Įkraunama...
Įkraunama...

Pozityvių neLIGONIUKŲ pavėsinė - 4

Mergaitės mielosios, jaučiuosi tikrai gerai, soneli skaudena, bet taip, kad nereikis dejuoti. Nakčiai suleidžia tramadoli, jis ir migdo, ir skausma nuima. Chemija neramina, bet ka darysi. Visoms geros kloties!
Atsakyti
QUOTE(Patriccija @ 2011 05 26, 13:48)
Mergaitės mielosios, jaučiuosi tikrai gerai, soneli skaudena, bet taip, kad nereikis dejuoti. Nakčiai suleidžia tramadoli, jis ir migdo, ir skausma nuima. Chemija neramina, bet ka darysi. Visoms geros kloties!

Nieko nepadarysi , tokie jau mūsų kovos su nedraugu kovos būdai.Pagyvensim, gal geresnių atsiras,o dabar yra kaip yra.Gerai, kad labai neskauda ir temperatūra nekyla.Stiprėk.
Atsakyti
QUOTE(.GABIJA. @ 2011 05 26, 08:59)
Grek pasakyk mamai, kad tulžies šalinimo operacija pati maloniausia.Sekančią dieną 9 val jau turėjau lovą užleisti.Didžiausia durnė buvau, kad tris metus priepuolius kentėjau.Tik paskui reikia maistą pasiderinti, bet kadangi aš nesu sunkaus maisto mėgėja, tai net nejutau, kad tulžies nėra.
Kad nedarbingumo neduotų, tai jau visai nuprotėję turi būti.Rerai, kad bus papildomų pinigėlių.

jau šiandien aprimus daug maž, pati save ramina, kad viskas bus gerai.

Patriccija, gerai, kad nors skausmo nėra didelio, kad taip ir toliau smile.gif

Ryt po pietų į darbą rolleyes.gif rytas tik man , mmmmm smile.gif
Atsakyti
Patricija,uz paskutine Tavo operacija 4u.gif
user posted image

Ryt man i darbeli,kaip nenoriu........
Atsakyti
QUOTE(carvel @ 2011 05 28, 21:46)
Patricija,uz paskutine Tavo operacija  4u.gif
user posted image

Ryt man i darbeli,kaip nenoriu........

Labas
O man ryt išeiginė.Atidirbau savaitgalį su anūkais.Žada karštą savaitę jei nemeluoja.
Kažkur Patricija dingo.Jau neramu.Patricija nesigąsdink ,atsiliepk.
Atsakyti

SVEIKUTĖS, 4u.gif
Esu ligoninėje, nuo skausmo jau atsisakiau vaistų. Tik vakar ir šiandien pakilo temperatūra virš 38.
Visoms linkiu džiugių akimirkų! wub.gif
Atsakyti
[quote=Patriccija,2011 05 29, 21:17]
SVEIKUTĖS, 4u.gif
Esu ligoninėje, nuo skausmo jau atsisakiau vaistų. Tik vakar ir šiandien pakilo temperatūra virš 38.

Labas,
Patriccija. laikykis tu stipri esi. Sveikatos Tau 4u.gif

Atsiprasau , kad rasau jusu temoje, bet dabar vis pasiskaitineju cia. Penktadieni padare komp.teomografija. 06.06 eisiu pas radiologus svitinimui. Per KT pazymejo tris taskus su kazkokiu tusu. Nieko nepaaiskino. Sake, viska pasakys daktaras. Neramu man kazkaip , bet turiu buti stipri, nepasiduoti, kaip ir jus nepasiduodate.04.12d suzinojau kuo sergu, jau beveik apsipratau , net netikiu kad turiu tokia liga, as anksciau dirbau onkologijos ligoninej.Isejau is darbo 1993m/Kai isejau is darbo, sapnavau, kad atejau vel i darba ir ejau i svytinimo kabinetus, stai ir tikrai ateinu dabar jau ne kaip darbuotoja i sia ligonine, bet kaip ligone sad.gif

Atsakyti
LAIKME, BUS VISKAS GERAAAIII, PAMATYSI!!!! drinks_cheers.gif [quote=Laikmė,2011 05 29, 22:49]
SVEIKUTĖS, 4u.gif

Labas,

Atsiprasau , kad rasau jusu temoje, bet dabar vis pasiskaitineju cia. Penktadieni padare komp.teomografija. 06.06 eisiu pas radiologus svitinimui. Per KT pazymejo tris taskus su kazkokiu tusu. Nieko nepaaiskino. Sake, viska pasakys daktaras. Neramu man kazkaip , bet turiu buti stipri, nepasiduoti, kaip ir jus nepasiduodate.04.12d suzinojau kuo sergu, jau beveik apsipratau , net netikiu kad turiu tokia liga, as anksciau dirbau onkologijos ligoninej.Isejau is darbo 1993m/Kai isejau is darbo, sapnavau, kad atejau vel i darba ir ejau i svytinimo kabinetus, stai ir tikrai ateinu dabar jau ne kaip darbuotoja i sia ligonine, bet kaip ligone sad.gif
[/quote]
Atsakyti
Patricija laikykis,vis delto buvo padaryta didele invazija i organizma,esi ligonineje,viskas susitvarkys 4u.gif

GABIJA ,nepatikesi ka as siandien nusipirkau bigsmile.gif ,ogi maza rotveileryte wub.gif ...vyras vis man sake ,kaime gyvename ,reikia sunio,o kadangi rotveileris yra musu seimos suo ,tad apie kitoki nejo net kalba .Pavadinome Bela ,labai rami,protingomis akimis ,o jau mamos grazumas,atejau pasisveikinti ,nulaize visa veida drambliuke ,be galo draugiska,tikiuosi ir musiske tokia uzaugs biggrin.gif .O vaiku dziaugsmas ,net miegot neina nuvaryti,visi sako ''gryzo musu Akelyte ''(buvusi musu rotveileriuke) wub.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo carvel: 29 gegužės 2011 - 23:05
[quote=Laikmė,2011 05 29, 21:49]
SVEIKUTĖS, 4u.gif

Labas,

[/quote]

Labas
O kodėl reikia atsiprašyti.Tema visų.
Sunkiausia turbūt sirgti medikams.Viskas žinoma iki blogiausių smulkmenų, aišku žinai ir tuos laimingus stebūklingus išgijimus.
Ar pas tave pažengęs procesas?
Manęs nešvitino, bet tuos taškus turi nenuplauti, saugoti kaip savo akį.
Tikiuosi, kad viskas bus gerai.Labai to linkiu.

Patricija nesikankink jei skauda.Nebūk didvyriu.Jei tikrai neskauda , tai gerai, bet jei jauti skausmą, tai girdėjau intervių skausmo klinikos gydytojo, kad kenčiant pažeidžiami nervai, o tada jau ir skausmo klinikos pagalba nebūna efektyvi.38 tai tokia riba , kad dar neskiria antibiotikų, bet jei kils tai gausi dozę.Oi kaip aš jų nekenčių.Aš paskui įsigudrinau, kai leidžia peneceliną , kartu ką nors gerti, tada nuplaudavau šlykštų skonį burnoje, kuris pasiekdavo burną po sekundės.

Carvel kaip aš noriu rotveileriuko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Laukia langai, užuolaidos doh.gif Oi kada aš baigsiu? Gal rudenį. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .GABIJA.: 30 gegužės 2011 - 08:05
Labas mergaitės ir ne tik 4u.gif

Visą laiką seku ir matau kaip gyvenat ax.gif
Atrodo, kad pavasarinė saulutė kažkiek daro savo - jau ir aš kažkiek išsilaižiau, nors...Lagaminas jau sukrautas. Kaip Jums gali pasirodyt - ir vėl eilinė kelionė. Tik šį kartą veidu į rytus - konferencija Sankt Peterburge. Grįšiu - papasakosiu, ką spėję būsim pamatyt...

Apkabinu visas group.gif
Atsakyti
[/B]Sveikos merginos smile.gif.
Keleta dienu nesilankiau cia, tai dabar uzsukau.
Labai smagu matyt Patriccija, Jus saunuole, greit atsigaunat 4u.gif . Smagu, kad viskas praejo gerai, laikiau uz Jus kumstelius. Sveikit smile.gif.
[B]Gabija, isivaizduoju kaip Jums sunkiai tvarkosi namie, pati per ta perejau pries pora savaiciu. Man pasiseke- padejo mama biggrin.gif . Prie silvos metodo niekaip neprieinu. Labai gaila kad nezinojau apie ji anksciau, kai sitiek laisvo laiko turejau. Dabar visai jo neturiu, grizo vyras is misijos, tai as devintam danguj smile.gif . Miegu kaip uzmusta ir chemoterapija zymiai lengviau pernesiau. Kita savaite planuojam lekti su seimyna i kelione, i Turkija, tai dar turiu laiko atsigaut po vaistu.
Kazi koki sprendima carvel prieme del operacijos?

Visoms siltu ir geru dienu smile.gif
Atsakyti