Įkraunama...
Įkraunama...

Pozityvių neLIGONIUKŲ pavėsinė - 4

QUOTE(Patriccija @ 2011 06 02, 10:54)
.GABIJA., kaip visada tu teisi, eisiu po pietu, bet kitu kursu biggrin.gif
Dabar radau eilerastuke gera, man patiko, paskaitykit:
"Tik pačiam į save atsirėmus
Nuolatos tenka eiti ir eiti
Nuolatos turim būti įdėmūs
Nes gyvenimas didina greitį
Nes gyvenimas lekia ir siaučia Sudaužydamas įprastus rėmus - Mums gi tenka vis eiti ir eit
Tik pačiam į save atsirėmus" 4u.gif

ooo, perfrazuotas mano mylimas autorius Henrikas Radauskas (eilerastis Laiskai sau paciam)

vos liesdamas daiktus ir zmones
as laikausi pats uz saves
ir einu be dangaus malones
per pasaulio gatves
Atsakyti
QUOTE(Patriccija @ 2011 06 02, 07:14)
, galvoju,ai, kol nueisiu antram aukste iki lifto, tai jau busiu laiptais gal ir 4 ar 5 aukste. Bet buvo "Alze, kukū", kol laiptais pasiekiau 8auksta teko sedeti laiptineje net 4 kartus, o sirdis ir oro stygius vare i nevilti. Net issigandau.

Ir ką jūs galvojat..?varlė keliauninkė..
Pažįstu vieną tokią "galvojančią" kuri vis galvoja ir galvoja..tik toks galvojimas "aš galvojau,bus kitaip"-prie nieko gero nepriveda..
Atsakyti
Patricija, na ir sugalvoji tu po operacijos tokius zygius daryti blink.gif. ZInau tuos laiptus, yra ka veikti ir sveikam, o tu cia su drenais varai. Saugok save!
As tam skyriuj irgi beveik kiekvienoj palatoj, o kai kuriose is ju ir lovoj toj pacioj esu pagulejus ne karta:) Askinis fainas gydytojas, mane viena karta operavo, patiko. Kitus kartus Krasauskas imdavosi.

As jau sugrizau i darba, antra savaitele eina. Labai dziaugiuosi, kad sunkusis etapas baigesi, dabar atrodo viskas tarsi sapnas. Pries keleta dienu susitvarkiau neigaluma. Labai jaudinausi, kad skirs mazesni darbinguma, bet paklause, ar noriu dirbti ir paliko taip pat kaip buvo. Buciau gal ir visiska nedarbinguma gavusi, bet kol galiu, noriu dirbti. Ir pinigeliai kitokie, ir prasiblaskymas, o be to ir darbas, kuri dirbu labai patinka.
Atostogu dar neplanuojam. Kai taip karsta, norisi tik kur vesiau, nepakeliu karscio, o dar kai uzeina karscio pylimai, tai isvis ner kur detis. Peruka norisi kuo greiciau nusimesti, bet dar per trumpi plaukeliai, svelnus kaip kudikio ir labai tankus auga:). Buvau blondine, dabar vel busiu tamsi.smile.gif Jau po kokiu 3 savaiciu tikiuosi busiu su nauja sukuosena. smile.gif
Kad siek tiek prasivalyt nuo gautu nuodu, geriu chitosana ir kiekviena vakara klijuoju detox pleistrus ant pedu:). Kazkokio poveikio dar nepajauciu, kai baigsiu visa kursa, bus matyt:). Dar labai ridikus grauziu - taip skanu. Skaiciau, kad juose daug vitamino C, gerina virskinima ir surisa radionuklidus.
Tiek ziniu.
Neperkaiskim, nes lietaus ir atvesimo greitu laiku nezada:)
Atsakyti
Patricija, labai smagu aptikti čia tavo žinutę 4u.gif Nenuvargink savęs, nelaipiok tais laiptais, kitą maršrutą pasirink cool.gif... Ir labai gražus tavo įdėtas eilėraštis...

Robyte_ff, smagu, kad sugrįžai į darbelį, juolab, kad tau jis patinka rolleyes.gif

Mano mergaitė baigė 2-ą klasę rolleyes.gif Labais gerais pažymiais - pirmūnė cool.gif Didžiuojuosi ja. Ta proga pasidarėm šventę - vykome greituoju traukiniu į Klaipėdą, o grįžome labai geru autobusu... buvo pramoga abiems, nes visur su mašina važinėjam, norėjosi parodyti, kas tas traukinys.

Dar mano mergaitė įstojo į Meno mokyklą - baletą smile.gif . Bet nenori verysad.gif , čia tik aš džiaugiuosi, o ji - ne... Iki rudens turim laiko apsispręst, per prievartą nevesiu...

Carvel, ką tu benusprendei, parašyk mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arune: 02 birželio 2011 - 14:17
Ragnez,idetojo eiletastuko autoriaus nezinau. Tik jis man labai patiko!
QUOTE(ragnez @ 2011 06 02, 12:03)
ooo, perfrazuotas mano mylimas autorius Henrikas Radauskas (eilerastis Laiskai sau paciam)

vos liesdamas daiktus ir zmones
as laikausi pats uz saves
ir einu be dangaus malones
per pasaulio gatves

Papildyta:
Robyte, dziaugiuos uz tave, kad vel esi darbe! Taip, kai isejo gyd.Puodžiūnas is sio skyriaus, mintyse buvau pasirinkusi gyd. AŠKINĮ. Man jis mielo veido zmogus! Saugojau siandien, nekulniavau laiptais.
QUOTE(robyte_ff @ 2011 06 02, 15:44)
Patricija, na ir sugalvoji tu po operacijos tokius zygius daryti blink.gif. ZInau tuos laiptus, yra ka veikti ir sveikam, o tu cia su drenais varai. Saugok save!
As tam skyriuj irgi beveik kiekvienoj palatoj, o kai kuriose is ju ir lovoj toj pacioj esu pagulejus ne karta:) Askinis fainas gydytojas, mane viena karta operavo, patiko. Kitus kartus Krasauskas imdavosi.

As jau sugrizau i darba, antra savaitele eina. Labai dziaugiuosi, kad sunkusis etapas baigesi, dabar atrodo viskas tarsi sapnas. Pries keleta dienu susitvarkiau neigaluma. Labai jaudinausi,  kad skirs mazesni darbinguma, bet paklause, ar noriu dirbti ir paliko taip pat kaip  buvo. Buciau gal ir visiska nedarbinguma gavusi, bet kol galiu, noriu dirbti. Ir pinigeliai kitokie, ir prasiblaskymas, o be to ir darbas, kuri dirbu labai patinka.
Atostogu dar neplanuojam. Kai taip karsta, norisi tik kur vesiau, nepakeliu karscio, o dar kai uzeina karscio pylimai, tai isvis ner kur detis. Peruka norisi kuo greiciau nusimesti, bet dar per trumpi plaukeliai, svelnus kaip kudikio ir labai tankus auga:). Buvau blondine, dabar vel busiu tamsi.smile.gif Jau po kokiu 3 savaiciu tikiuosi busiu su nauja sukuosena. smile.gif
Kad siek tiek prasivalyt nuo gautu nuodu, geriu chitosana ir kiekviena vakara klijuoju detox pleistrus ant pedu:). Kazkokio poveikio dar nepajauciu, kai baigsiu visa kursa, bus matyt:). Dar labai ridikus grauziu - taip skanu. Skaiciau, kad juose daug vitamino C, gerina virskinima ir surisa radionuklidus.
Tiek ziniu.
Neperkaiskim, nes lietaus ir atvesimo greitu laiku nezada:)

Atsakyti
Arune, nevarginau jau siandien. Labai miea skaityti apie tavo dukrytę, šaunuolė! O BALETAS BUVO MANO SVAJONE! Kad kas nors butu paklause mazo vaiko ir bent dali svajoniu pilde... Bet visa tai praeitis.
Ilgai sedejau prie fontano , meldziaus ir stebejau stebuklingai tekantį vandeneli.
QUOTE(arune @ 2011 06 02, 16:13)
Patricija, labai smagu aptikti čia tavo žinutę  4u.gif Nenuvargink savęs, nelaipiok tais laiptais, kitą maršrutą pasirink  cool.gif...  Ir labai gražus tavo įdėtas eilėraštis...

Robyte_ff, smagu, kad sugrįžai į darbelį, juolab, kad tau jis patinka  rolleyes.gif

Mano mergaitė baigė 2-ą klasę  rolleyes.gif  Labais gerais pažymiais - pirmūnė  cool.gif  Didžiuojuosi ja.  Ta proga pasidarėm šventę - vykome greituoju traukiniu į Klaipėdą, o grįžome labai geru autobusu... buvo pramoga abiems, nes visur su mašina važinėjam, norėjosi parodyti, kas tas traukinys.

Dar mano mergaitė įstojo į Meno mokyklą - baletą  smile.gif . Bet nenori  verysad.gif , čia tik aš  džiaugiuosi, o ji - ne... Iki rudens turim laiko apsispręst, per prievartą nevesiu...

Carvel, ką tu benusprendei, parašyk  mirksiukas.gif

Papildyta:
Liudvika53, siandien galvojau protingai. biggrin.gif. Tai ne ta kvailele is multiko..."skrendu,skrenduuu..."
QUOTE(Liudvika53 @ 2011 06 02, 12:09)
Ir ką jūs galvojat..?varlė keliauninkė..
Pažįstu vieną tokią "galvojančią" kuri vis galvoja ir galvoja..tik toks galvojimas "aš galvojau,bus kitaip"-prie nieko gero nepriveda..

Papildyta:
Edme, 4u.gif , kaip gera tau sia vasarele, kad ju butu daug tokiu, kad jos butu visos tokios iki Gyvenimo pabaigos, kad uzmirstum praeitos vasaros košmarus!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patriccija: 02 birželio 2011 - 17:24
Patricija, kai mano mažajam būna karkalų (sergam lengva astmos forma), daktarė kažkodėl liepia pūsti ką nors-balioną, dūdelę, švilpynę. Gal ir suaugusiam tas tinka? Bet ką tas padeda nežinau. g.gif
Aš tai bronchitą buvau įsitaisius, bet kažkaip greitai praėjo. Inhalivausi su elektriniu inhaliatoriumi,( vaikui turiu naudoti) iš Druskininkų parvežtu mineraliniu vandeniu 50/50 su paprastu vandeniu. Padėjo, iš karto kosulys suminkštėjo. Šiandien beveik nekosčiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edmė: 02 birželio 2011 - 17:30
Edmute, zinau, tai pratimai plauciu darbui gerinti, ikvepiam per nosį, o iskvepiam per burną. Taip pakvepavus norisi pakoseti ir pasivalo plautukai, jei atkosti ka nors! As tau palinkejimu parasiau ankstesniame komentare. Pati galvoju, ar nereiketu savaitelei i Druskininkus man. .
QUOTE(Edmė @ 2011 06 02, 19:27)
Patricija, kai mano mažajam būna karkalų (sergam lengva astmos forma), daktarė kažkodėl liepia pūsti ką nors-balioną, dūdelę, švilpynę. Gal ir suaugusiam tas tinka? Bet ką tas padeda nežinau. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patriccija: 02 birželio 2011 - 17:36
QUOTE(Patriccija @ 2011 06 02, 18:32)
Edmute, zinau, tai pratimai plauciu darbui gerinti, ikvepiam per nosį, o iskvepiam per burną. Taip pakvepavus norisi pakoseti ir pasivalo plautukai, jei atkosti ka nors! As tau palinkejimu parasiau ankstesniame komentare. Pati galvoju, ar nereiketu savaitelei i Druskininkus man. .

Nu jo gerai į sanatoriją. Tai tave turi siųsti po operacijos reabilitacijai. Aš nebuvau, man to vandens parvežė. Šiemet galvojau važiuoti į sanatoriją, bet , pasirodo, reikia dasimokėti už gyvenimą ir maitinimą, tai nusprendžiau nevažiuoti. Darbukan einu ir laukiu atostogų. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(arune @ 2011 06 02, 16:13)
Mano mergaitė baigė 2-ą klasę  rolleyes.gif  Labais gerais pažymiais - pirmūnė  cool.gif  Didžiuojuosi ja.  Ta proga pasidarėm šventę - vykome greituoju traukiniu į Klaipėdą, o grįžome labai geru autobusu... buvo pramoga abiems, nes visur su mašina važinėjam, norėjosi parodyti, kas tas traukinys.

Nu va..kodel nepasakei kad busi Klaipedoje? Susitiktum smile.gif
Tavo dukriukas SAUNUOLE!!! 4u.gif

robyte ,labai smagu kad grizai i darba wub.gif

patriccija nono.gif ,tikrai pasaugok save 4u.gif

O pas mus nekarsta tongue.gif Vakare net viesoka...
Mano vyresnioji laiko ekzamenus,vakar ir siandien...sako labai sunkios temos buvo ir lietuviu ir rusu,dar istorija birzelio14,po to liepos 15 isleistuves,o liepos 28 jau isskris i skotija unsure.gif Jauciu verksiuuuu.... cray.gif Liksim su mazaja dvese,vyras greit isplauks irgi...
Antradieni man i apziura,kaip visada jau bijau,naktim blogai miegu doh.gif Tfu,tfu,tfu...
Atsakyti
Patricija,sveik greiciau 4u.gif
Arune ,pagyros tavo mokinukei ir busimai balerinai mirksiukas.gif Del operacijos dar nieko galutinai nenusprendziau,16 -ta vaziuosiu paskutinio tyrimuko daryt,turesiu visus atsakymus ant stalo,tad ko gero paskutine minute ir spresiu mirksiukas.gif .
Maniskiai irgi baigineja mokyklas,ryt mazasis vaziuoja su klase prie okeano ,mokytis plaukioti su banglentemis,didiesiems prasideda keturiu dienu ekskursiju turas.Menininke mano gavo praejusiu mokslo metu rezultatus ,viskas labai saunu,gavo net 9 destinkcijas,destytoju teigimu,skotijoje jau su 6 ,galima stoti i bet koki instituta ,be jokiu egzaminu,kaip bus su meno institutu pamatysime.

SVETA,viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SVETA K. @ 2011 06 02, 21:22)
Antradieni man i apziura,kaip visada jau bijau,naktim blogai miegu doh.gif Tfu,tfu,tfu...

Sveta, apsikabinam user posted image ir neriam abi į tyrimus... man irgi jie bus, tik vėliau- 14 birželio. Nemiegu ir aš, štai šį rytą jau 4 val. pabudau ir viskas...

Nepaskambinau tau, nes nieko neplanavom, ką veiksim nuvykusios, kada autobusas atgal, ir t. t. Kelionės tikslas buvo pasivažinėjimas traukiniu/autobusu... o mes susitiksim vasarą, tikiuosi vėl bus galimybė pagyvent pusseserės bute mirksiukas.gif

-----------
carvel, smagu tavo šeimynai,... smagu, kad visi sveiki, sotūs bei laimingi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arune: 03 birželio 2011 - 05:38