Sveikos mergaitės naujoje temutėje. Prašau čia užeiti pasidžiaugti ir paliūdėti, pasipasakoti kas slegia ir kas džiugina.
Štai mane džiuginanti "varlytė"
Papildyta:
prirašiau temų, sakiau, kad nemoku , o ištrinti tai neišeina pačiai.
Papildyta:
Parašiau moderatoriui zinute, kad ištrintų.
Šaunuolė, Patricija
Kva-kva-kva
Laba diena naujoje temoje
Rasų lanka, atsakau į tavo sapną
TIKĖSIU perduoda, kad dar tebėra toj pasakoj kur GABIJA dovanojo. Ten paveiksliukas gražus... Ir dar vienoj pasakoj, kur paukščiukai čiulba ir va tokie viščiukai ciepsi Šaunuolė kovotoja ji. Ir tikras stebuklas Moka gyventi pasakoj ir tarp ligoninės sienų.....
Rasų lanka, atsakau į tavo sapną
TIKĖSIU perduoda, kad dar tebėra toj pasakoj kur GABIJA dovanojo. Ten paveiksliukas gražus... Ir dar vienoj pasakoj, kur paukščiukai čiulba ir va tokie viščiukai ciepsi Šaunuolė kovotoja ji. Ir tikras stebuklas Moka gyventi pasakoj ir tarp ligoninės sienų.....
Linkėjimai TIKĖSIU
Saulėlydi, čia tavo viščiukai? Kai augindavau , tai ilgiausiai pratupėdavau prie jų.Pasakiškas relaksas.
Rasų lanka, gali fotografuoti, bet man jau visai žandai rausta.
Dėl tėvelio, jei toks užsispyręs , tai tikrai daryk pagal savo planą.Duok vaistus tipo vitaminus , išlukštenusi iš dėžutės.
Vyrai visi užsispyrę ir dar dideli lepūnai, juos slaugyti tai nepalyginti su moteriške ,kelis kartus sunkiau, ypač , kad jei jie neturi sveikatos , tai negali dirbti vyriškų darbų, o lengvų darbų neturi, o tada iš nuobodulio eina iš proto ir kitus išnervuoja.
QUOTE(.GABIJA. @ 2011 05 04, 10:37)
Linkėjimai TIKĖSIU
Saulėlydi, čia tavo viščiukai? Kai augindavau , tai ilgiausiai pratupėdavau prie jų.Pasakiškas relaksas.
Linkėjimus perdaviau. Dėkoja.
Viščiukai pas tėvelius. Mama jau nebedirba, tai rūpinasi kaip višta perekšlė
Tikrai smagu stebėti juos. Tik auga ir eina negražyn labai greit.
Sunku pagalvot, kad rudenį jau į bulbynę paklius
QUOTE(.GABIJA. @ 2011 05 04, 09:15)
Susikimbame už rankų ir einame pasitikti naujos dienos.
SUSIKIMBAME ...
Patricija, ačiū už naujus namelius. Matai, - pavyko!
Tikėsiu, tau ir nuo manęs palaikymas ir linkėjimai Pasaka, ligoninė, viščiukai ... nieko nesuprantu. Ai , svarbu, kad mūsų mergaitei geriau.
Nedekokite tiek cia man.
TIKESIU ir as linkiu glebi sveikateles.
Kaip nemegstu tokio oro, kai salta net gi kambary daros. Guliu lovoj trecia diena, karts nuo karto pakisu rankas pasisilti po antklode ir laukiu pirmadienio. Nuo skausmo nieko negeriu, nors pasiversti ir pasijudinti stengiuos labai atsargiai, nes skauuuda nugara.
ifauru , aciu uz varlyte.
pelkiu Moniuk , kva.
.GABIJA. , tavo ideja buvo sios temos pavadinimu. Kazkodel vengiu dabar eiti i virsutine tema. Net negaliu paaiskinti kodel.
saulelydi , ar vis dar mezgi?
rasu lankele , nufotografuoook
arunele , sunkiai man sekesi , prikuriau gal sesias temas tokias pacias, prasiau, kad istrintu.
Kaip nemegstu tokio oro, kai salta net gi kambary daros. Guliu lovoj trecia diena, karts nuo karto pakisu rankas pasisilti po antklode ir laukiu pirmadienio. Nuo skausmo nieko negeriu, nors pasiversti ir pasijudinti stengiuos labai atsargiai, nes skauuuda nugara.
ifauru , aciu uz varlyte.
pelkiu Moniuk , kva.
.GABIJA. , tavo ideja buvo sios temos pavadinimu. Kazkodel vengiu dabar eiti i virsutine tema. Net negaliu paaiskinti kodel.
rasu lankele , nufotografuoook
arunele , sunkiai man sekesi , prikuriau gal sesias temas tokias pacias, prasiau, kad istrintu.
QUOTE(Patriccija @ 2011 05 04, 22:32)
Nedekokite tiek cia man.
Labas
O varge , nereikėjo tavęs kankinti su įpareigojimais temą atidarinėti.Tu jau atleisk.
Nežinau ar verta kentėti ir negerti vaistų.Pasitark su savo onkologu.Pasikalbėk telefonu, o vaistų receptą susitark, kad artimieji pasiims.
QUOTE(Patriccija @ 2011 05 04, 22:32)
Taip
Dabar kiek apmažėjo laiko ir minčių, bet žiemos vakarais tai intensyviai mezgiau.