laba, man ta ananasine ir nesigavo is keliu kartu...nors ji man labai grazi, bet nebesikankinu
Mergytes, gal kuri turite skubi du piesinuka, pagal kuri eitu nunerti aplikaciją , labai labai reikia
QUOTE(audryta @ 2011 05 08, 13:22)
taip neriau anansine , ir ne syki -gavos viskas tik as paciam paciam gale -kazka biski pakeiciau -lyg dadejau stulpeli na riek i schema ziuret -por anka dabar neturiu
QUOTE(kristinalm @ 2011 05 08, 13:51)
O aš pasinėrusi į skarytes
kokia idomi skaryte? cia kazkiap kitaip nerei nei cia neria daugelis?
QUOTE(juratike13 @ 2011 05 08, 19:23)
astunkojis ten pirmoj?
QUOTE(bonda @ 2011 05 09, 12:10)
taip neriau anansine , ir ne syki -gavos viskas tik as paciam paciam gale -kazka biski pakeiciau -lyg dadejau stulpeli na riek i schema ziuret -por anka dabar neturiu
astunkojis ten pirmoj?
astunkojis ten pirmoj?
vava, man paciam gale ir nesigavo kazkas
aga, tas pats veikejas
juratike13 ir kristinalm gražūs nėrinukai
kristinalm gal galima būtų skarytės schemutę?
QUOTE(rosebud1 @ 2011 05 10, 10:25)
Turbūt galima visoms norinčioms, jei jau nuorodą kartą įdėjo viešai.
QUOTE(audryta @ 2011 05 08, 13:22)
O kas Jum nesigauna?
As pacia pradzia truputi keiciau, nes "blynas" gana stipriai bangavosi . Kai pernerinejau, bandziau deti maziau akiu negu buvo pagal schema, o kitose eilutese vel padidindavau - ziurejau, kad gautusi lygus blynas, o veliau grazus isgaubimas. Kai priejau iki paciu "ananasu", akiu skaicius buvo vel tiksliai pagal schema.
http://public.fotki....kepuryt-su.html
mergaiės, padėkit, pagal tą formulę paskaičiavau ir nunėriau mažąjai kepurėlę... ir ji labai ryškiai per didelė gavosi nesuprantu, gal aš ko paskaičiuot nemoku, gal galit pasakyt jei nertumėt kepurėlę 45,5-46 cm dydžio galvelei, tai kokį ta blynelį reiktų nunert?
QUOTE(Evelinute:) @ 2011 05 10, 12:24)
mergaiės, padėkit, pagal tą formulę paskaičiavau ir nunėriau mažąjai kepurėlę... ir ji labai ryškiai per didelė gavosi nesuprantu, gal aš ko paskaičiuot nemoku, gal galit pasakyt jei nertumėt kepurėlę 45,5-46 cm dydžio galvelei, tai kokį ta blynelį reiktų nunert?
as daryciau 14 cm
QUOTE(natuliona @ 2011 05 10, 10:51)
as daryciau 14 cm
Aš 14cm neriu saviškei, kurios galvytė 52cm. Man pagal tą formulę reik atimt porą cm, tada gal ir gautųsi. Kažką gal netaip skaičiuoju
Geriasia aišku matuot ir nert. Dar ir koks raštas eina po to blynuko, vienas greit susiaureja, kitas ne.
QUOTE(tute28 @ 2011 05 10, 13:11)
Aš 14cm neriu saviškei, kurios galvytė 52cm. Man pagal tą formulę reik atimt porą cm, tada gal ir gautųsi. Kažką gal netaip skaičiuoju
Geriasia aišku matuot ir nert. Dar ir koks raštas eina po to blynuko, vienas greit susiaureja, kitas ne.
oi neee man daug maz atitinka tik jei iseina 16,5 tai neriu 16
52 galvytei tikrai nenerciau 14 blyno
QUOTE(Lace @ 2011 05 06, 09:35)
Šį kartą jau dukrytei kepurytę nėriau Ale nesu iki galo patenkinta - panašu, kad mano apvaliaveidei merginai geriau tinka kepurytės be bryliuko Jaučiu, kad darysiu dar vieną O dar bėda, kad visai nenori ji su kepure būti, plėšia nuo galvos - su vinukais gi neprikalsi
Nu grozis s kaip tik ruosiuos savo mazylei ja nert tik vis galvoju kazin ar pavyks