ifauru, didingas miestas ir pastatai kokie galingi. Gal šiek tike panašu į Paryžių.
Dekoju , ifauru, už kolekciją, faina, kad nufotkinai, kad fotografuodama juk galvojai apie mane.
Kelios dienos esu tokioje būsenoje, kad rodos pavargau, priguliau, tuoj pailsėsiu ir bus gerai. Tik, kad žiūriu, jog ta savijauta nebepraeina, kad jėgų nedaug. Nesuprantu, kas čia man jas atėmė. Juk nei chemo negavau, o tik šonelį paskaptavo. Rytą susikaupiau ir atsikėlusi 8 val. pamažu susikuičiau pas šeimos gydytoją. Tiksliau taip, išsiviriau du kiaušinukus ir pasidariau žalios arbatos. Suvalgiusi pasijutau pavargusi, priguliau, pagalvojau dešimt minučių, na, iki pusės dešimtos. Taip ir padariau, pailsėjau

. Tada užsimoviau baltus bridžus(juos nešiojau 2006metais, buvo ankštoki, o nuo 2007m. neįlindau nei per kur, buvau stora

, kartais pagalvojau, kad nuo chemijų), apsirengiau juodai balta bliuskyte, palaidą. Vienu žodžiu, pasipuošiau. Pasidažiau šiek tiek, paryškėjau, visai neblogai atrodau, bliuskyte palaida slepia stuburo defektus. Vat, ir pati nuvairavau savo Roveriuką iki klinikos. Ten kaip visada eilė. Teko sėdėti iki 11 val ir dar prieky buvo žmonių, bet tada jau pagailėję manės pasikvietė be eilės. Šiek tiek pasipasakojau gydytojai, nors jau apie mane buvo pasakojusi sesuo(lankosi pas tą pačią gydytoją), apie savo gyvenimą nuo 2011m.vasario mėn., nes tik tada eidavau kas savaitę, kad darytų kraujo tyrimą, kai lašino Vinorelbiną kas savaitę.Pamatavo kraujospūdį, jis 110 ant kažkiek, vienu žodžiu, nėra, bet labai dažnai plaka širdelė-tachikarfdija. Išrašė Procorolan 5mg. Sesutę pagyriau, kad ji geras chirurgas

, kad man išims siūlus iš šono. Taip ir buvo, ji iškrapštė siūlus, neskaudėjo. Grįždama užsukau į Maximą, nusipirkau Čiobrelių arbatos atsikosėjimui bei išrašytus vaistukus, dar pomidorų gražių. Pamirkiau juos ilgokai vandenukyje namie, įmetusi sodos, kad ištrauktų nitratus. Valgydama džiaugiaus, kad sveiką maistą valgau.

. Tai toks gyvenimas NUOSTABUS, nes ryt ruošiuos į Druskininkus, sanatorijos negavau, bet išsipirksiu tik gyvenimą ir maitinimą, o inhaliacijas atskirai. Kvėpuosiu grynu oru, už kurį mokėti nereikiaa. Vatepva