tęsiu....
iš taip išaugintų (reiks pas mamą perrišt moliūgus ) jau kurortiniuose miesteliuose padarti labai šaunūs šviestuvai-išgręžtos skylutės tam moliūge ir sukišti spalvoti stikliukai ar plastmasiukai peršviečiami, jau norėjau nusipirkt į namus, bet po to nutariau, kad tikrai dar ne kart grįšiu į Turkiją, tai palikau ką parsivežt lauktuvių ir kitais kartais
išdidus kaip visi turkai katinas, į jokius ten "kis-kis" nereagavo
nus tęsiama......
fotoreportazas apie kanjona
Siandien aplankem, dar tvarkoma is po "ziemos sezono", tai teko per ivairius dalykus perlipti, tilteliu atramos isluze ir pan. Zodziu buvo smagi atrakcija
Siandien aplankem, dar tvarkoma is po "ziemos sezono", tai teko per ivairius dalykus perlipti, tilteliu atramos isluze ir pan. Zodziu buvo smagi atrakcija
[Siandien aplankem, dar tvarkoma is po "ziemos sezono", tai teko per ivairius dalykus perlipti, tilteliu atramos isluze ir pan. Zodziu buvo smagi atrakcija
Smagu , išties....keliavote savarankiškai ( be jokiu vadovu, agenturu) ? Kiek laiko užtrukote ?
Smagu , išties....keliavote savarankiškai ( be jokiu vadovu, agenturu) ? Kiek laiko užtrukote ?
....
vietinė kaimo kalnuose lietaus nuotekų sistema
vaikai visur vaikai
tingūs-letena ant letenos
apelsinų, kaip kad mes obuolių, jie neskina ir nededa į dėžes, o leidžia kabėt ant medžių, kad ne taip greit gestų
safari jeep kelionės metu pietavom upėje
kapinaitės, kurios yra šalia GARDENIA viešbučio, jei nebūčiau skaičius atsiliepimų anksčiau, tai būčiau ir pražiopsojus jas , taip jau jos nekrenta į akis, aukšta mūrinė tvora ir aukšti medžiai jas puikiai dengia ne tik iš šonų, bet ir iš viršaus
Papildyta:
čia kapinaitės iš viršaus
mūsų pliažinė draugelė
prieidavo labai arti bet buvo labai draugiška
net prigulus saugodavo mus
Kleopatros paplūdimy ne smėlis, o smulkūs smulkūs akmenėliai, kas yra daug geriau
o čia nuoroda mano naminiams fikusams kokio dydžio jie turėtų užaugt
vietinė kaimo kalnuose lietaus nuotekų sistema
vaikai visur vaikai
tingūs-letena ant letenos
apelsinų, kaip kad mes obuolių, jie neskina ir nededa į dėžes, o leidžia kabėt ant medžių, kad ne taip greit gestų
safari jeep kelionės metu pietavom upėje
kapinaitės, kurios yra šalia GARDENIA viešbučio, jei nebūčiau skaičius atsiliepimų anksčiau, tai būčiau ir pražiopsojus jas , taip jau jos nekrenta į akis, aukšta mūrinė tvora ir aukšti medžiai jas puikiai dengia ne tik iš šonų, bet ir iš viršaus
Papildyta:
čia kapinaitės iš viršaus
mūsų pliažinė draugelė
prieidavo labai arti bet buvo labai draugiška
net prigulus saugodavo mus
Kleopatros paplūdimy ne smėlis, o smulkūs smulkūs akmenėliai, kas yra daug geriau
o čia nuoroda mano naminiams fikusams kokio dydžio jie turėtų užaugt
Kleopatros paplūdimys į vieną
ir į kitą pusę
GARDENIA viešbutuko sodas per kelią
Alanija žvilgsniu nuo jų taip vadinamos terasos
Pavasaris..., viskas žydi, net kaktusai
pavaišino turkiška kava
talpos ant stogų-karšto vandens gamybai
ir į kitą pusę
GARDENIA viešbutuko sodas per kelią
Alanija žvilgsniu nuo jų taip vadinamos terasos
Pavasaris..., viskas žydi, net kaktusai
pavaišino turkiška kava
talpos ant stogų-karšto vandens gamybai
marinistiniai suoliukai
Turkijos spalvos
į mokyklą
Plaukėm Manavgat upe, tai priplaukus kur ipė įteka į jūrą prisišvartavom, papietavom, pasimaudėm
po to aplankėm vieną gražiausių Manavgat mečečių
Manavgat patvinus upė su savo kriokliuku
pirkom kelione ir Viduržemio jūra, tiksliau pasiplaukiojimas (Boat trip), su pietumis, su pasimaudymu atviroj jūroj, dar pasisekė pamatyt ir diiiidelį jūrinį vėžlų Išplaukėm iš Alanijos uosto:
praplaukėm laivų statyklą
juodburį laivą
Raudonoji pilis
čia kepė mūsų pietūs
įvairias olas aplankėm
šitoj Kleopatra meilę plėšė su Antonijum berods
"Jūrų vilkas" su dirbtinėm palmėm, kuriuo teko garbė plaukt
Papildyta:
Kasdien gerdavom natūralių sulčių-apelsinų, granatų...
Gimtadienio proga viešbutukas maloniai nustebino
Vakarinio pasivaikščiojimo metu užtikom dar žalius bananus
Paslaptingas nežinomasis pavaišino pliaže vaisiais:)
Ežeras kalnuose
Sniegas kalnuose
praplaukėm laivų statyklą
juodburį laivą
Raudonoji pilis
čia kepė mūsų pietūs
įvairias olas aplankėm
šitoj Kleopatra meilę plėšė su Antonijum berods
"Jūrų vilkas" su dirbtinėm palmėm, kuriuo teko garbė plaukt
Papildyta:
Kasdien gerdavom natūralių sulčių-apelsinų, granatų...
Gimtadienio proga viešbutukas maloniai nustebino
Vakarinio pasivaikščiojimo metu užtikom dar žalius bananus
Paslaptingas nežinomasis pavaišino pliaže vaisiais:)
Ežeras kalnuose
Sniegas kalnuose
na gerai, tie bananai aukščiau nelabai panašūs į sniegą kalnuose (kompas-super lėėėėtas, tai gaunasi kataklizmai), tai gal šitas sniegas kiek panašesnis
Plaukdammi Manavgat upe sutikom daug laivų ir laivelių
ir upinių vėžliukų
Giosleme net pliaže tau gali suorganizuot.., bet tik upės ir jūros susidūrimo pliaže
kapinaitėse, specialiai maitinti katėms (užsiėmimas turistams) pastatyti du...loviai
prie kurių "snapą" prikiša ir upinis vėžlys
O čia pabaigai kelionių agentūrą EFTELIA, Atatiurko bulvare, šalia Eftelia viešbučio, kurioje pirkom visas keliones ir kur labai malonus berniukas Pasha padarė nemažas nuolaidas, nuoširdžiai rekomenduoju ALanijo susirast jo agentūrėlę, tikrai suderėsit tinkamą kainą, jis kalba angliškai, kiek prasčiau rusiškai, geriausia parašykit jam dar prieš išskrisdami į tą šiltą gražų bananų miestą ALANIJĄ adresu pashafromalanya@hotmail.com
Plaukdammi Manavgat upe sutikom daug laivų ir laivelių
ir upinių vėžliukų
Giosleme net pliaže tau gali suorganizuot.., bet tik upės ir jūros susidūrimo pliaže
kapinaitėse, specialiai maitinti katėms (užsiėmimas turistams) pastatyti du...loviai
prie kurių "snapą" prikiša ir upinis vėžlys
O čia pabaigai kelionių agentūrą EFTELIA, Atatiurko bulvare, šalia Eftelia viešbučio, kurioje pirkom visas keliones ir kur labai malonus berniukas Pasha padarė nemažas nuolaidas, nuoširdžiai rekomenduoju ALanijo susirast jo agentūrėlę, tikrai suderėsit tinkamą kainą, jis kalba angliškai, kiek prasčiau rusiškai, geriausia parašykit jam dar prieš išskrisdami į tą šiltą gražų bananų miestą ALANIJĄ adresu pashafromalanya@hotmail.com
Hippie, labai nuoširdus, šiltas ir fainas fotoreportažas. Ačiū
O apie Gardeniją ir aš esu girdėjusi tik pačius geriausius atsiliepimus iš savo bendradarbės.
O apie Gardeniją ir aš esu girdėjusi tik pačius geriausius atsiliepimus iš savo bendradarbės.
QUOTE(...Lelyte... @ 2011 05 20, 14:27)
Skaitinėju reportažus, ir užkliuvo akys už to šuns..Praeitą rugsėji ir mes buvom Alanijoj, šalia Kleopatros papludimio.. vakarais, kai cia ateidavom pasigrožėti jūra, ateidavo irgi va toks pats šuo..ir meiliai glaustydavosi, gulėdavo šalai, o po to palydėdavo į viešbutį.. Nejaugi tas pats.. Įamžinom jį..reiktų tik foto surasti..
P.S. gražios Jūsų nuotraukos, puikūs prisiminimai vėl iškilo ir man
P.S. gražios Jūsų nuotraukos, puikūs prisiminimai vėl iškilo ir man
Taip taip, tai ta pati kalytė ma rods kalytė Irgi palydėdavo iki viešbučio , gal tai etatinis Gardenia šuo?
QUOTE(rituliukas25 @ 2011 05 21, 09:27)
Hippie, labai nuoširdus, šiltas ir fainas fotoreportažas. Ačiū
Nėr už ką, kaip buvo, taip stengiaus ir perteikt Nuo važiavimo ten su vaikais gal sulaikytų tik AI nebuvimas, nes su mažuliais, tai labai patogu.
QUOTE(someday... @ 2011 05 20, 09:31)
Laba merginos. Kazkiek paskaitinejau, bet galvoju pasiklausiu.. Siemet as su vyru ir suneliu 1metuku planuojam atostogas, del karsciu Turkija atmetam, tai pradejau galvoti apie Bulgarija. Pasidalinkit patirtim kur geriau vykt su vaikuciu. Norisi kad jura nebutu toli, maitinimas AI ir nebutu lb triuksminga.. Is ankstoo aciu.
Mums irgi toks variantas tiktų, nors mes ne , bet 3, 4,5 ir 10m. vaikai, tad manau poilsis ir mamytei būtų AI, kur būtų nors kiek padoresnis baseinas užmerkt vaikams
QUOTE(Faustina2000 @ 2011 05 21, 15:36)
Buvau 3 kartus Turkijoj, o pamacius vaizdus taip uzsimaniau vel
Fantastines foto. Prisiminimai patys silciausi apie Turkija
Fantastines foto. Prisiminimai patys silciausi apie Turkija
Kur čia? Žaliasis kanjonas?