Neseniai Maximoj uztikau krikstynu rinkini. Yra 2 rusiu. Ieina remelis nuotraukai ideti, dezutes su pirmu dantuku ir garbanele, kazkoks tai cilindras ir dar kai kas. Rinkinys apie 40Lt. Tik bent jau pas mus Panevezyje idomioj vietoj padeta. Ten kur pardavineja aparatura, po stiklais. As ieskodama video kameros juostos netiketai pamaciau. Turetu buti ir Vilniuje.
Na, gal ir banaloka, bet pries 7 metus padovanojau savo kriksto dukrai auksini kryzeli ant grandineles. Tuomet jai buvo 8 menesiai, o dabar jau 7,5 metu. Kryzelis nesiojamas ypatingomis progomis ir tai mane dziugina

As ir dovanociau ka nors nestandartinio
gal sidarbine ar auksine grandinele su pakabuku (kryzeliu) ar panasiai ....

Galima butu padovanoti angeleli is porceliano, isdrozta ar stiklini.
Dar norėjau pasitikslint dėl sidabrinio šaukštelio, ar yra skirtumas kas mergaitei dovanos jį, krikštamotė ar krikštatėvis, ir kodėl?
As tai galvoju apie praktiska dovana, kad butu ne vieniem metam. Ka galima butu nupirkti apie 50 Lt.
Galvojau apie masinyte paspirtuka, bet vaikas jau turi triratuka
Sauksteli taip pat gaus is kitu. Ka gi galima praktisko nupirkti, bet ne is zaislu sfeross
Pasiulykit ka nors, nes fantazijos pas mane nulis

Mes savo krikstodukrai,padovanojom,toki pasidabruota medeli,ant sakeliu kabo 5 tokie kaip vaisiai,ten isideda nuotraukytes.Kainavo apie 50-60lt.tiksliai neprisimenu,pirkau pries 2metus,visokiu puodu ir indu parduotuveje,bet kazkaip tokio,daugiau niekur nemaciau
Mes siandien gavome krikstynu proga sidabrini sauksteli

Aš savo krikšto suneliui dovanojau auksinę grandinelę su kryžiuku
. Kai eisiu į kt. krikštynas (kaip svečias) dovanosiu auksinį pakabuką su Motinėle

QUOTE (Scarlett @ 2004 07 19, 19:50) |
Aš savo krikšto suneliui dovanojau auksinę grandinelę su kryžiuku ![]() ![]() |
O kokia grandinele tiktu berniukui

QUOTE (paiduke @ 2004 07 17, 22:42) |
Mes savo krikstodukrai,padovanojom,toki pasidabruota medeli,ant sakeliu kabo 5 tokie kaip vaisiai,ten isideda nuotraukytes.Kainavo apie 50-60lt.tiksliai neprisimenu,pirkau pries 2metus,visokiu puodu ir indu parduotuveje,bet kazkaip tokio,daugiau niekur nemaciau |
YRA VILNIUJ NORFOJ TEN KUR SIDABRO SKYRELIAI, LABAI MAN PATIKO SI IDEJA SAVO VAIKAMS GIMTADIENIO PROGA DOVANOSIU TEN JUK TIPO KAIP GENEOLOGINIS MEDIS, IDEDI SENELIU NUOTTRAUKAS, ZEMIAU SAVO SU VYRU, O POTO JU....