Sveikutes MIELOSIOS!
Siandien jau toks rytas grazus, tuo paciu ir savijauta panasesne i normalejancia. Nakti maziau kosejau. Kai atsigulu ant sveikojo sono dar girdziu ivariu garsu nuo plonai cypianciu iki gergzdzianciu ir plerpianciu

bei svokscianciu, gurguliuojanciu, atkoseju. Vakar daugiausia putotas seiles atkosejau, si ryta kelis kart lenvai gellsvo sviezio liepu meducio spalvos. Vis dar 6 val.prikelia, leidzia antibiotika Zinacef. Vakar dar paskyre Carderono, Eufilino ir Daxemetazono lasines. Gydytojai akis ispuciau, daxemetazono NENORIU, atsigeriau as jo perr chemijas kiekvieno kurso metu po 80 tab , bet ji paaiskino, kad cia tik simtoji dalis ka sugerdavau. Temperatura dabar tik 36,6. Vienu zodziu, kapstausi

. Sone " vedziojuos šuniuką", xi xi xi, ne tikra, o toki, kuris priristas prie mano kūno dviem slangelemis ir forma panasi i cilindra garmoskes sienomis. Tiesa, dar kas ryta gaunu, rodos, digogsina,o kas antra diena trifa. Tik ka jau buvo gydantis gydytojas(jis cia ilgiausiai dirba vakarais ir rytais tokiu laiku jau buna), sako gal jau "atims šuniuką" siandien. Dar, uzvakar buvau lauke, nusileidau laiptais gana lengvai. Cia taip keistayra, kad norint papulti i lifta, reikia uzlipti i antra auksta, praeiti kokius 200metru iki keleiviu lifto, tai as-kiteke, galvoju,ai, kol nueisiu antram aukste iki lifto, tai jau busiu laiptais gal ir 4 ar 5 aukste. Bet buvo "Alze, kukū", kol laiptais pasiekiau 8auksta teko sedeti laiptineje net 4 kartus, o sirdis ir oro stygius vare i nevilti. Net issigandau. Vo, kaip buvo "didvyrei". Vakar ir klausiau gyd,ar nuo karkalu taip gali dusinti, o gal cia skysciai vel kaupias pleuroje. Atsake, kad nuo karkalu. Tai kaip juos man greiciau isvaryti??? Dar geriu ACC. Rodos daug parasiau apie sveikata savo. Tiesa, tulike "karpau" tvarkingai kasdien.