QUOTE(Patriccija @ 2011 05 21, 12:09)
Labutis,
tik atsikėliau, avižinius dribsnius užsipyliau pienu ir valgau lovoj. Man ligoninėje režimas visai netinka prie mano ritmo, tokiu laiku ten reikia pietų jau laukti
P.S. gal kažką ne taip parašiau "Onkologinės ligos" temoje, kad niekas nedrįsta rašyti. Gal per daug kategoriškai dėl slaugytojų ir lankytojų ligoninėje? Kartais kai paskaitau slaugančiųjų pamastymus man juokinga.
Tiesa, dar vienas, kažin ar reikia (čia tik mane kartais tokios mintys aplanko) laikyti temą apie a.a. Ugninę ir ją vis "tampyti", tiesiog neduodama gal jos sielelei ramybė, kaip, kad ir ligoniukams...
Labas
labai teisingai tu viską parašei, o kad kiekvienas žmogus viską priima situaciją ir žodžius skirtingai , tai čia nieko nepadarysi.Man po vienos operacijos, taip išpuolė, kad arba aplankysi savaitgalyje arba visai ne ,nes paskui darbo dienos ir mane išrašys.Taigi vakare liežuvis pridžiuvo nuo kalbų ir pakilo temperatūra.Reikia padėti, kada žmogus negali fiziškai judėti, o sėdėti ištisai kai galiu apsitarnauti , to niekada negalėčiau reikalauti.Ir koks ten bendravimas, kada kiekvieną pokalbį girdi visa palata, o dar kai sėdi vyras tarp moterų , tai toms tikrai nesukelia komforto.
Žmogus jaučiantis išėjimą, tikrai norės , kad kažkas palaikytų nors ranką ir tikrai labai gerai, jei yra kas tai padaro.
Oi kaip sutapo mintys apie Ugninę.Norėjau parašyti jų forume, bet nedrįsau pilti alyvą į ugnį.Kiek girdėjau kunigų pasisakymų, skaičiau o dar žiūriu "Ekstrasensų mūšį" visi vienu balsu sako, kad negalima taip trugdyti išėjusio ramybės.O dabar eina į forumą visai jos nepažinę žmonės, aišku jų ketinimai geri, bet ar tai etiška kasdien trigdyti mirusios ramybę? Jei turi tam teisę , tai jos artimieji, bet ir jie po gedėjimo laikotarpio turi ją paleisti.
Vakar Vilniuje buvau jumoristų koncerte.Vėl dukra gavo kvietimus, tai vykome su sūnumi dviese.Keturi rusai vyrukai dvi valandas improvizavo skaitydami Lietuvos , Baltarusijos ir šeip įdomesnes naujas žinias.Na talentai, taip nebuvau mačiusi.Iš kiekvieno žodžio sukuria jumorinę situaciją.Grįžau su gera nuotaika.
Mano Rokio jau nebėra.Išeinu į lauką, automatiškai pažiūriu į tuščią jo vietelę...Dar liko vilkė Džina, bet rotveileris buvo šuo intelektualas.
Gerai visos pailsėkite, tokia graži diena.