Sveikos,
Gal galit padeti Gal kuri turit ryskesne-didesne sios skrybelytes schema? Turiu tik tokia, bet kadangi esu tik pradedancioji, niekaip pagal tokia neryskia nesugebu issifruoti
Aciu
QUOTE(Spindulia @ 2011 05 30, 10:58)
Taviškė lyg turėtų pasididinti , bet jei ne:
Aciu natuliona
Pauksciuko geletoji patiko, esu bandziusi ta rasta, bet ar as per laisvai neriu ar tiesiog reikia kad ranka iprastu , na kad gautusi viskas lygiai, nes man paskui bendas vaizdas buvo toks ale nelygus, vienas lapelis taip, kitais taip Bet visada jei imi dideli kiaurarasti tai riekia labai itemptai nerti, kad butu grazu.
jau zalioji skrybelaite
Pauksciuko geletoji patiko, esu bandziusi ta rasta, bet ar as per laisvai neriu ar tiesiog reikia kad ranka iprastu , na kad gautusi viskas lygiai, nes man paskui bendas vaizdas buvo toks ale nelygus, vienas lapelis taip, kitais taip Bet visada jei imi dideli kiaurarasti tai riekia labai itemptai nerti, kad butu grazu.
jau zalioji skrybelaite
rasa32, labai gražios kepurytės, tokios vasariškos
QUOTE(Laura_online @ 2011 05 30, 11:12)
Aciu natuliona
jau zalioji skrybelaite
jau zalioji skrybelaite
ačiū, bet tikrai tampriai nenėriau , kaip visada. Šiuo raštuku esu jau nėrusi, čia jis man labiau žiūrisi , nes lapelius dariau durdama į pynelę, o ne ją apkabinat
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2011 05 30, 11:07)
Taviškė lyg turėtų pasididinti , bet jei ne:
Aciu
Tai va kad maniske kazkodel nepasididina, nors kai saugojau galvojau kad viskas bus gerai. O su sita jusu viskas
Bandysiu papuosti mergina per krikstynas
QUOTE(Laura_online @ 2011 05 30, 10:12)
Bet visada jei imi dideli kiaurarasti tai riekia labai itemptai nerti, kad butu grazu.
jau zalioji skrybelaite
jau zalioji skrybelaite
nereikejo man tampriai nert, neriau kaip visada, ir ne toks jau kiaurarastis man gavos net gelytes atskirom spalvom variau man patiko ta kiepa labai -tik jau isaugta ir perleista
as tai vakar viena kiepa pailginau -gal pramus ant nerimo ir siemet?
QUOTE(paukščiukas @ 2011 05 30, 10:56)
Jūs visos čia maxi, maxi Gi tų maxi daugybės skirtingų gamintojų yra, tai skiriasi ir storis ir spalvos. Aš turėjau kažkokius maxi nusipirkus, jau gamintojo nebepamenu, tai man žiauriai per stori buvo O Paukščiuko kepurytė neatrodo labai stora Kokio storio vašeliu nėrei?
Aciu Pauksciukui uz didele pagalba ir kantrybe schemu aiskinime ir mano kvailiems klausimams
Noriu pasirodyt savo dukriukui pirmaji kepuriuka,kuri jau nesioja,kol nebuvo dar gelyciu. Pirmasis bandymas kazkur nusimete,kai atkasiu parodysiu ir ji
Uzkabino mane kepuriukai,kad jau turiu 2 i prieki suplanavus. gaila,kad abiejom netinka tokio pat modelio kepuriukai; vienai-skrybeliukai,kitai-aptemptos. Man mistika,kaip jus sugebat per diena ar vakara nunarpliot as neriu savaite
vis mastau ar nereik bryliuka pailgint ivertinkit
Noriu pasirodyt savo dukriukui pirmaji kepuriuka,kuri jau nesioja,kol nebuvo dar gelyciu. Pirmasis bandymas kazkur nusimete,kai atkasiu parodysiu ir ji
Uzkabino mane kepuriukai,kad jau turiu 2 i prieki suplanavus. gaila,kad abiejom netinka tokio pat modelio kepuriukai; vienai-skrybeliukai,kitai-aptemptos. Man mistika,kaip jus sugebat per diena ar vakara nunarpliot as neriu savaite
QUOTE(Inesiuuu @ 2011 05 30, 12:44)
Noriu pasirodyt savo dukriukui pirmaji kepuriuka
(...)
(...)
Mielas skrybėliukas. Aš neilginčiau, bet taip atrodo iš vienintelės nuotraukos - Tau pačiai geriau matyti.
QUOTE(bonda @ 2011 05 30, 11:50)
nereikejo man tampriai nert, neriau kaip visada, ir ne toks jau kiaurarastis man gavos net gelytes atskirom spalvom variau man patiko ta kiepa labai -tik jau isaugta ir perleista
tavoji mane ir įkvėpė, labai man ji graži
QUOTE(Lace @ 2011 05 30, 11:58)
Jūs visos čia maxi, maxi Gi tų maxi daugybės skirtingų gamintojų yra, tai skiriasi ir storis ir spalvos. Aš turėjau kažkokius maxi nusipirkus, jau gamintojo nebepamenu, tai man žiauriai per stori buvo O Paukščiuko kepurytė neatrodo labai stora Kokio storio vašeliu nėrei?
maxi man nėra paisteikę skirtingų storių Kelinti metai perku ir vis tie patys, ar tikrai nieko nemaišai?
Neriu 0,95 arba 1,25vašeliu
QUOTE(Inesiuuu @ 2011 05 30, 12:44)
kaip pirmoji tikrai daili gavosi, o ilgio neilginčiau
QUOTE(paukščiukas @ 2011 05 30, 13:27)
maxi man nėra paisteikę skirtingų storių Kelinti metai perku ir vis tie patys, ar tikrai nieko nemaišai?
hm O tai kas tų maxi gamintojas?