Įkraunama...
Įkraunama...

Daržo mulčiavimas. 2 tema

QUOTE(cezi @ 2011 05 20, 22:17)
ką tu turi omenį sudygs??? juos daigais sodint reikia unsure.gif

na aš gavau tokius atsakymus,kad nebūtinai,o ir mano uošvienė tikrai daigų neperka schmoll.gif ant pokelio irgi parodyta,kad tiesiai į dirvą,bet pamatysim kas iš to gausis 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Boružėlė* @ 2011 05 22, 16:03)
na aš gavau tokius atsakymus,kad nebūtinai,o ir mano uošvienė tikrai daigų neperka  schmoll.gif ant pokelio irgi parodyta,kad tiesiai į dirvą,bet pamatysim kas iš to gausis  4u.gif  mirksiukas.gif

Gal užaugina šiltnamyje ar po plėvelės priedanga lysvėje rolleyes.gif
Atsakyti
Gavau importo tongue.gif Zoles kelis maisus is modernaus kaimyno per tvoros virsu biggrin.gif Anam i siuksline nereiks nesti,as siltnami pasikreikiau rolleyes.gif Ir dar dilgeliu sriuba paseriau augaliukus.bus sotus,laimingi,siltai aprengti bigsmile.gif Ir kalaraisciais raudonais pasipuos kada nors thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos.
Sakykit, kas kiek laiko reikia mulciuoti darzoves: kopustus, pomidorus, bulves ir t.t.?
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 05 20, 21:03)
avietinio žiedgraužio lervos, bet jos lyg ir ne žalios.
Gal toks vaizdas matomas kaip čia?

Gaudvile, ne tokie, o tokie, kaip ant kopūstų būna, bet labai mažuliukai doh.gif Nesuprantu, kaip jie šiltnamyje atsirado blink.gif Kopūstų dar nė lauke nesodinau blink.gif Bet yra žirnių g.gif Jie ryte visu smagumu žiedukais mėgaujasi, tai nurinkau, kiek radau, bet vakare vėl pareina g.gif Niekaip neišmokstu nuotraukų įkelti doh.gif Ką daryt? Bo be braškių liksim doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Karvė Supermodelis @ 2011 05 22, 17:36)

Sakykit, kas kiek laiko reikia mulciuoti darzoves: kopustus, pomidorus, bulves ir t.t.?

priklauso nuo to kaip greitai ji "suvalgoma". Aš darau taip:
*stebiu, kad apatinis sluoksnis mulčio nebūtų išsausėjęs.
*užmetu žole atsiradusius žemės lopinėlius. Tai gali būti ir po vienos dienos ar kelių. Nepalieku laisvos juodos žemės.
*jeigu viršutinis sluoksnis pilnai išdžiūvęs ir turiu žolės, tai vėl ant viršaus uždedu.
Atsakyti
Dkoju uz konsultacija.
QUOTE(diasaja @ 2011 05 22, 17:01)
priklauso nuo to kaip greitai ji "suvalgoma". Aš darau taip:
*stebiu, kad apatinis sluoksnis mulčio nebūtų išsausėjęs.
*užmetu žole atsiradusius žemės lopinėlius. Tai gali būti ir po vienos dienos ar kelių. Nepalieku laisvos juodos žemės.
*jeigu viršutinis sluoksnis pilnai išdžiūvęs ir turiu žolės, tai vėl ant viršaus uždedu.

Atsakyti
QUOTE(Otaip @ 2011 05 22, 09:07)
pvz. pernai, mano mulčuoti ką tik sodinti pekino kop. atrodė tikri gražuoliai.. ko jų visų nenuėdė mulču supauzę sraigės  laugh.gif  .. ir dieną jos ramiai po mulču slėpdavosi, kai nemulčiuotam darže anyta gan gerai jas sugaudydavo, nes anom ne tiek daug pavėsingos vietos slapstytis buvo  biggrin.gif .

tai ačiū tau. Aš vis paskaitinėju šią temelę, šiltnamyje pomidorus apmulčiavau, jau ruošiausi ir lauke daržus mulčiuoti, bet gerai, kad nespėjau - pas mus sraiogių nors vežimu vežk - būčiau likusi be daržovių. unsure.gif
Atsakyti
pabandžiau ir aš pamulčiuot, dabar žiūrėsimkas bus, kaimynkos įtariai žiūrėjo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lelija R @ 2011 05 22, 20:06)
tai ačiū tau. Aš vis paskaitinėju šią temelę, šiltnamyje pomidorus apmulčiavau, jau ruošiausi ir lauke daržus mulčiuoti, bet gerai, kad nespėjau - pas mus sraiogių nors vežimu vežk - būčiau likusi be daržovių. unsure.gif

jei jau yra sraigių, tai jokio skirtumo ar mulčiuosi, ar nemulčiuosi, vistiek nugrauš.
Atsakyti
QUOTE(*Boružėlė* @ 2011 05 22, 14:03)
na aš gavau tokius atsakymus,kad nebūtinai,o ir mano uošvienė tikrai daigų neperka  schmoll.gif ant pokelio irgi parodyta,kad tiesiai į dirvą,bet pamatysim kas iš to gausis  4u.gif  mirksiukas.gif

tai tavo uošvė gal namuose daigus užsiaugina, o tada juos sodina į lauką. Na anksčiau ar vėliau jie gal ir užaugs, bet kai pas kitus galvas suks tu dar tik pikuosi ar būsi katik išpikavus
Atsakyti
QUOTE(cezi @ 2011 05 22, 21:35)
tai tavo uošvė gal namuose daigus užsiaugina, o tada juos sodina į lauką. Na anksčiau ar vėliau jie gal ir užaugs, bet kai pas kitus galvas suks tu dar tik pikuosi ar būsi katik išpikavus

ai nebus ir nereikės menkas praradimas,bent pabandysiu savo kailiu blush2.gif
Atsakyti