Įkraunama...
Įkraunama...

Daržo mulčiavimas. 2 tema

QUOTE(ievakata @ 2011 05 19, 11:14)
dabar galvoju dar kol nesudyge bandyt, pvz bulves jauciu tikrai galima, islys gi jos per mulca g.gif

bulvėms aš jau antrą sluoksnį kloju. gali nebijoti-jos išlenda ir pro nestorą mulčio sluoksnį.

ŽOLĖS MAN TRŪKSTAAAAAAAAAAAAAAA biggrin.gif O taip vilioja kitas krantas Šešupės. Kiek ten nejudintų pievų bigsmile.gif Bet ............ NATO siena.
Papildyta:
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 05 19, 17:05)

žinantis, ką daro, niekada negalvos, ką mano apie jį kaimynai. Domėtis, ką daro jie ir Jūs galit, gal ką naudingo sau sužinosit.

user posted image
Atsakyti
[quote=diasaja,2011 05 19, 18:03]
bulvėms aš jau antrą sluoksnį kloju. gali nebijoti-jos išlenda ir pro nestorą mulčio sluoksnį.

ŽOLĖS MAN TRŪKSTAAAAAAAAAAAAAAA biggrin.gif O taip vilioja kitas krantas Šešupės. Kiek ten nejudintų pievų bigsmile.gif Bet ............ NATO siena.
Papildyta:

Pas mus darzely nupjauta dziusta, gal susigrebt noretum biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolita10 @ 2011 05 19, 19:23)

Pas mus darzely nupjauta dziusta, gal susigrebt noretum  biggrin.gif

Dėkui už pasiūlymą 4u.gif Tik darželis galėtų būti arčiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(une @ 2011 05 19, 14:28)
bet juk tema nera 'gamtine zemdirbyste'. jeigu as tarkim visai nenoriu gilintis i gz, nes man tai nera aktualu, bet noriu tiesiog zinoti apie mulciavima, nes turiu dvi lysveles prieskoniu-ar ne si tema tam skirta?  4u.gif

drinks_cheers.gif Mane taip pat domina tik mulčiavimas, o ne GŽ schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(diasaja @ 2011 05 19, 19:03)

Atvažiuok pas mane mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 05 19, 21:04)

Atvažiuok pas mane  mirksiukas.gif

O šiltnamiui tau pakankamai užtenka? bigsmile.gif
Aš šiltnamio dar nemulčiuoju, nes žolės trūkumas, nors santykis daržo ir šienaujamos žolės yra 1:3 ar 1:4.
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2011 05 19, 22:11)
O šiltnamiui tau pakankamai užtenka? bigsmile.gif
Aš šiltnamio dar nemulčiuoju, nes žolės trūkumas, nors santykis daržo ir šienaujamos žolės yra 1:3 ar 1:4.

Tik šiltnamis ir apmulčiuotas ax.gif Neblogas santykis bigsmile.gif ir dar mažai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 05 19, 21:13)
ir dar mažai  unsure.gif

kada suvalkietei užteks nemokamos trąšos?user posted image
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2011 05 19, 22:18)
kada suvalkietei užteks nemokamos trąšos?user posted image

Oi Tu, suvalkiete lotuliukas.gif
Atsakyti
Pas mane ir trukumas nes blyn vis lyja ir lyja tai nera kada net pjauti o ka bekalbeti apie apdziovinima jau sad.gif
gerai kad siltnamyje nors nuo pernai dar pjuvenu like tai zoles tereiks atnaujinimui nedidelio sluoksnio... visa kita i darziuka keliaus
Atsakyti
QUOTE(egute @ 2011 05 19, 21:39)
Pas mane ir trukumas nes blyn vis lyja ir lyja tai nera kada net pjauti o ka bekalbeti apie apdziovinima jau sad.gif
gerai kad siltnamyje nors nuo pernai dar pjuvenu like tai zoles tereiks atnaujinimui nedidelio sluoksnio... visa kita i darziuka keliaus

Nu nepasitikiu as pjuvenom unsure.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės, paskaitinėju aš vis pas jus ir gundausi mulčiavimu bigsmile.gif bet va iškyla klausimas, kaip auginti daržoves kurias reikia apkaupinėti pvz kopūstai, agurkai, bulvės ir pan????
Atsakyti
QUOTE(cezi @ 2011 05 19, 22:17)
kaip auginti daržoves kurias reikia apkaupinėti pvz kopūstai, agurkai,  bulvės ir pan????

storas sluoksnis mulčio bus kaip kaip apkaupimas.
Atsakyti