sakykite , vakar pjoviau žolę ir ją sumečiau į krūvą ar šiandie tiktų šiltnamį pabarstyti ta žole
QUOTE(meškinija96 @ 2011 06 01, 14:55)
sakykite , vakar pjoviau žolę ir ją sumečiau į krūvą ar šiandie tiktų šiltnamį pabarstyti ta žole
as ta pati vakara nupjaunu ir metu i lysves
QUOTE(diasaja @ 2011 06 01, 17:20)
super fotoreportažas
jeigu jums kyla abejonių mulčiuoti ar ne, tai akivaizdūs skirtumai po škvalo:
jo ir čia šiandien tas škvalas buvo
jeigu jums kyla abejonių mulčiuoti ar ne, tai akivaizdūs skirtumai po škvalo:
o nemulciuota- kaimynu?
QUOTE(Karvė Supermodelis @ 2011 06 02, 22:29)
Ar galima mulciuoti zydincias braskes?
Noriu mulciuoti morkas, bet ju dar nedaug isdygo. Jei uzmulciuosiu, bijau kad nesudygs. Zole tokia didele, o morkos tokios mazos...
Noriu mulciuoti morkas, bet ju dar nedaug isdygo. Jei uzmulciuosiu, bijau kad nesudygs. Zole tokia didele, o morkos tokios mazos...
galima.
O pasėtas daržoves kol jos dygsta, mulčiuojame tarp eilučių. Gaunasi tokie mulčio "kalniukai". Jei uždengtum pasėtas morkas, garantija, kad jos nepralįstų per mulčią, todėl ir mulčiuok tarpelius (taip pat ir svogūnus - juos pasodinus, mulčiuoti tik parpus tarp augaliukų)
Mulčiuojant reikia sėti retesnėmis eilutėmis truputuką nei paprastai. Bet užtat nebus tokio vaizdziaaalio kaip Diasaja foto įdėjo
QUOTE(Nuotaikinga @ 2011 06 01, 23:00)
o nemulciuota- kaimynu?
mano Neturiu tiek daug žolės, kad visą daržą užmulčiuočiau. Daržovių užsiauginam pakankamai savo šeimai ir truputį brolio, tai daržas nemažas.
QUOTE(diasaja @ 2011 06 03, 07:32)
mano
bet kaip suplakta... Oho kokia kruša buvo
Apmulčiavau ir aš šiemet daržą,aišku tik ne visą.Braškes,ankstyvasias bulves ir kopūstus šiaudais,o svogūnus žole kitom daržovem neužteko nei šiaudų,nei žolės.Bet nieko kai pirmi metai,pažiūrėsiu koks skirtumas bus.Bet nesuprantu kas yra mano žiediniems kopūstams ir brokolias,stosi tokie pamele ir nyksta po truputi.gal nepatinka šiaudai,o gal per šalta,gal man juos agro plevele uždengti?bet tik nežinau ar gerai dengti ant šiaudų plevelę.Padekit!
QUOTE(Doalma @ 2011 06 03, 10:20)
nesuprantu kas yra mano žiediniems kopūstams ir brokolias,
gal per arti apmulčiavai? Apie kopūstinius reikia palikti ratuku tarpelį, kol nesustiprja tiek, kad tapma vienodai dideliam augalui.
Agroplėvę ant mulčio dėti galima, jei manai kad reikia kažkuriam laikui. Agroplėvelė praleidžia, kaip ir mulčias, orą ir grėgmę.
Eksperimentuok, kol atrasi kas geriausia TAVO daržui.