Bando atsigauti pasilaiciu mamos, valio .
turiu ir as maza leliuka, 10 men. Medeinos g. gyvenu, daznai vaikstau prie rimi.
Pries 7m. Buvo lb aktyvios mamos, buriais vaiksciojom gal ir vel panasiai bus
Laba diena pašilaitietės
Su Naujais sėkmingų Jums metų
Norėčiau, kad atsilieptų Žemynos progimnazijos mamytės bo nuo rugsėjo planuoju savo dičkį ten leist... Ar patenkintos Jūs ir Jūsų atžalos?
Norėčiau, kad atsilieptų Žemynos progimnazijos mamytės bo nuo rugsėjo planuoju savo dičkį ten leist... Ar patenkintos Jūs ir Jūsų atžalos?
QUOTE(E_rika @ 2014 01 08, 16:15)
Laba diena pašilaitietės
mano dukra ten mokosi ir kaip tik šiemet baigia 4 klasę :-) man tai patinka mokykla o mokytoja dar labiau
Papildyta:
QUOTE(spaNguolė @ 2014 01 02, 23:30)
Bando atsigauti pasilaiciu mamos, valio .
turiu ir as maza leliuka, 10 men. Medeinos g. gyvenu, daznai vaikstau prie rimi.
manau atgaivinsime pasivaikščiojimus ir bendravimus ;-) na gal kiek kai oras bus geresnis
Sveikos mamytes,
ir man aktuali pradines mokyklos tema - siemet vyresnelis bus pirmokas.
Leliau, kokia mokytoja tavo dukra moko Zemynos progimnazijoje?
O mazasis mano turetu pradeti lankyti darzeli nuo rudens - jei viskas gerai ir gausime vieta. Rytoj kaip tik ta diena, kai prasideda prasymu priemimas - bandysime laime
O mazasis mano turetu pradeti lankyti darzeli nuo rudens - jei viskas gerai ir gausime vieta. Rytoj kaip tik ta diena, kai prasideda prasymu priemimas - bandysime laime
Sveikos mergaitės, turiu klausymą.. Gal kuri nors turi praeitu metu kalendoriu plėšomais lapais(2013 m) Labai reiktu vienos datos...
Maniske eina i zemyna, ber 6kl, apie maziuku mok. Nieko nezinau.
Poniute, paklausuu vienos giminaites del kalendoriaus. Kaip jus gyvenat?kada lauke bunat?
Poniute, paklausuu vienos giminaites del kalendoriaus. Kaip jus gyvenat?kada lauke bunat?
Mes gyvename, augam žandukai didėja.. Na, iki Kamilytės dar toli.. Buvau sutikusi ODI ir Paukštuka.. Reik daryti susitikima..
Spanguolyt buk gerute pasiteirauk
Spanguolyt buk gerute pasiteirauk
QUOTE(Rozyte23 @ 2014 01 09, 19:26)
Sveikos mamytes,
mano dukte mokosi B klaseje pas mokytoja Lina Cepaitiene... Galiu rekomenduoti,nes tikrai gera mokytoja... Tikrai leisciau ir kita dukra pas ja,jeigu tik ispultu pagal metus...
Sveikos kraustasi i jusu rajona, tikiuosi mane priimsit i savo buri??
mane domina AUSROS mokykla ir darzelis? gal kas lankote prasau pasisakyti, nes arciausiai namu bus si ugdymo istaiga....
mane domina AUSROS mokykla ir darzelis? gal kas lankote prasau pasisakyti, nes arciausiai namu bus si ugdymo istaiga....
QUOTE(indvai @ 2014 03 07, 14:48)
Sveikos kraustasi i jusu rajona, tikiuosi mane priimsit i savo buri??
sveika, prašom, prašom :-)
Labas vakaras, kaimynės
Šiandien pamačiau prie laiptinės durų tikrą sąvartyną (Žemynos g.). Negaliu kaip nervina tokie netvarkingi gyventojai, šiukšlina po savo langais ir jiem vienodai šviečia.
Papasakokite, prašau, kaip kovojat su tokiais kaimynais, su netvarka laiptinėje ir pan? Žemynos g. gyvenam nepilnus metus, prieš tai gyvenom Medeinos g. panašioj laiptinėj, bet ten bent pažinojau namo atstovę, aktyvistę.... Ir kaip tyčia sekasi mum su kaimynais, kažkodėl kitos laiptinės būna tvarkingesnės...
tiesa, gal mesteltumėte nuorodą ar mintį kur galima būtų surast savo kaimynus virtualiai? jei tokių būtų
Šiandien pamačiau prie laiptinės durų tikrą sąvartyną (Žemynos g.). Negaliu kaip nervina tokie netvarkingi gyventojai, šiukšlina po savo langais ir jiem vienodai šviečia.
Papasakokite, prašau, kaip kovojat su tokiais kaimynais, su netvarka laiptinėje ir pan? Žemynos g. gyvenam nepilnus metus, prieš tai gyvenom Medeinos g. panašioj laiptinėj, bet ten bent pažinojau namo atstovę, aktyvistę.... Ir kaip tyčia sekasi mum su kaimynais, kažkodėl kitos laiptinės būna tvarkingesnės...
tiesa, gal mesteltumėte nuorodą ar mintį kur galima būtų surast savo kaimynus virtualiai? jei tokių būtų
Laba
norėtume ir mes su sūneliu į jūsų būrį
gyvename Dociškių g., gal yra norinčių susitikt ir vežimukus pastumdyt ?
norėtume ir mes su sūneliu į jūsų būrį
gyvename Dociškių g., gal yra norinčių susitikt ir vežimukus pastumdyt ?