūšies po operacijos , išskyrus I stadiją visiems yra taikoma ar chemo ar spinduliavimas.Man visada būna chemo, nes mano atveju yra polinkis metastazuoti, jau keliose vietose pabuvojo metastazės.Kam geresnis atvejis užtenka spindulių, kitiems taiko abu būdus.
Spaudimas kyla ir nuo nervų.
Gal bus nemalonumu, bet manau , kad tavo atvejis vienas iš geresnių.
Sėkmės.
Atsakyti
QUOTE(Laikmė @ 2011 06 07, 15:04)
labas,

Sveika,
pirmiausia nusiramink. Normalu, kad nerviniesi, bet nereiketu taip bijoti, del to ir kraujospudis kyla. Kodel bijai, juk procedura neskausminga, paguli pora minuciu ir namo. Svitina tam tikra lauka, ne visa kuna del to gydytojai ir nusibraizo tuos zenklus. Sakai, kad nepernesa kunas, bet tikriausiai sunkiau sita dalyka pernesa protas, del to ir organizmas reaguoja. Svitinimas po operacijos skiriamas del to, kad sunaikinti galimai likusias lasteles ir neatsinaujintu liga.
Nebijok, eik drasiai ir galvok, kad spinduliai tau padeda. 4u.gif
Svitinimas juokas palyginus su chemija, nors ir tai isgyvenama.
Atsakyti
yahoo.gif VISKAS GERAI assa.gif karsta.gif didis.gif Aciu,mergaites uz kumstukus smile.gif

saulelydis ,kaip grazu wub.gif pas mane irgi viena gele prazido,bet nezinau kaip vadinasi blush2.gif Va,radau per google,tokia pas mane http://www.greeninfo...ia_miniata.html smile.gif
Atsakyti
Karsta-karsta-karsta.
Net ranka tinti pradejo.

Sveta, dziugu, kad viskas normoje thumbup.gif

Ech, merginos, musu seimoje baisi nelaime atsitiko, kad net vezys prarado savo gasdinancias pozicijas... verysad.gif verysad.gif verysad.gif Nesigilinsiu, bet su veziu tikrai galima gyventi...ir ji valdyti...o kitu situaciju atgal neatsuksi...

Pas mane kaktusas irgi zydi, bet yra tik viena maza smulki raudona gelyte...

Bendraut nesinori... Kur jegu rasti?
Atsakyti
SVETA ,ar nesakiau ,kad viskas bus ok mirksiukas.gif 4u.gif

Romantike laikykis .... console.gif

Nu o as merginos susirgau ,negaliu.Sestadieni buvom prie okeano ,pagulejau nu po skeciu rodos,namo gryzau.galva plysta,pravemiau dvi dienas,siandien pirma kart pavalgiau ir vel papykina ir galva sunki,nesuprantu ar apsinuodijau kuom,ar nuo saules taip....
Atsakyti
QUOTE(SVETA K. @ 2011 06 07, 18:19)
yahoo.gif VISKAS GERAI assa.gif 

Sveta ,
user posted image

kaip gerai!
-------------

Carvel, gydykis, ir saugok save mirksiukas.gif

romantike,... verysad.gif, liūdna, kad tau liūdna, negera...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arune: 07 birželio 2011 - 19:27
QUOTE(.GABIJA. @ 2011 06 07, 16:31)

Spaudimas kyla ir nuo nervų.
Gal bus nemalonumu, bet manau , kad tavo atvejis vienas iš geresnių.
Sėkmės.

Aciu uz palaikymą. Biskuti apsiraminau smile.gif , pasiklausiau del tu zymenu, pasirodo cia tik parodo seselem kaip guldyti, kad matytu ir tiksliai pakreiptu svytinimo dozę. O as durna galvojau , kad net ir pilva svytina doh.gif
Papildyta:
QUOTE(robyte_ff @ 2011 06 07, 16:40)

Nebijok, eik drasiai ir galvok, kad spinduliai tau padeda.  4u.gif
Svitinimas juokas palyginus su chemija, nors ir tai isgyvenama.

Aciu ir tau uz padrasinimą smile.gif
Papildyta:
[quote=SVETA K.,2011 06 07, 18:19]
yahoo.gif VISKAS GERAI assa.gif karsta.gif didis.gif Aciu,mergaites uz kumstukus smile.gif

Džiaugiuosi už tave thumbup.gif
Atsakyti
Aciu,aciu,mergaites smile.gif Vel kaip is naujo gyventi pradedu,nu toks palengvejimas wub.gif

romantike console.gif Tikiuosi ne su vaikais kas unsure.gif laikykis 4u.gif

carvel ,o pas gydytoja buvai? Temperaturos nera? Sveik greiciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SVETA K. @ 2011 06 07, 18:19)
yahoo.gif VISKAS GERAI assa.gif  karsta.gif  didis.gif Aciu,mergaites uz kumstukus smile.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif įsivaizduoju Jūsų džiaugsmą!!!

QUOTE(carvel @ 2011 06 07, 19:23)

Nu o as merginos susirgau ,negaliu.Sestadieni buvom prie okeano ,pagulejau nu po skeciu rodos,namo gryzau.galva plysta,pravemiau dvi dienas,siandien pirma kart pavalgiau ir vel papykina ir galva sunki,nesuprantu ar apsinuodijau kuom,ar nuo saules taip....

O temperatūros nėra? galva sunki gali būti nuo jos, aš vieną kartą taip savaitę nuo perkaitimo saulėje gulėjau lovoje...
Atsakyti