[quote=.GABIJA.,2011 05 30, 08:56]
Labas
Ar pas tave pažengęs procesas?
Manęs nešvitino, bet tuos taškus turi nenuplauti, saugoti kaip savo akį.
Tikiuosi, kad viskas bus gerai.Labai to linkiu.
labas,
man I stadija, darinys 4mm. As irgi tikiuosi, kad viskas bus gerai, bet net bijau taip galvoti, nes ejau operuotis vieną, o rado visai kitką
[quote=Laikmė,2011 05 30, 20:41]
Labas
labas,
man I stadija, darinys 4mm. As irgi tikiuosi, kad viskas bus gerai, bet net bijau taip galvoti, nes ejau operuotis vieną, o rado visai kitką
[/quote]
Tikėkit, kad viskas bus gerai, nes taip ir bus. juk jum liga dar pačioje pradžioje prigauta, tai kitaip ir galvoti negalima
Labas
labas,
[/quote]
Tikėkit, kad viskas bus gerai, nes taip ir bus. juk jum liga dar pačioje pradžioje prigauta, tai kitaip ir galvoti negalima
QUOTE(Laikmė @ 2011 05 30, 20:41)
Labas
Esi laimės kūdikis , kad rado nepavėluotai ir dar tokį mažą.Tai jau 100 procentų viskas bus gerai.Išskyrus tai , kad susigadinsi šiek tiek nervų lastelių.
Magam
Jei kada domėsiesi Silvos metodu radau, kur galima atsisiųsti nemokamai
http://allmediabooks...-i-laura-silva/
http://depositfiles....files/nu7cwrqxu часть 1
http://depositfiles....files/qj9w99m7n часть 2
http://depositfiles....files/io4vuel94 часть 3
http://depositfiles....files/n8w5hyysu часть 4
http://depositfiles....files/3q4jfi1y6 часть 5
http://depositfiles....files/pk9mtwbxr часть 6
tik vienos dalies siuntimas trunka virš valandos.
Labas kvaksės, ko tai pritilę? karšta, ar ne?
O man tai patinka toks oras, karšta, bet vėjas yra
Patriccija, kap sekasi?
Gabija, ar jau pajutot laisvę nuo chemijų? kaip sveikata? ką naudojat, nes vis ką nors naujo išbandot?
Patriccija, kap sekasi?
Gabija, ar jau pajutot laisvę nuo chemijų? kaip sveikata? ką naudojat, nes vis ką nors naujo išbandot?
QUOTE(GREK @ 2011 05 31, 15:26)
Labas kvaksės, ko tai pritilę? karšta, ar ne?
Patriccija, kap sekasi?
Patriccija, kap sekasi?
Patricija tyli, tai reiškia , kad negaluoja...Jei gerai būtų , rašytų.Veiksmingų tau vaistukų Patricija.
Karšta gerai normaliems , o man atrodo lazeris pakaušį gręžia.Name dar vėsu.Leidžiu per duris šilumą į vidų.Peruko jau net užsidėti negaliu.Šitas kažkoks per šiltas.Vakar susirišau važiuoti į miestą skarelę su gėle ant ausies, dabar galvoju, kaip visi spoksos.Kad chemo nereikia -tai jėga.Jau pradedu atsigauti.Prisiviriau žolių , atsisiunčiau alijošiaus sulčių.Apie namus raunu garšvas, pienes, šviežius vynuogių lapelius, dar svogūnėlio , ridikėlio ir darau salotas.Dedu ir pirkto agurko , ot drąsi moteris.
Dar liko trijų langų naktines užuolaidas išskalbti.Be to jos glamžosi, reikės lyginti . Na bet procesas eina į pabaigą
Labas
Kažkur visos dingo.Turbūt gamtoje.
Gal kas žino kaip sekasi Patricijai?
Kažkur visos dingo.Turbūt gamtoje.
Gal kas žino kaip sekasi Patricijai?
labas, tiksliai, kazin kaip jai sekasi. parsidejo vasara ir visos gal slepiasi nuo saules arba atvirksciai buna tik lauke.
Atrodo nesijaudinu del busimo svytinimo, bet vis tiek kazkoks nerimas ima, bijau KT atsakymo.Pirmadieni einu jau pas radiologa ir pradesiu deginimosi sezona
Atrodo nesijaudinu del busimo svytinimo, bet vis tiek kazkoks nerimas ima, bijau KT atsakymo.Pirmadieni einu jau pas radiologa ir pradesiu deginimosi sezona
Sveikutes, .GABIJA. teisi, nera gerai, bet siand temp tik 37. Liuks. Ryt parasysiu daugiau.
Sveikutes MIELOSIOS!
Siandien jau toks rytas grazus, tuo paciu ir savijauta panasesne i normalejancia. Nakti maziau kosejau. Kai atsigulu ant sveikojo sono dar girdziu ivariu garsu nuo plonai cypianciu iki gergzdzianciu ir plerpianciu bei svokscianciu, gurguliuojanciu, atkoseju. Vakar daugiausia putotas seiles atkosejau, si ryta kelis kart lenvai gellsvo sviezio liepu meducio spalvos. Vis dar 6 val.prikelia, leidzia antibiotika Zinacef. Vakar dar paskyre Carderono, Eufilino ir Daxemetazono lasines. Gydytojai akis ispuciau, daxemetazono NENORIU, atsigeriau as jo perr chemijas kiekvieno kurso metu po 80 tab , bet ji paaiskino, kad cia tik simtoji dalis ka sugerdavau. Temperatura dabar tik 36,6. Vienu zodziu, kapstausi . Sone " vedziojuos šuniuką", xi xi xi, ne tikra, o toki, kuris priristas prie mano kūno dviem slangelemis ir forma panasi i cilindra garmoskes sienomis. Tiesa, dar kas ryta gaunu, rodos, digogsina,o kas antra diena trifa. Tik ka jau buvo gydantis gydytojas(jis cia ilgiausiai dirba vakarais ir rytais tokiu laiku jau buna), sako gal jau "atims šuniuką" siandien. Dar, uzvakar buvau lauke, nusileidau laiptais gana lengvai. Cia taip keistayra, kad norint papulti i lifta, reikia uzlipti i antra auksta, praeiti kokius 200metru iki keleiviu lifto, tai as-kiteke, galvoju,ai, kol nueisiu antram aukste iki lifto, tai jau busiu laiptais gal ir 4 ar 5 aukste. Bet buvo "Alze, kukū", kol laiptais pasiekiau 8auksta teko sedeti laiptineje net 4 kartus, o sirdis ir oro stygius vare i nevilti. Net issigandau. Vo, kaip buvo "didvyrei". Vakar ir klausiau gyd,ar nuo karkalu taip gali dusinti, o gal cia skysciai vel kaupias pleuroje. Atsake, kad nuo karkalu. Tai kaip juos man greiciau isvaryti??? Dar geriu ACC. Rodos daug parasiau apie sveikata savo. Tiesa, tulike "karpau" tvarkingai kasdien.
Siandien jau toks rytas grazus, tuo paciu ir savijauta panasesne i normalejancia. Nakti maziau kosejau. Kai atsigulu ant sveikojo sono dar girdziu ivariu garsu nuo plonai cypianciu iki gergzdzianciu ir plerpianciu bei svokscianciu, gurguliuojanciu, atkoseju. Vakar daugiausia putotas seiles atkosejau, si ryta kelis kart lenvai gellsvo sviezio liepu meducio spalvos. Vis dar 6 val.prikelia, leidzia antibiotika Zinacef. Vakar dar paskyre Carderono, Eufilino ir Daxemetazono lasines. Gydytojai akis ispuciau, daxemetazono NENORIU, atsigeriau as jo perr chemijas kiekvieno kurso metu po 80 tab , bet ji paaiskino, kad cia tik simtoji dalis ka sugerdavau. Temperatura dabar tik 36,6. Vienu zodziu, kapstausi . Sone " vedziojuos šuniuką", xi xi xi, ne tikra, o toki, kuris priristas prie mano kūno dviem slangelemis ir forma panasi i cilindra garmoskes sienomis. Tiesa, dar kas ryta gaunu, rodos, digogsina,o kas antra diena trifa. Tik ka jau buvo gydantis gydytojas(jis cia ilgiausiai dirba vakarais ir rytais tokiu laiku jau buna), sako gal jau "atims šuniuką" siandien. Dar, uzvakar buvau lauke, nusileidau laiptais gana lengvai. Cia taip keistayra, kad norint papulti i lifta, reikia uzlipti i antra auksta, praeiti kokius 200metru iki keleiviu lifto, tai as-kiteke, galvoju,ai, kol nueisiu antram aukste iki lifto, tai jau busiu laiptais gal ir 4 ar 5 aukste. Bet buvo "Alze, kukū", kol laiptais pasiekiau 8auksta teko sedeti laiptineje net 4 kartus, o sirdis ir oro stygius vare i nevilti. Net issigandau. Vo, kaip buvo "didvyrei". Vakar ir klausiau gyd,ar nuo karkalu taip gali dusinti, o gal cia skysciai vel kaupias pleuroje. Atsake, kad nuo karkalu. Tai kaip juos man greiciau isvaryti??? Dar geriu ACC. Rodos daug parasiau apie sveikata savo. Tiesa, tulike "karpau" tvarkingai kasdien.
QUOTE(Patriccija @ 2011 06 02, 07:14)
Sveikutes MIELOSIOS!
Siandien jau toks rytas grazus, tuo paciu ir savijauta panasesne i normalejancia. Bet buvo "Alze, kukū", kol laiptais pasiekiau 8auksta teko sedeti laiptineje net 4 kartus, o sirdis ir oro stygius vare i nevilti. Net issigandau. Vo, kaip buvo "didvyrei". Vakar ir klausiau gyd,ar nuo karkalu taip gali dusinti, o gal cia skysciai vel kaupias pleuroje. Atsake, kad nuo karkalu. Tai kaip juos man greiciau isvaryti??? Dar geriu ACC. Rodos daug parasiau apie sveikata savo. Tiesa, tulike "karpau" tvarkingai kasdien.
Siandien jau toks rytas grazus, tuo paciu ir savijauta panasesne i normalejancia. Bet buvo "Alze, kukū", kol laiptais pasiekiau 8auksta teko sedeti laiptineje net 4 kartus, o sirdis ir oro stygius vare i nevilti. Net issigandau. Vo, kaip buvo "didvyrei". Vakar ir klausiau gyd,ar nuo karkalu taip gali dusinti, o gal cia skysciai vel kaupias pleuroje. Atsake, kad nuo karkalu. Tai kaip juos man greiciau isvaryti??? Dar geriu ACC. Rodos daug parasiau apie sveikata savo. Tiesa, tulike "karpau" tvarkingai kasdien.
Labas varliuke
Kaip gerai, kad atsiliepei ir jau sveikesnė.
O dėl karkalų ar negalima užsivirinus arbatinuką pakvėpuoti garais, apsiviniojus rankšluosčiu?Ar tai tinka tik prie sauso kosulio? Pasiklausk.
Na jei svajoji po operacijos į 8-ą aukštą raketa užlėkti , tai jau tikra optimistė.Sveiki žmonės iki 4-o pridusta.Geriau jau ramiai paėjėti tuos 200 metrų, ne laiptais kopti.Kitaip širdelę iš proto išvarysi.
Sveik kvaksiuke
.GABIJA., kaip visada tu teisi, eisiu po pietu, bet kitu kursu
Dabar radau eilerastuke gera, man patiko, paskaitykit:
"Tik pačiam į save atsirėmus
Nuolatos tenka eiti ir eiti
Nuolatos turim būti įdėmūs
Nes gyvenimas didina greitį
Nes gyvenimas lekia ir siaučia Sudaužydamas įprastus rėmus - Mums gi tenka vis eiti ir eit
Tik pačiam į save atsirėmus"
Dabar radau eilerastuke gera, man patiko, paskaitykit:
"Tik pačiam į save atsirėmus
Nuolatos tenka eiti ir eiti
Nuolatos turim būti įdėmūs
Nes gyvenimas didina greitį
Nes gyvenimas lekia ir siaučia Sudaužydamas įprastus rėmus - Mums gi tenka vis eiti ir eit
Tik pačiam į save atsirėmus"