QUOTE(linnucce @ 2011 05 11, 15:19)
kreipiuosi merginos i jus pagalbos.noriu mergytei numegzti prie suknytes skrybeliuka,tik va neisivaizduoju kaip bryliuka megzti ,kad jis tiesiai stovetu.pas rusaites maciau tinkanti varianta,tai be jokio rastelio,ne per platus ir biski i virsu uzsirietusiu krasteliu,tik va beda rusu kalba perskaicius nelabai susigaudau,kaip ji ten mezgzti,kad nesibanguotu.jei gerai supratau gal nerdamos kabina per dvi eilutes
gal kuri turit po ranka liet normalu aprasyma,tai buciau labai dekinga.
va kazka panasaus i toki
atsiprasau uz skolinta foto
Klausimas tai toks mandras, sakyčiau
, bet pagal foto atrodo panašiai, kaip mano prieš porą dienų baigtos kepurės berniukui bryliukas (baisiai droviuosi čia nuotrauką kelti - gal dar įsidrąsinsiu
). Nėriau prisilaikydama
šios schemos (
taip atrodo originalas). Tik čia siūlai labai stori, tai gali tiek eilių, kiek pavaizduota, neužtekti, bet kažkaip nesunkiai priimprovizavau (nors tai viso labo antra nerta kepurėlė mano gyvenime). O šiaip ir po japoniškas schemas verta pasidairyti - buvau atsirinkusi visai gerų ir suprantamų variantų (nemažai, tai net nežinau ką konkrečiai siūlyti - visgi pati neišbandžiau). Tiesa žemais stulpeliais turbūt bryliukas gautųsi stendesnis - buvau nusižiūrėjusi
tokį (
čia originalas).
❀ Tiesa - visai ne tai, ką galima įtikinamai įrodyti, bet tai, kas viską daro paprasta ir suprantama (A.de Sent Egziuperi)