QUOTE(Perliukas @ 2004 06 16, 09:26)
As nors ir nesu giliai tikinti ir nelakstau i baznycia
, bet galvoju ,kad zaislai ir kitos panasios dovanos yra tik papildomos (vaikui pasidziaugti
) , o kriksto dovana turetu buti kas nors susije su religija , pvz kryzelis , sv. paveiksliukas , medalionas ,kas nors kas primintu krikstynas ir galbut butu kaip angelas sargas , saugotu vaikuti nuo visu negandu .
Kryzeliu dovanoti negalima!!!!nei veikui nei kazkam kitam..nes uzdesi vaikui ar kitam zmogui gyvenime kryziu..o ta nera geria..esu patyrus del tokios dovanos skaudziu dalyku...
Papildyta:
QUOTE(Skorpe @ 2007 09 24, 16:55)
papasakosiu ka mano sunelis gavo dovanu, gal kam kils kokiu nors minciu....auksini pkabuka su zodiako zenklu, buteli isgraviruota, kad tik 18 atidaryti galima, sauksteli sidabrini, isgraviruota, kad nuo kriksto tevelio, kepure ir salika
(cia irgi nuo kriksto tevelio),lavinamaji zaisla, supynes, meskiuka, nesanti sekme, kotrynos ceki apsipirkti, migduka ir geros patalynes komplekta, stilini jautuka ir maitinimo kedute.taip pat visi sveciai ant molberto nupiese piesini, bendromis jegomis, cia mociute sugalvojus buvo, gavome ir albuma su nuo nestumo mano nuotraukomis iki vaikiuko krikstynu, su prierasais prie ju...tai va gavome ir originaliu, ir praktisku, reikalingu dovanu..aisku gavome ir vokeliu
oho kiek dovanu daug...na musu krikstynos rytoj,tai irgi galesiu pasidalinti mintimis apie dovanas
manau irgi nemazai gausim..nors jau viena zinau..mano mama dukrytei is naturalios vilnos koldra dovanos,jau kai uzaugus mergina bus gales miegoti siltai
daugiau nezinau...