natuliona
reikia naują taisyklę įvesti, kas tik rodo naują kiepką su nauju rašteliu, tuo pačiu ir raštą įkelia. Kiek galima prašynėti, gėda
QUOTE(paukščiukas @ 2011 05 31, 09:07)
natuliona
reikia naują taisyklę įvesti, kas tik rodo naują kiepką su nauju rašteliu, tuo pačiu ir raštą įkelia. Kiek galima prašynėti, gėda
tai ir dedu dar ir i tema kur be komentaru idesiu
cia va nuo apacios kaip suprantu nerta bet as jau nerizikavau nuo apacios pabijojau kad teks ardyti nemažai
ačiū , būtinai įdėk į schemų temą. Rimtai būtų faina, kad visos nepatingėtume parodant savo grožį, į atskirą temą schemą įdėtume
Ka reiskia ''nauja''? Nuolat dedamos nertos kepurytes ,kuriu schemos yra senu seniausiai schemu temoje,o vis tiek nuolat klausiama,kaip nerti
natuliona,labai grazi kepuryte
QUOTE(rasa32 @ 2011 05 31, 10:19)
Ka reiskia ''nauja''? Nuolat dedamos nertos kepurytes ,kuriu schemos yra senu seniausiai schemu temoje,o vis tiek nuolat klausiama,kaip nerti
nauja, tai naujai iškeptas raštelis o kas prašys raštuko, siųsim į schemų temikę Mes siuvinėjime taip darom, puikiai veikia
Labai gera mintis
Sveikos,
Ir as ieskau pagalbos
Vakar nezinau kiek kartu ardziau ir vistiek nesigavo reikiamas dydis sios skrybelaites
Gal galit paasikinti pradinukei kaip teisingai nebeplatinti sio rastuko nuo 10 eilutes?
Mano merginos galvyte tik 45 cm, tai kaip suprantu reikia nerti kaip servetele iki ~7 cm kol bus blynas ir jau tada kad nebeplatetu, tai man pagal tai ir gaunas ta 10 eilute kad jau turi neplateti. Aciu aciu aciu is anksto
Ir as ieskau pagalbos
Vakar nezinau kiek kartu ardziau ir vistiek nesigavo reikiamas dydis sios skrybelaites
Gal galit paasikinti pradinukei kaip teisingai nebeplatinti sio rastuko nuo 10 eilutes?
Mano merginos galvyte tik 45 cm, tai kaip suprantu reikia nerti kaip servetele iki ~7 cm kol bus blynas ir jau tada kad nebeplatetu, tai man pagal tai ir gaunas ta 10 eilute kad jau turi neplateti. Aciu aciu aciu is anksto
QUOTE(natuliona @ 2011 05 31, 08:26)
dar viena žaliukė braškinė
žaluma super
oho kiek nauju kepuriu ir rastu
as darau nemegiama darba, ardau ananasines pradzia . Kazko susibangavo ir neatrodo kaip foto Planas chuliganas neriu maxi siulais, emiau 1nr. dabar 1,5nr vaseli imsiu. Jei nesigaus vistiek imsiu atsarginio varianto rasta ai dar tie iskilieji man gaunasi blogojoj pusej reiks labai gerai dar pastudijuot
as darau nemegiama darba, ardau ananasines pradzia . Kazko susibangavo ir neatrodo kaip foto Planas chuliganas neriu maxi siulais, emiau 1nr. dabar 1,5nr vaseli imsiu. Jei nesigaus vistiek imsiu atsarginio varianto rasta ai dar tie iskilieji man gaunasi blogojoj pusej reiks labai gerai dar pastudijuot
QUOTE(Inesiuuu @ 2011 05 31, 14:23)
oho kiek nauju kepuriu ir rastu
man kai pradėjo banguotis tai sumažinau pynučių skaičių tarp stulpelių.
as dabar is naujo analizavau schema tai nusprendziau kad reik kilpuciu tarp stulpeliu jau nuo 1 eiles
QUOTE(tute28 @ 2011 05 30, 19:05)
o kvietka kokia grazuole