Įkraunama...
Įkraunama...

Daržo mulčiavimas. 2 tema

QUOTE(Nuotaikinga @ 2011 05 23, 19:16)
aha, jie bjaurybiukai tikrai atsirenka minkštesnius, tik skirtumas vienas - ant paprastos lysvės varliagyviai jas gali "nusiganyti", o ant pakeltos rupūžės neužlipa, nes jos retai šokinąja, poniutės vaikšto daugiau pėsčios

drinks_cheers.gif aha, bet kad aplink mus - doh.gif nėr tokių gyvūnų... po vėjapjovėm žūna, spėju unsure.gif . Bet va vieną driežą jau antri metai turiu braškių pakeltoj lysvėj - jin pas man apie 14 m, stacionari, jau keletas metų, tik mulču papildau - tai ir ta draugelis ten visad ganos - braškių nieks iš viršaus negraužia, bet vat šaknis.... grambuolių lervos dry.gif , pernai kelis kelmus pavyko išgelbėt iškasus ir išrankiojus anas, bet keli ir pasimirė.. .

O palei visą vieną sklypo kraštą - dyyyyyyyydelis kaimynų vynuogynas, ten sraigių............ ale pas man ne tos šeimininkauja, maniškės be "namukų" , tokių žmonės nevalgo, punktan nepriduosi laugh.gif => user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Otaip: 23 gegužės 2011 - 18:51
Ir kaip bjauru tokius rinkti... sraige uz namuko paimi,o nuo situ rankos tokios glicios palieka sveist tenka,kol tas glitumas nueina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vessta @ 2011 05 23, 20:17)
Ir kaip bjauru tokius rinkti... sraige uz namuko paimi,o nuo situ rankos tokios glicios palieka sveist tenka,kol tas glitumas nueina doh.gif

medicininės pirštinės tam reikalui turėtų pagelbėti,aš plikom rankom jų ir neimčiau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(*Boružėlė* @ 2011 05 23, 20:52)
medicininės pirštinės tam reikalui turėtų pagelbėti,aš plikom rankom jų ir neimčiau  schmoll.gif

drinks_cheers.gif man ir tos su namukais pakankamai bjaurios cool.gif
Otaip,bet ir turit siaubunų unsure.gif g.gif ir kaip su tokiais sugyventi galima blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bozena83: 23 gegužės 2011 - 20:01
QUOTE(*Boružėlė* @ 2011 05 23, 19:52)
medicininės pirštinės tam reikalui turėtų pagelbėti,aš plikom rankom jų ir neimčiau  schmoll.gif

su pirstinem nieko nemoku dirbt schmoll.gif nesugraibau schmoll.gif o jaunikliai ju kokie maziukai,kaip degtuko galvute, tai ka ten man su pirstine...
Atsakyti
QUOTE(Otaip @ 2011 05 23, 19:43)
...

ale bet tačiau ir "gražuoliai" doh.gif (girdyk juos alučiu, bus "perdozavimas") drinks_cheers.gif
Atsakyti
Atėjau pasidžiaugt biggrin.gif
Vargais negalais "prisiderinau"žolės,tai negaliu atsidžiaugt, kaip darželis gražiai žaliuoja biggrin.gif Sodinau agurkus,buvau užmulčiavus visą plotą į kurį ruošiaus sodint, tai žemės purumas- neišpasakytas.Nugi visiška tinginė pasidariau, nei ravėt, nei laistyt hihihi.gif
Šiandien dar sulaukiau svečio,atėjo kaimynė pažiūrėt, kur aš jos nupjautą žolę dedu ir negali patikėt, kad tokiu būdu įmanoma daržus užsiaugint biggrin.gif Tai sutarėm, kad papasakosiu,kaip viskas vyksta,su sąlyga , kad žolės neatims lotuliukas.gif

Aš galvojau ,kad pas mane čia sraigių yra, bet kai paskaitinėjau, tai pasirodo, kad vienetai pagal kitas.(pas mus vaikai eina ir eina per dienas, renka ir priduoda).
Atsakyti
QUOTE(Vessta @ 2011 05 23, 23:58)
su pirstinem nieko nemoku dirbt schmoll.gif nesugraibau schmoll.gif o jaunikliai ju kokie maziukai,kaip degtuko galvute, tai ka ten man  su pirstine...

aš irgi nemokėjau,kol neatradau medicininių pirštinių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrairminde @ 2011 05 24, 14:31)
Atėjau pasidžiaugt biggrin.gif

labai smagu. Kiekvienais metais rezultatas gerės thumbup.gif
Atsakyti
Iiiiii-iiinfarktas man doh.gif . Visi mano graziai siene uzmulciuoti moliugai sianakt mire verysad.gif jau prigije gera savaite daigelai stovejo- po sianakt nusalo blink.gif VIsi iki vieno. net nemaniau, kad sianakt salna buvo unsure.gif kitomis naktimis zada dar vesiau, nu bet salnos niekur nepranesa. kuuuu dabar- man visus darzus agro plevele dengt g.gif unsure.gif Nu toks liudnas vaizdas ( gera gabala buvau labai graziai nuagusiais moliugdaigiais apsodinus)- net kojas pakirto kai pamaciau. Seti is naujo? bet ar spes uzdereti? g.gif
Atsakyti
Spes, as tik siandien pasejau tiesiai i dirva. Dar turetu uzdereti. Bent jau pernai spejo, nors sejau veliau. g.gif
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2011 05 24, 20:59)
Seti is naujo? bet ar spes uzdereti? g.gif

Tikrai spės, dar tiek priderės, kad dėti nebus kur tongue.gif
Aš visada sėju tiesiai į dirvą - kai žemė įšilusi jie pasiveja ir dar pralenkia anksčiau sėtus 4u.gif
Atsakyti