Patobulėjo mano "ryklys"
QUOTE(Niktė @ 2011 05 23, 21:41)
Žiūriu apie ardymą prakalbot Mane jis veža Būna kartais nu niekaip neišeina išformuoti kad ardau po kelis kartus Atroso tiek esu kiepkų primarmalinus, ale dar ir dabar būna kad nepataikau ir tenka ardyti
o manes tai neveza..biesina tai siemet viskas -isardziau jau sesta syki dar taip nebuvo ir viskas -padejau siulus ir vaseli i sona apsiesim su pernykstem kepurem nebent kazka isgeneruosiu galvoj protinga be ardymu
natuliona, ale kada tu speji?
QUOTE(bonda @ 2011 05 24, 11:30)
o manes tai neveza..biesina tai siemet viskas -isardziau jau sesta syki dar taip nebuvo ir viskas -padejau siulus ir vaseli i sona apsiesim su pernykstem kepurem nebent kazka isgeneruosiu galvoj protinga be ardymu
nu taip ir nepamatysim siais metais geletos kepkos
vakar iki 2 nakties neriau turejau pabaigti
Nikte as ko nors raudono dadeciau tam "rykliui" kazkur namuose turejau lektuva paieskosiu ir ikelsiu
QUOTE(natuliona @ 2011 05 24, 10:36)
nu taip ir nepamatysim siais metais geletos kepkos
visko gali but nu nesineria siemet- kaip ir sakiau kazkada
natuliona, pauksciuk
ateinu ir as su savo pirmu kukliu skrybeliuku dukrytei.gavosi siek tiek didokas
QUOTE(linnucce @ 2011 05 24, 15:46)
ateinu ir as su savo pirmu kukliu skrybeliuku dukrytei.gavosi siek tiek didokas
pasaka, suknelė neapsakomai graži
gali įkelti suknutės gėlytės schemutę
QUOTE(natuliona @ 2011 05 23, 15:13)
bandem, spalvytes grazios ... mane nervina tik vienas dalykas kad jus storis nevenuodas
pvz tos zalios kur siandien idejau nertos is situ , viskas ok prie kaistu neturiu
bet gavau situos ...tai plonumas nezinau su kokiu vaseliu reikia nerti, gal 0,75 numeriu
v.z. ju storis skirtingas ir net gi gali buti kad tos pacios spalvytes skirtingas storis tai jei kepurytei tai gerai bet jei koki didesni rubeli kuriam prireiks daugiau nei 1 kamuoliuko tai jau rizika yra kad gausit skirtingo storio
pvz tos zalios kur siandien idejau nertos is situ , viskas ok prie kaistu neturiu
bet gavau situos ...tai plonumas nezinau su kokiu vaseliu reikia nerti, gal 0,75 numeriu
v.z. ju storis skirtingas ir net gi gali buti kad tos pacios spalvytes skirtingas storis tai jei kepurytei tai gerai bet jei koki didesni rubeli kuriam prireiks daugiau nei 1 kamuoliuko tai jau rizika yra kad gausit skirtingo storio
sakyk natuliona o is sios svetaines ( http://www.siulai.eu...;category_id=27 ) esi pirkusi maxi siulus? ju storis vienodas eina ar irgi kaip eva siulu tos pacios spalvos sakai kad skiriasi tai pavojinga daugiau nusipirkti vienam mezginiui didesniam
QUOTE(Raflezija @ 2011 05 24, 17:38)
sakyk natuliona o is sios svetaines ( http://www.siulai.eu...;category_id=27 ) esi pirkusi maxi siulus? ju storis vienodas eina ar irgi kaip eva siulu tos pacios spalvos sakai kad skiriasi tai pavojinga daugiau nusipirkti vienam mezginiui didesniam
Klausimas ne man, bet atsakysiu
Maxi storis nesiskiria. Nėra pasitaikę. O vat spalvos bet čia ir realioj parduotuvėj perkant taip būna
QUOTE(Raflezija @ 2011 05 24, 17:38)
maxi kaip maxi, nepastebejau kad skiriasi ju storis galima pirkti drasiai
pasaka, suknelė neapsakomai graži
gali įkelti suknutės gėlytės schemutę
[/quote]
aciukas.o gelyte tai mano improvizuota.jei tikrai domina tai gal zodziu bandysiu nerimo eiga aprasyti