Sužavėjo Tutės ir Natulionos nertas kepuriukas. Tad pamėginau ir aš kažką nunerti
Ristina,labai grazi kepuryte
kokiu graziu kepuryciu uzderejo saunuoles
man nesiseka su jom bet bandom iveikt
man nesiseka su jom bet bandom iveikt
QUOTE(*zuikulis* @ 2011 06 03, 09:18)
Ristina,labai grazi kepuryte
Ačiū
tavo margasis kūrinėlis irgi žavus
QUOTE(Niktė @ 2011 06 02, 08:46)
Ir labiausiai klausimas kuris man neduoda ramybės maxiukų spalvų kodai. Pasiėmiau švelniai žydrą spalvą, užsakyme žiūriu 344 numeris. Namuose taip pat jį užsirašius. Kai nuėjau pasiimti viskas tvarkoje, akis nepastebėjo kad ne ta spalva, bet pridėjus vieną prie kito atrodo kad aplamai čia skirtingos spalvos Imu lyginti skaičiukus,, nes kiekvienos spalvos jei etiketes neišmetu, tai bent rašausi. Mano kur turėjau yra 344---274524, o gavau 344---388715. Žodžiu tai spalva ta pati, bet tuo pačiu ir kita. Ar Jūs kai perkat į tą antrą skaičių žiūrite, nors internetu perkant nemačiau o gal neatkreipiau dėmesio kur jis būna. Ar tiesiog pasikliaunat laime Susinervinus esu, nes su daugeliu spalvų taip prasišoviau
Labai dažnai neatitinka spalvos man. Imi, kaip kad ir Tavo atveju nr. 100, o atspalvis visai kitas. Sijoną dabar neriu - tai gausis keturių atspalvių. Geai, kad atrodo, kad taip ir turi būti. Bet realiai susierzinu taip.
QUOTE(Ristina @ 2011 06 03, 07:15)
Sužavėjo Tutės ir Natulionos nertas kepuriukas. Tad pamėginau ir aš kažką nunerti
Labai spalvytė graži.
Jei neklystu, tai YarnArt Violet? Turiu lygiai tokią pat spalvą.
QUOTE(Ristina @ 2011 06 03, 08:15)
labai grazu, savaitgali ir as su bangelem bandysiu nerti
QUOTE(tute28 @ 2011 06 03, 10:26)
Labai spalvytė graži.
Nea. Eva nr.33 http://www.siulai.eu...;category_id=27
bet pagal storį, tai tikrai galima lyginti su YarnArt Violet
QUOTE(Laura_online @ 2011 06 03, 10:47)
labai grazu, savaitgali ir as su bangelem bandysiu nerti
Kadangi neturiu savos mergytės, tai bent svetimoms pasiseka
QUOTE(juratike13 @ 2011 06 02, 21:04)
imesk schemute, jei turi sitos virsugalvio -to kvietkelio
QUOTE(Ristina @ 2011 06 03, 09:15)
puiku
QUOTE(bonda @ 2011 06 03, 11:58)
imesk schemute, jei turi sitos virsugalvio -to kvietkelio
noreciau ir as tos schemutes
juratike13, IngridaGal, kristinalm, *amira*, Viliuteee, Shura, Agnieshkute ir natuliona, visų labai gražūs kepuriukai
Aciu visoms uz grazius zodzius varliukui, siandien atnesu parodyti kepuriukus dvynukus