Įkraunama...
Įkraunama...

Dovana krikštynoms

As tai paskutiniu metu pasinesiau ant visokiu asmeniniu dalykeliu, tai sakau, gal ir jums kas patiks
http://www.asmeniska.lt/krikstynos.htm
blush2.gif
Atsakyti
Ruosiames buti kriksto tevais. Tik iskilo klausimas ka dovanoti ta proga? O gal uztenka kryzelio, zvakes ir rubeliu. Bet ar tai dovana?
Atsakyti
Tas pats klausimas kamuoja ir mane, tik pas mane tokia situacija , kad mano būsimas krikštasūnis gyvena Amerikoje, o mama perspėjo iš anksto, kad jokių dovanų, mat bagažas brangiai kainuoja, ir suku sau galvelę ką jam tokio padovanojus , grandynėlės atsibodo , gal turit kokių minčių doh.gif
Atsakyti
MANO DUKRYTEI KRIKŠTATEVIAI PADOVANOJO LABAI DIDELĮ ŽAISLĄ, SUKNELE,ŽVAKE IR KRIKŠTO RUBELĮ. O SUNELIUI ADIJALIUKĄ, KOSTIUMELĮ KRIKŠTO RUBĄ IR ŽVAKĘ. AŠ TIKRAI BUVAU PATENKINTA NE DOVANOM, O TUO KAD PAKRYKŠTIJO wub.gif
Atsakyti
Sveikutes,mane irgi pakviete i kumas,tai ir kamuoja tokia pati problema,vis suku galva landzioju po interneta ,noris kazko idomaus,bet neina nieko sugalvoti.Tiesa laiko turiu iki liepos.Sako kad grandineles tik rusai dovanoja ,tai net nezinau,man tai grazu.
Atsakyti
mane taip pat pakviete i kumas, iseina, kad pavasaris krikstynu metas...
as tai noreciau patarimo KA PRIVALO DARYTI (TURETI, DOVANOTI) KRIKSTAMOTE. del dovanu, tai viskas aisku, bet as jau nesuprantu ar tie kryzeliai ir grandineles yra privalomi ar tik kaip priedas. prasau, patarkit
Atsakyti
As savo krikstadukrai padovanojau sidabrini sauksteli ant kurio isgraviravau vardo ir pavardes inicialus ir gimimo laika.
Manau kad tai ir praktiska dovana, ne valgyti is sidabrinio saukstelio tikrai sveika, nes nelimpa visokie mikrobai., o kaip prieda nupirkom zaisliuka berods lelyte, mums dovana atsiejo apie 100 Lt.
Atsakyti
Mes gavom dovanų didelį storą rankų darbo albumą odiniais viršeliais ir krikštatėvių palinkėjimais. Dabar jį pildo mama - pirmoji nuotrauka, delniuko ir pėdos antspaudai kas pusmetį, giminės medis iš nuotraukų, mamoms gyvenimas iki tėtės pasirodymo (nuotraukos), tėtės gyvenimas iki mamos, kai tėtė ir mama jau buvo kartu, pirmasis piešinys, nuotraukos ir visų svečių linkėjimai pirmojo, antrojo ir t.t. gimtadienių progomis... idėjų gali būti n smile.gif Labai patenkinta esu tokia dovana. Aš irgi už tai, kad dovanos krikštynų proga turi išlikti visą gyvenimą.
Atsakyti
Apie krikštynų dovanas (tiksliau naujoviški pasiūlymai nenorintiems dovanoti sidabrinių šaukštelių, šakučių, aukso ir sidabro papuošalų) galite paskaityti 2005 m. birželio 17 d. Stiliaus žurnaliuke ("Lietuvos ryto" penktadienio priedas) Nr. 23 (22 puslapyje). Siūlomos "Lladro" porceliano statulėlės, "Swarovski" krištolo gaminiai (čiulptuko formos pakabutis, naujagimių bateliai, baržkučiai, traukinuko ar arkliuko formos suvenyrai). Nežinau, kaip jums, man tai tokie daiktai nea.
Atsakyti
Maciau "Stiliu". Is pradziu apsidziaugiau, nes irgi galva sukam, ka dovanoti krikstasuniui. Bet kazkaip tie krikstoliniai zindukai ir statuleles neikvepe unsure.gif Kazin ar jie tinka, o ypac berniukui....
Beje, o berniukui tinka dovanoti tradicini kryzeli?
Atsakyti
QUOTE(Ajuni @ 2005 06 21, 13:00)
Maciau "Stiliu". Is pradziu apsidziaugiau, nes irgi galva sukam, ka dovanoti krikstasuniui. Bet kazkaip tie krikstoliniai zindukai ir  statuleles neikvepe unsure.gif Kazin ar jie tinka, o ypac berniukui....
Beje, o berniukui tinka dovanoti tradicini kryzeli?

Jo, man irgi nelabai tie Stiliaus patarimai. Kažkaip tradicijos gražiau, prasmingiau - nors ir kaip tai būtų nebemadinga.
O kryželis berniukui, manau, taip pat tinka, kaip ir mergaitei. Ir iš viso, kažkur girdėjau sakant, kad kryželį dovanoti gali tik krikšto tėvai - tik nelabai žinau, kodėl.
Beje, mes savo krikšto sūnui kryželį padovanojom komunijos proga (kai krikštijom to dar nežinojom).
Atsakyti
QUOTE(Violetukas @ 2005 06 21, 15:45)
O kryželis berniukui, manau, taip pat tinka, kaip ir mergaitei. Ir iš viso, kažkur girdėjau sakant, kad kryželį dovanoti gali tik krikšto tėvai - tik nelabai žinau, kodėl.

Ne tik krikšto tėvai, rolleyes.gif bet kai vaikutis tai gauna iš krikšto tėvų tai yra ypač prasminga, nes kaip tik tai juos ir riša su vaikučiu kaip krikšto tėvus. Kryželis (na kryžius blush2.gif ) - krikščionybės simbolis, o būtent įvedimo į krikščionybę proga (per krikštą rolleyes.gif ) tie žmonės ir tampa krikšto tėvais. rolleyes.gif
Atsakyti