O mes ka tik po ligonines, vienam buvo plauciu uzdegimas, kitam bronchitas, pirmakart gyvenime abu gere antibiotikus.
Dar po savaites vaziuojam trim savaitem i sanatorija reabilitacijai.
Tai nuo darbo dar trim savaitem issisukau
O i darza taip ne vieno ir nespejau isleist, abu apsirgo...
Ka su tuo darzu vasara darysim tai nezinau...
Labas rytas. tik dabar nauja tema radau
mergaites, gal kas turit paskolinti vyriska skrybele? reikia i vestuves pasipuosti
mergaites, gal kas turit paskolinti vyriska skrybele? reikia i vestuves pasipuosti
Sveikos kaimynes,
Odi kaip vaikiukai laikosi?
Mes ruosiames i soda , ir Arniukas ir suniukas ir Miciukas ir dar anyta nuo kokio birzelio men . jai aisku oras leis .....
Kaip Jums sekasi ?
Odi kaip vaikiukai laikosi?
Mes ruosiames i soda , ir Arniukas ir suniukas ir Miciukas ir dar anyta nuo kokio birzelio men . jai aisku oras leis .....
Kaip Jums sekasi ?
Tai pas daiva bus plootasss .
gerai sekas.
Algis du pusdienius ejo i darzeli...
Siandien Valdas gavo kruva dovanu, is pyrago issirinko tik braskes, nors vakar sake, kad reikia pyrago su braskem... Tai kam as ji dariau, paprasciau butu buve patiekti vienas braskes...
Siandien Valdas gavo kruva dovanu, is pyrago issirinko tik braskes, nors vakar sake, kad reikia pyrago su braskem... Tai kam as ji dariau, paprasciau butu buve patiekti vienas braskes...
Sveikiname Valduka
QUOTE(odi_ @ 2011 05 27, 15:13)
gerai sekas.
Na sveikinimai mazajam , 3 kartus valio
Labas vakarelis, Lietuva
Mes jau siandien gryzom po sauletu atostogu. Vasara prasidejo anksti Vaikinas isvaziavo kosedamas, su minimaslia besibaigiancia sloga, tai gydesi baseinu ir ledais Po dvieju dienu jau buvau pamirsus, kad sirgo Vidurzemio jura jo visiskai nesudomino, cielus du kartus buvo vos ne prievarta nutemptas ir ismaudytas Nors viesbutis ant juros kranto buvo, jam geriau baseinas.
Rytoj ar poryt vel savaitei islekiam, bandysim irgi atidaryt sodo ir sodybos sezona, nezinia, i kuri pirmiau
Paveluoti sveikinimai braskiu megejui
Algiui- lengvos adaptacijos ir maziau ligu abiem
Pas Daivasys apsigyvenes naujas padaras?
Mes jau siandien gryzom po sauletu atostogu. Vasara prasidejo anksti Vaikinas isvaziavo kosedamas, su minimaslia besibaigiancia sloga, tai gydesi baseinu ir ledais Po dvieju dienu jau buvau pamirsus, kad sirgo Vidurzemio jura jo visiskai nesudomino, cielus du kartus buvo vos ne prievarta nutemptas ir ismaudytas Nors viesbutis ant juros kranto buvo, jam geriau baseinas.
Rytoj ar poryt vel savaitei islekiam, bandysim irgi atidaryt sodo ir sodybos sezona, nezinia, i kuri pirmiau
Paveluoti sveikinimai braskiu megejui
Algiui- lengvos adaptacijos ir maziau ligu abiem
Pas Daivasys apsigyvenes naujas padaras?
QUOTE(vytele @ 2011 05 29, 23:07)
Labas vakarelis, Lietuva
Gal zinot ar yra Pasilaiciuose biblioteka? Pagooglinau, tai raso, kad Zemynos g. 1, ten kur seniunija Bet kazkaip neradau nuorodos ten. Gal cia seniau buvo, o dabar nebera?
Labas.
Vytele tas padaras jau pas mus metus gyvena Ciles Degu vadinasi, o vardas Micius
Mes jau atidarem sezona sode, viska apsodinau ir siltnami net turiu !
Vytele tas padaras jau pas mus metus gyvena Ciles Degu vadinasi, o vardas Micius
Mes jau atidarem sezona sode, viska apsodinau ir siltnami net turiu !
Mes pasitarem ir as nusprendziau darom MEEETTTTAAAA
Geriausia ketvirtadieni 19 val., manau, kad daug kas gales
Daivasys
Poniute ( siandien darzelyje sake, kad bus )
na ir t.t registruojames visos kas gali, jai niekas negales su Poniute eisim i VIP.
Geriausia ketvirtadieni 19 val., manau, kad daug kas gales
Daivasys
Poniute ( siandien darzelyje sake, kad bus )
na ir t.t registruojames visos kas gali, jai niekas negales su Poniute eisim i VIP.
Labas rytas,
Na ,va ir aš taip norėjau parašit Daivulka mintis mano skaitai...
kas ten man žadėjo-sakė kad mitas uz mėn bus??? Spanguoliuk Lailočka nežinote???
Vytele- kur RAKĖ???? NEIŠSISUKSI
Na ,va ir aš taip norėjau parašit Daivulka mintis mano skaitai...
kas ten man žadėjo-sakė kad mitas uz mėn bus??? Spanguoliuk Lailočka nežinote???
Vytele- kur RAKĖ???? NEIŠSISUKSI