kaip gražuuuuuu mmmmm
nujaučiu kur keliausi kita met
o Gumbet'o dalis toli nuo bodrumo centro, kaip pajūrys ar ne įlanka?
Gumbetas nuo Bodrumo 3 km
Tai mes važiavom su Dolmušu, jis visai prie viešbučio sustoja, tai lb patogu
O Jūra tokia kaip įlankėlė, dugnas kiek akmenuotas pradžioje, bet paėjus toliau smėliukas. Kas patiko, kad pakrantėje buvo to rūpaus žvyriuko, Mažius laisvai galėjo kapstytis su visa savo amunicija
Jei reikėtų lyginti Gumbetą ir Bodrumą net nežinau, man ir ten ir ten lb patiko... Tas regionas yra amazing
O Jūra tokia kaip įlankėlė, dugnas kiek akmenuotas pradžioje, bet paėjus toliau smėliukas. Kas patiko, kad pakrantėje buvo to rūpaus žvyriuko, Mažius laisvai galėjo kapstytis su visa savo amunicija
Jei reikėtų lyginti Gumbetą ir Bodrumą net nežinau, man ir ten ir ten lb patiko... Tas regionas yra amazing
QUOTE(Ethella @ 2011 07 29, 13:15)
Gumbetas nuo Bodrumo 3 km
O man ten ne visur patiko Ta prasme, kad viesbucius ne visur rinkciausi
Ethella, labai gražus fotoreportažas
QUOTE(bruc @ 2011 07 29, 12:00)
nujaučiu kur keliausi kita met
ir aš kitąmet trauksiu į Bodrumą
QUOTE(aurezas @ 2011 07 29, 13:16)
ir aš kitąmet trauksiu į Bodrumą
Būsiu lb subjektyvi, bet - puikus pasirinkimas
QUOTE(Ethella @ 2011 07 29, 13:26)
Būsiu lb subjektyvi, bet - puikus pasirinkimas
Ethelia labas
Oii kaip priminei man matytus vaizdus, graaazu. bet kiek matau anfitaitras pasikeites ? naujos kedes padarytos baltos??? o kaip kambariai? ar gera gavot?
QUOTE(Zitvil @ 2011 07 31, 11:56)
Ethelia labas
Oii kaip priminei man matytus vaizdus, graaazu. bet kiek matau anfitaitras pasikeites ? naujos kedes padarytos baltos??? o kaip kambariai? ar gera gavot?
Dėl amfiteatro net nežinau koks jis buvo prieš tai Jei sakai, turbūt pakeitė
Kambarį gavom didelį lb, su 2 balkonais į vidinio sodo pusę (ten kur fontanas yra)
QUOTE(Ethella @ 2011 08 01, 11:00)
Dėl amfiteatro net nežinau koks jis buvo prieš tai Jei sakai, turbūt pakeitė
Kambarį gavom didelį lb, su 2 balkonais į vidinio sodo pusę (ten kur fontanas yra)
oii nius tada superini gavot
pakelsiu tema
mūsų atostogos: 2011-07-09 iki 2011-07-16
viešbutis Saphir resort&spa 5*
viešbutis puikus, prabangus, ekskursijuose nedalyvavome, mūsų poilsis buvo ramus ir pasyvus, mums pakako pramogų viešbutyje, tik išvažiavome apsipirkti į odos parduotuvę
aptarnavo gerai, kambarius tvarkė gerai, vieną kartą palikome 1 dolerį
kelione iš oro uosto į viešbutį užtruko apie 2 val. su maža pertraukele vienam turgelyje, bet kelione nebuvo varginanti, nes važiavome geru keliu, gidė daug pasakojo, vaikai mūsų (6-metis ir 15-metis) nepavargo, pro langą mateme daug įdomaus
o čia mažas turgelis pakeliuj, kur sustojome 10 min
Papildyta:
atvažiavome į viešbutį
apie turkišką maistą turėtų būti atskira tema, bet parodysiu:
saldumynai
mūsų atostogos: 2011-07-09 iki 2011-07-16
viešbutis Saphir resort&spa 5*
viešbutis puikus, prabangus, ekskursijuose nedalyvavome, mūsų poilsis buvo ramus ir pasyvus, mums pakako pramogų viešbutyje, tik išvažiavome apsipirkti į odos parduotuvę
aptarnavo gerai, kambarius tvarkė gerai, vieną kartą palikome 1 dolerį
kelione iš oro uosto į viešbutį užtruko apie 2 val. su maža pertraukele vienam turgelyje, bet kelione nebuvo varginanti, nes važiavome geru keliu, gidė daug pasakojo, vaikai mūsų (6-metis ir 15-metis) nepavargo, pro langą mateme daug įdomaus
o čia mažas turgelis pakeliuj, kur sustojome 10 min
Papildyta:
atvažiavome į viešbutį
apie turkišką maistą turėtų būti atskira tema, bet parodysiu:
saldumynai