Įkraunama...
Įkraunama...

Pozityvių neLIGONIUKŲ pavėsinė - 4

Edme, tik klausiau del sanatorijos vedejo, jis nelabai malonus. Sake, kad nepriklauso sanatorija, greiciau chemija priimkite... Siknius! Visus israsineja namo po operaciju pries chemijas pailseti 2-3 savaites. Pati girdejau kaip chemoterapeute sake, kad reikia siek tiek pailsėti.

SVETA K., saugau. biggrin.gif. Tau bus sunku is pradziu be didziosios dukrytes, bet priprasi. Tik neraudok, asaros nieko neduoda! Buk stipri!!!
Atsakyti
Carvel, taip gera mamytei, kai vaikams sekasi. Kad taip visa gyvenima!
Siandien dar sulasins laselines ir vyksiu namuciuuuu. Valiooo! Saugau save, juk nereikia man rupintis sergancia a.a. Mamyte, sunus irgi uzaugintas vyras 25 metuku biggrin.gif. Tiesa, jis turi uzbaigti projekta, turi darbo dabar. Baigs inziner.architekturos bakalaura.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patriccija: 03 birželio 2011 - 08:28
QUOTE(robyte_ff @ 2011 06 02, 14:44)
As jau sugrizau i darba, antra savaitele eina. Labai dziaugiuosi, kad sunkusis etapas baigesi, dabar atrodo viskas tarsi sapnas. Pries keleta dienu susitvarkiau neigaluma. Labai jaudinausi,  kad skirs mazesni darbinguma, bet paklause, ar noriu dirbti ir paliko taip pat kaip  buvo. Buciau gal ir visiska nedarbinguma gavusi, bet kol galiu, noriu dirbti. Ir pinigeliai kitokie, ir prasiblaskymas, o be to ir darbas, kuri dirbu labai patinka.
Atostogu dar neplanuojam. Kai taip karsta, norisi tik kur vesiau, nepakeliu karscio, o dar kai uzeina karscio pylimai, tai isvis ner kur detis. Peruka norisi kuo greiciau nusimesti, bet dar per trumpi plaukeliai, svelnus kaip kudikio ir labai tankus auga:). Buvau blondine, dabar vel busiu tamsi.smile.gif Jau po kokiu 3 savaiciu tikiuosi busiu su nauja sukuosena. smile.gif

Labas
Kokios geros naujienos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Aš galvoju , kad jau nesugebėčiau kokybiškai dirbti.Jau trys,5 metų sėdžiu namie.
Dėl karščio pylimo pasikonsultuok su ginekologe.Man leido gerti augalinius vaistus-klimaktoplaną.
Aš pradėjau visur vaikščioti su skarele.Turiu Smetoniško šilko skarelę, tai susirišu štai taip.Nuo peruko tiesiog smegenys kaista ir silpna darosi.Mano plaukai irgi 0,5 cm.
user posted image

user posted image[

Papildyta:

QUOTE(arune @ 2011 06 02, 15:13)
Dar mano mergaitė įstojo į Meno mokyklą - baletą  smile.gif . Bet nenori  verysad.gif , čia tik aš  džiaugiuosi, o ji - ne... Iki rudens turim laiko apsispręst, per prievartą nevesiu...

Šaunuolė dukra 4u.gif
Gal kai pabandys patiks.Tegul porą kartų ir su nenoru nueina.Susipažins su mergaitėmis ir gal norės eiti.Vaikų norai keičiasi labai dažnai.O jei nenorės , tai per ašaras nepriversi.
Gal būt jai kažkas kita skirta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .GABIJA.: 03 birželio 2011 - 09:11
Patricija, valio!!! Namie greiciau sveikstama, bent jau man:), o vedejas niekada taktiskumu nepasizymejo, man irgi keleta kartu grubiai yra pasakes. Toks jau jis zmogus. Geriau Askinio paklausk, kaip del sanatorijos.

Arune, saunuole tavo mergaite!

Carvel, jei man kas siulytu rekonstrukcine operacija, tai kazin ar daryciau, nebent tikrai nepatogu ir labai norisi. Man po 13 operaciju baisu ir pagalvot, kaip moterys del grozio ryztasi tiek kentet. Bet jei paskui tos kancios daugiau laimes atnes, kodel gi ne. Kiekvienas renkasi pats.

Grazaus penktadienio visoms!
Atsakyti
QUOTE(Laikmė @ 2011 06 01, 19:21)
labas, tiksliai, kazin kaip jai sekasi. parsidejo vasara ir visos gal slepiasi nuo saules arba atvirksciai buna tik lauke.
Atrodo nesijaudinu del busimo svytinimo, bet vis tiek kazkoks nerimas ima, bijau KT atsakymo.Pirmadieni einu jau pas radiologa ir pradesiu deginimosi sezona smile.gif

Galvok apie tai , kad tos nemalonios procedūros dar blogiau tavo piktuoliui.Įsivaizduok , kaip čirška piktosios lastelės, visos iki vienos. lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Edmė @ 2011 06 01, 21:48)
Sveikos. Aš šiandien buvau Kaune -echoskopiją dariaus krūtų ir vidaus organų. Apsiraminau kuriam  laikui. Atsikvėpsiu ir pradėsiu vsara džiaugtis, nes pernykštės nelabai mačiau per chemijas. biggrin.gif .
Laikme, viskas bus gerai.
Atsiliepk, Patricija. 4u.gif Stiprybės tau.

Edme kvėpuok pilnais plaučiais 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(SVETA K. @ 2011 06 02, 21:22)
Mano vyresnioji laiko ekzamenus,vakar ir siandien...sako labai sunkios temos buvo ir lietuviu ir rusu,dar istorija birzelio14,po to liepos 15 isleistuves,o liepos 28 jau isskris i skotija unsure.gif Jauciu verksiuuuu.... cray.gif Liksim su mazaja dvese,vyras greit isplauks irgi...
Antradieni man i apziura,kaip visada jau bijau,naktim blogai miegu doh.gif Tfu,tfu,tfu...

Oi kiek nervų ! Tradicinis mamos nerimas, o dar apžiūra.Tiesiog dabar patekai į brūkšninio kodo juodą juostelę, bet po jos būna balta.Žiūrėk ir egzaminus gerai išlaikys ir tu tikrai esi sveika.O vaikai privalo išeiti iš namų.Nieko su tuo nepadarysi.Jie turi pradėti savo gyvenimą.
Kiek mačiau naminius gyvūnus , tai tiek višta , tiek karvė paaugusius savo vaikus veja šalin.Gal ne visai protingas palyginimas, nes žmogus dar turi sielą ir jausmus, todėl tas atsiskyrimas yra toks sunkus.
Papildyta:
QUOTE(Patriccija @ 2011 06 03, 07:51)
Edme, tik klausiau del sanatorijos vedejo, jis nelabai malonus. Sake, kad nepriklauso sanatorija, greiciau chemija priimkite... Siknius! Visus israsineja namo po operaciju pries chemijas pailseti 2-3 savaites. Pati girdejau kaip chemoterapeute sake, kad  reikia siek tiek pailsėti.

Man niekas po operacijų nesiūlė sanatorijos.Išrašė - iš 4-o aukšto , nusileidau į 1-ą ir atsisėdau eilėje pas chemoterapiautę.Ir taip visus kartus.Be jokio atsigavimo ir atostogų.Juk per tą laiką ir blogietis atsigauna.
Papildyta:
QUOTE(Patriccija @ 2011 06 03, 09:20)
Siandien dar sulasins laselines ir vyksiu namuciuuuu. Valiooo! Saugau save,

Patricija tu Feniksas 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikutes,
as nei kiek ne kitokia, kaip Jus visos. Stengiuos buti pozityviu minciu, bet kartais ir kitos mintys lenda galvelen. Si vakara pakilo temperatura 37,6. Sonas skaudus, skaudesnis nei buvo ligonineje, nes, man rodos, per anksti istrauke drenas, juk rinkosi skyscio dar vis, norejo greiciau namo isstumti, juk planines operacijos laukia.
Siulai neisimti, ryt gal reikia pas seimos gydytoja vaziuoti. Tikiuos, kad išsiskirstys ir nereikes prakrapštyti skyluciu, kad valytusi ...
Atsakyti
Na va, susidėliojau ir prisėdau kelionės iš Sankt Peterburgo reportažui...

Žodžiu, buvau super Europoj, kur tvarka, grožis, visos paslaugos turistui. Lietuvėlei dar labai toli iki tokios gatvių švaros, pastatų rekonstravimo - praktiškai centre nemačiau jokio apgriuvusio pastato, galimybių išnaudojimo - kanalai pilni garlaiviukų su gidais....Tiesa, vienas dalykas nelabai smagus - užsieniečiai už muziejus, parkus moka daugiau (dvigubai) schmoll.gif
Kadangi anskčiau nebuvau buvus, tai kaifavau nuo grožio, didybės....

Žinoma, didingiausi yra soborai (lanymas mokamas)
user posted image
Ermitažas (viduje nebuvome - laiko neužteko)
user posted image
parkai (įėjimas irgi mokamas)
user posted image
paminklai
user posted image
legendinė Aurora
user posted image
Jekaterinos rūmai Puškine (su gintaro kambariu)
user posted image
ir parku
user posted image
bei dar kai kas iš seniau...
user posted image

Nespėjom nukakti iki Peterhofo, pamatyti išsiskleidžiančių tiltų....Na, bet visada galima pasitaisyti mirksiukas.gif

O čia kai kas specialiai Patricijai
user posted image
user posted image

Visa šita kolekcija buvo viešbutuke, kur gyvenom ax.gif
Atsakyti
ifauru, didingas miestas ir pastatai kokie galingi. Gal šiek tike panašu į Paryžių.
Dekoju , ifauru, už kolekciją, faina, kad nufotkinai, kad fotografuodama juk galvojai apie mane. wub.gif

Kelios dienos esu tokioje būsenoje, kad rodos pavargau, priguliau, tuoj pailsėsiu ir bus gerai. Tik, kad žiūriu, jog ta savijauta nebepraeina, kad jėgų nedaug. Nesuprantu, kas čia man jas atėmė. Juk nei chemo negavau, o tik šonelį paskaptavo. Rytą susikaupiau ir atsikėlusi 8 val. pamažu susikuičiau pas šeimos gydytoją. Tiksliau taip, išsiviriau du kiaušinukus ir pasidariau žalios arbatos. Suvalgiusi pasijutau pavargusi, priguliau, pagalvojau dešimt minučių, na, iki pusės dešimtos. Taip ir padariau, pailsėjau wink.gif. Tada užsimoviau baltus bridžus(juos nešiojau 2006metais, buvo ankštoki, o nuo 2007m. neįlindau nei per kur, buvau stora doh.gif , kartais pagalvojau, kad nuo chemijų), apsirengiau juodai balta bliuskyte, palaidą. Vienu žodžiu, pasipuošiau. Pasidažiau šiek tiek, paryškėjau, visai neblogai atrodau, bliuskyte palaida slepia stuburo defektus. Vat, ir pati nuvairavau savo Roveriuką iki klinikos. Ten kaip visada eilė. Teko sėdėti iki 11 val ir dar prieky buvo žmonių, bet tada jau pagailėję manės pasikvietė be eilės. Šiek tiek pasipasakojau gydytojai, nors jau apie mane buvo pasakojusi sesuo(lankosi pas tą pačią gydytoją), apie savo gyvenimą nuo 2011m.vasario mėn., nes tik tada eidavau kas savaitę, kad darytų kraujo tyrimą, kai lašino Vinorelbiną kas savaitę.Pamatavo kraujospūdį, jis 110 ant kažkiek, vienu žodžiu, nėra, bet labai dažnai plaka širdelė-tachikarfdija. Išrašė Procorolan 5mg. Sesutę pagyriau, kad ji geras chirurgas thumbup.gif , kad man išims siūlus iš šono. Taip ir buvo, ji iškrapštė siūlus, neskaudėjo. Grįždama užsukau į Maximą, nusipirkau Čiobrelių arbatos atsikosėjimui bei išrašytus vaistukus, dar pomidorų gražių. Pamirkiau juos ilgokai vandenukyje namie, įmetusi sodos, kad ištrauktų nitratus. Valgydama džiaugiaus, kad sveiką maistą valgau. thumbup.gif . Tai toks gyvenimas NUOSTABUS, nes ryt ruošiuos į Druskininkus, sanatorijos negavau, bet išsipirksiu tik gyvenimą ir maitinimą, o inhaliacijas atskirai. Kvėpuosiu grynu oru, už kurį mokėti nereikiaa. Vatepva biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(arune @ 2011 06 03, 07:34)
Sveta, apsikabinam user posted image  ir neriam abi į tyrimus... man irgi jie bus, tik vėliau- 14 birželio.  Nemiegu ir aš, štai šį rytą jau 4 val. pabudau ir viskas...

QUOTE(carvel @ 2011 06 03, 01:11)
SVETA,viskas bus gerai  4u.gif

QUOTE(Patriccija @ 2011 06 03, 08:51)
SVETA K., saugau. biggrin.gif. Tau bus sunku is pradziu be didziosios dukrytes, bet priprasi. Tik neraudok, asaros nieko neduoda! Buk stipri!!!

QUOTE(.GABIJA. @ 2011 06 03, 11:30)
Oi kiek nervų ! Tradicinis mamos nerimas, o dar apžiūra.Tiesiog dabar patekai į brūkšninio kodo juodą juostelę, bet po jos būna balta.Žiūrėk ir egzaminus gerai išlaikys ir tu tikrai esi sveika.O vaikai privalo išeiti iš namų.Nieko su tuo nepadarysi.Jie turi pradėti savo gyvenimą.

Aciu,mergaites smile.gif Rytoj vaziuosiu,8.00 jau turiu buti ligononeje,echo,kraujas,rentgenas,apziura,tai grisiu jau po pietu.

Patriccija ,tai aisku pavargsti,kiek cia dar praejo po operacijos.Pailsek gerai Druskininkose 4u.gif Bet kodel tau neskyre maitinimo ir pragyvenimo? g.gif

ifauru ,nuostabus fotoreportazas wub.gif Buvau 2 kartus Peterburge,buvau po 2-3 savaites,tai jauciu nostalgija ir meile sitam miestui wub.gif
Atsakyti
Sveta, maniau, kad tau šiandien tyrimai... lyg 6 dieną minėjai... galvojau apie tave šiandien, ... Nieko, ryt iš naujo galvosiu, mintyse gero linkėsiu mirksiukas.gif

Patricija, gerų dienų tau Druskininkuose! Pailsėk taip, kaip nori TU.

Ifauru... tu vis pamalonini mus vaizdeliais... Ačiū. O aš noriu šiais metais į Nidą - savo ir buvusios vaiko auklytės gimtadienių proga planuojam pasidaryt vienos dienos kelionę mašina po Kuršių Neriją wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arune: 06 birželio 2011 - 17:20
QUOTE(Patriccija @ 2011 06 06, 16:46)
Kelios dienos esu tokioje būsenoje....

Patricija 4u.gif - brangiausioji - kaip gražiai sudėliojai minteles - kaip rašytoja. bigsmile.gif Taip šiltai ir nuoširdžiai... bigsmile.gif Gal tas silpnumas tau dar nuo narkozės yra. Gerai kad važiuosi į sanatoriją - ten pailsėsi, pakvėpuosi geru orui ir tikrai atgausi jėgeles. Juk nereikia norėti - didelį kelią ėjai per gydymą... Sėkmės tau ir malonaus poilsėlio. Lauksim žinučių. Ar ilgai būsi išvykusi? wub.gif

QUOTE(SVETA K. @ 2011 06 06, 18:55)
Aciu,mergaites smile.gif Rytoj vaziuosiu,8.00 jau turiu buti

SVETUK wub.gif - laikysiu kumštelius. Viskas tikrai bus gerai. Tik dabar tas nemalonumas toks gąsdinantis ir pilnas baimės...

Gabija 4u.gif - kaip tu moki visada pateikti ir parodyti neparodydama savęs... thumbup.gif Gerą manekenę atradai - aš tikriausiai būčiau sugalvojusi ant stiklainio užrišti skarytę su gėle ax.gif ....

Ifauru 4u.gif - ačiū už nuotraukytes. Nukėlei mane į mano jaunystę rolleyes.gif 85 metais praeito amžiaus rolleyes.gif Peterburgas buvo mūsų su vyru meilės miestas. Nemažai ten esame pakeliavę studentai būdami.

Arūniuk 4u.gif - na, auksas pas tave - ne vaikas. Šaunuolė nuostabiausia...

Štai ir aš baigiau mokslo metus. Baigiamųjų darbų gynimas, piešinių peržiūros jau baigėsi. Dar spėjome su vaikais miesto Dūdų šventei diždžiulę betoninę tvorą išpaišyti...Na, karštos dienos visomis prasmėmis buvo. Įdėsiu foto ir aš - kai vyras įves į kompą. Nepakeliu aš irgi karščių ir spiginančios saulutės. Akyse tamsėja, spaudimas žemas... karsta.gif irnesakyk.gif Šiandien dar krapus žiemai sudėjau. Kasdien džiaugiuosi sodo stebuklais - auga akyse ir negaliu atsidžiaugti kad jau maži agurkiukai mezga - mano pasodinti... tikri stebuklai dedasi... didis.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 06 birželio 2011 - 20:55
Labas
Vakar vakare matau didelis susibėgimas buvo.Tiek pribendrauta.

Patricija, gerai pailsėk.Iš kur ta sveikata, kai po operacijos, o dar tas karštis.

Ifauru, sakiau , kad tai fantastiškas miestas.

rasų lanka, žaviuosi tavo sugebėjimu viskuo džiaugtis.Kad man taip.

Mano teghnikinė birželio 22, jei sutarsiu su onkologu, nes prisiregistruoti neišeina.

Vakar dar buvo marti su vaikais .Karštis nežmoniškas.kankinomės visi.Vaikai pikti, o ir aplamai rėksniai, vakare kai pravėso ir vaikai pagerėjo,dar šašlikų išsikepėm, o kai visi išvažiavo , tai jausmas , kad galvoje tyla spengia.Sekmadieni buvo 12-os vaikučių ir mamų balius.Sūnaus vyresniajam 3-ys metai.Visi tiesiog priverčia daryti, nes vietos daug, tai vaikai gali siausti kiek nori.Dabar daugiausia "balių" vaikų gimtadieniai.Prieš kelis metus per metus eidavo į vestuves.

Pasižiūrėjau prognozę-baisu.Kieme jau vakar žolė braškėjo.Po puoduką užpilu ant braškių ir ant tų gėlyčių , kurios jau džiųsta.Braškės pasodintos į plėvelę, gal laistant atlaikys l.Kai vyras pjovė kiemą, kai žoliapjovės surinktas žoles apibarsčiau apie daržo augalėlius, tai po tokiu mulču kiek vėsiau.Šulinį vandens irgi ne fontanai .Dabar vaikštau basa, kad užtirpę padai atsigautų, tai vakar darže, vos galėjau eiti, kaip degė padai.
Iki

Atsakyti