Įkraunama...
Įkraunama...

Pozityvių neLIGONIUKŲ pavėsinė - 4

Laba,

Patriccija, sėkmės, viskas mus gerai, mes su jumis smile.gif

mano komisija trečiadienį rolleyes.gif ko tikėtis nežinau.
Atsakyti
.GABIJA. ir arune, mergaitės, aciu už gelytes ir palaikančios žinutes. Raudona spalva man patinka, taip pat ir švelnios spalvos patinka, pvz.,ruzava ir geltona.
Būtų gerai prasokti rytojaus dieną, bet galiu tik pasvajot tongue.gif apie tai. Viskas kas skirta mums, turime išgyventi. Tik tikiuosi, kad tai paskutinė operacciijjaa! Joooo, paskutinėėė oooperaciiiijaaaaa!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(GREK @ 2011 05 23, 19:24)
Laba,

Patriccija, sėkmės, viskas mus gerai, mes su jumis  smile.gif

mano komisija trečiadienį  rolleyes.gif ko tikėtis nežinau.

Joooooo, bus paskutinė man operaciiiijaaaa!
GREK 4u.gif , juk tau dar tęsiamas gydymas herceptinu, neturi sumažinti grupės.
Atsakyti
Patricija!!!

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astaxa: 24 gegužės 2011 - 13:12
4u.gif Tikriausiai mūsų Patricija miega , ir viskas praėjo gerai... wub.gif
Atsakyti
Aciu uz gelytes! Jau nemiegu, jau palatoj. Viskas kuo puikiausiai pavyko, sonkaulius tik nugramde, nupielavo. Chemoterapija- neisvengiama, gydytojas taip sake pg kumscio dydzio pasalinta darini, negrazus sake. Aciu visoms uz palaikyma. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patriccija: 24 gegužės 2011 - 16:42
QUOTE(Patriccija @ 2011 05 24, 18:40)
Aciu uz gelytes! Jau nemiegu, jau palatoj. Viskas kuo puikiausiai pavyko, sonkaulius tik nugramde, nupielavo. Chemoterapija- neisvengiama, gydytojas taip sake pg kumscio dydzio pasalinta darini, negrazus sake. Aciu visoms uz palaikyma. 4u.gif

Jau palatoj bigsmile.gif Smagu kad viskas gerai praejo,saunuole tu musu wub.gif

Del chemijos ,aisku,negerai unsure.gif Bet dar palauk galutinio atsakymo...Ilsekis dabar,gulek ir stiprek smile.gif wub.gif heart.gif
Atsakyti
Patricija, linkiu kuo greičiau sustiprėti po operacijos 4u.gif
Atsakyti
Patricija
Sveika sugrįžusi 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Kaip smagu pasidarė ant dūšios , kad tu jau čia.Dabar sveik , o prie chemo mes jau pripratę.Kitaip nebus.Reikia tą bjaurybę ir rauti ir nuodyti.Štai man baigėsi tos chemo, stiprėju ir atrodo , kad ne taip jau baisu ir buvo.

O aš vakar kaip pataikiau, nusiimti plėvelę nuo lysvės ir nusiravėti.Su "parūkymais" dirbau visą dieną.O šiandien šalta ir lija tarpais, o dabar vėl saulė šviečia.Labai mano daržovės nesudygo.Vakar dar atsėjinėjau, žiūrėsiu kaip bus.Pas mane smėlis , viskas sunkiai auga, jei tik sausra pasitaiko.Vienais metais per vidurį nokimo buvo taip karšta , kad braškės tiesiog išvirė.Aplink namus uogiene kvepėjo.
Dar laukia tragiškas langų ir kambarių nuo dulkių valymo darbas schmoll.gif Užteks darbo visai savaitei doh.gif
Atsakyti
Patricija wub.gif šaunuole mūsų. Ilsėkis ir tvirtėk. Lauksime iš tavęs žinelių. Stipriai apkabinu. wub.gif

user posted image

Gabija 4u.gif - tai tu jau stipruolė, kad įveikei lysvę. Po truputi ir jėgelės sugrįžta. Su kambariais sudėtingiau - žinau, kaip yra , kai pradedi vieną kampą tvarkyti... rolleyes.gif doh.gif Nors gal kartais mes per daug iš savęs reikalaujam. Ateidavo kartais, kai gyvenom bute , draugų ar svečių kitų netikėtų. Sakydavo, kaip pas jus tvarkinga ... doh.gif O man atrodydavo, kad jie draugiškai šaiposi, nes taip ir lįsdavo visur tai dulkės tai tokie kamuoliukai keliauninkai (katinukas kai praeidavo, viską iš palovių ir užkampių pritraukdavo). Atrodydavo , nušluostai dulkes ir vėl jau guli... irnesakyk.gif
Kai parėjom į tėvelių namelius, reikėjo labai daug tvarkytis (ir dar nebaigę). tai pamačiau, kad vienu kartu virtuvės niekaip neįveiksiu. Tai nusistačiau sau planą, kasdien po spintelę iš esmės susitvarkyti...
Man irgi daržovės sunkiai dygo, kai kur atsėjau, sėklos atrodė nepasenusios...Gal ne tuo laiku sėjom g.gif - nelabai į tuos kalendorius žiūrėjom.
Dabar žiūriu, kad šiltnamyje 6 pomidorai su tokiais storais , stambiais visai nepomidoriškais žiedais... Kiekvienam pomidore viršūnėlėje po tokį, o šalia po normalų lyg tai bus...Kaži, ar jie ves tokie vaisius?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 25 gegužės 2011 - 17:23
Laba visom, kvaksėm,

Patricija wub.gif džiaugiuosi, kad operacija pavyko gerai, dabar atgaukit jėgas, negalvokit apie tai kas dar laukia smile.gif Bus taip, kaip reiks.

Mamą penktadienį operuos, šalins tulžį, nes pilna akmenų, o ji taip nerimauja. Bandžiau sakyt, kad tokios operacijos tik pavydėt gali daug kas, bet ji neklauso. Suprantu ir ją, ji net vaistų jokių negeria, o ligoninėj tik vaikų gimdyt buvusi yra smile.gif
Guodžiasi tik tuo, kad po operacijos ant ryt išleis namo.
Pasakoju jai, kiek jums vvisoms teko ištverti, bet gi kiekvienam sava bėda atrodo didžiausia smile.gif

Mano komisija praėjo sklandžiai, kaip ir tikėjausi, du supratingi vyrukai, tik palingavo galvom, kai pradėjau dėstyt koks buvo gydymas, kas vyksta dabar ir t.t. Sako, jum ponia paliekam viską kaip buvo, turėsit laiko mokytis medicinos paslapčių ir toliau biggrin.gif taigi ir likau su puse darbo dienos, 530lt. nešgalumo pinigėlių ir puse algos. Direktorė uždraudė griežtai dirbt visą dieną, sakė, jei pralaukėm anuos metus, palauksim dar vienus. Žodžiu, visą vasarą darbuosiuosi už ją, bet po pusę dienelės tik. Man tai gerai.
Atsakyti
QUOTE(rasų lanka @ 2011 05 25, 18:19)
Patricija wub.gif šaunuole mūsų. Ilsėkis ir tvirtėk. Lauksime iš tavęs žinelių. Stipriai apkabinu.  wub.gif

user posted image

Kai parėjom į tėvelių namelius, reikėjo labai daug tvarkytis (ir dar nebaigę). tai pamačiau, kad vienu kartu virtuvės niekaip neįveiksiu. Tai nusistačiau sau planą, kasdien po spintelę iš esmės susitvarkyti...
Man irgi daržovės sunkiai dygo, kai kur atsėjau, sėklos atrodė nepasenusios...Gal ne tuo laiku sėjom  g.gif - nelabai į tuos kalendorius žiūrėjom.
Dabar žiūriu, kad šiltnamyje 6 pomidorai su tokiais storais , stambiais visai nepomidoriškais žiedais... Kiekvienam pomidore viršūnėlėje po tokį, o šalia po normalų lyg tai bus...Kaži, ar jie ves tokie vaisius?

Labas
Aš irgi etapais tvarkausi, bet kai visa namas, o generalinė tvarka metus nedaryta, tai košmaras tikriausias.
Aš jau girdėjau apie sėklų nedygimą.Žirniai iš maximos dygo blogai, o iš turgaus gerai.Gal Maxima senų sėklų pateikė ?
Iš tų žiedų užaugs dideli garbanoti pomidorai, kaip po du sulipdyti.Žiedai irgi turi būti tokie pat sulipę į vieną.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Grek pasakyk mamai, kad tulžies šalinimo operacija pati maloniausia.Sekančią dieną 9 val jau turėjau lovą užleisti.Didžiausia durnė buvau, kad tris metus priepuolius kentėjau.Tik paskui reikia maistą pasiderinti, bet kadangi aš nesu sunkaus maisto mėgėja, tai net nejutau, kad tulžies nėra.
Kad nedarbingumo neduotų, tai jau visai nuprotėję turi būti.Rerai, kad bus papildomų pinigėlių.
Atsakyti
Patricija, 4u.gif 4u.gif 4u.gif Laikykis ir toliau smile.gif
Atsakyti