Įkraunama...
Įkraunama...

Pašilaičių kaimynės

Sveikutes kaimynes,

tikrai vasara visas isuko paselusiu ritmu - tylu cia smile.gif

QUOTE(GitanaDainius @ 2013 07 31, 17:00)
niu va o mes i darzeli nepakliuvome...

Kaip gaila verysad.gif Ka darysite? O tau ar reikia grizti i darba?
Manajam siais metais dar neaktualus darzelis,nes dar tik 1.5 metuku ir dar nepretendavome i darzeli pakliuti, bet kiek kieme girdejau is dvimecius auginanciu mamu - niekas nepapuola i darzelius g.gif Kazin kas ten tada papuola, jei is viso kiemo i priklausanti darzelis ne vienas nepakliuvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rozyte23 @ 2013 08 19, 18:21)
Sveikutes kaimynes,

tikrai vasara visas isuko paselusiu ritmu - tylu cia smile.gif
Kaip gaila verysad.gif  Ka darysite? O tau ar reikia grizti i darba?
Manajam siais metais dar neaktualus darzelis,nes dar tik 1.5 metuku ir dar nepretendavome i darzeli pakliuti, bet kiek kieme girdejau is dvimecius auginanciu mamu - niekas nepapuola i darzelius g.gif  Kazin kas ten tada papuola, jei is viso kiemo i priklausanti darzelis ne vienas nepakliuvo g.gif

tai kad as i darba grizau kai mazajam buvo 1,2 metuku...ir bereikalo kaip dabar pagalvoju....siaip tai is vis nebesinori dirbti
Atsakyti
Sveikos mamaos, norejau paklausti jusu nuomones apie Pasilaicius, ieskom buto kaip ir viena radom, tik klausimas kaip su mokykla pradine. Ar ju yra ir jei yra kur? darzeli turim dabartiniam rajone tai manau persivesti be sansu, kai tike vaiku nepapuola...ir siaip ar ramu?
Atsakyti
QUOTE(indvai @ 2013 09 16, 14:42)
Sveikos mamaos, norejau paklausti jusu nuomones apie Pasilaicius, ieskom buto kaip ir viena radom, tik klausimas kaip su mokykla pradine. Ar ju yra ir jei yra kur? darzeli turim dabartiniam rajone tai manau persivesti be sansu, kai tike vaiku nepapuola...ir siaip ar ramu?

Pasilaiciuose yra man rodos dvi pradines mokyklos- Medeinos ir Ausros.
Atsakyti
QUOTE(indvai @ 2013 09 16, 14:42)

Pradines mokyklos yra trys, priklausomai nuo gyvenamos vietos: Medeinos, Ausros ir Žemynos progimnazija.
Rajonas bent man tai labai ramus, ir džiaugiuosi čia augindama savo panas biggrin.gif
Atsakyti
Prie kiekvieno rajono pripranti kur gyveni. Man čia patinka. Pakeitėm kitą butą, tam pačiam rajone, ir net toj pačioj gatvėj, nesinori niekur bėgti.Mokyklų užtenka, parduotuvių irgi, su darželiais prasčiau, bet irgi yra nemažai. Gal pramogų mažiau, bet su centru susisiekimas ne prastas, tai maža bėda wink.gif.
Atsakyti
Sveikos,
gal kuri galit paskolinti baltus marskinius ilgom rankovem 5 metu vaikui. reikia penktadieniui gruodzio 20 dienai.
Atsakyti
Sveikos,registruojuosi ir as i sita tema..gyvenu Gabijos gatveje..jaunelei dukrai 2 menesiai, o vyresnelei 10 metu.
Atsakyti
Sveiki, smile.gif

Odi -per vėlai perskaičiau tavo žinute kita karta skambink paskolinsiu.
Galiu ir atiduoti mes išaugome mirksiukas.gif

Lialius- visiškas štilius tėmutėje.. Mano dukrytė panašaus amžiaus 4 mėn. mirksiukas.gif
Atsakyti
Ramu cia "Pasilaiciu mamyciu" salyje...wink.gif Bet o vis delto bandysiu surasti su ko pabendrauti:) Gyvenu Pasilaiciu g., siuo metu auginu dukrele ( jai greitai sueis 1 metai). Turiu ir sunu, 5 metu vaikina;). Kazkaip liudna...Visos dienos vis viena su vaikais...sad.gif Gal kas tokios pat nuotaikos? Galetumem pabendrauti, kavos-arbatos isgerti, pasivaikscioti iseiti...
Atsakyti
QUOTE(jad @ 2014 01 02, 14:43)
Ramu cia "Pasilaiciu mamyciu" salyje...wink.gif Bet o vis delto bandysiu surasti su ko pabendrauti:) Gyvenu Pasilaiciu g., siuo metu auginu dukrele ( jai greitai sueis 1 metai). Turiu ir sunu, 5 metu vaikina;). Kazkaip liudna...Visos dienos vis viena su vaikais...sad.gif Gal kas tokios pat nuotaikos? Galetumem pabendrauti, kavos-arbatos isgerti, pasivaikscioti iseiti...

sveiki, aš Gabijos gyventoja :-) manau kompanija nepamaišys :-)
Atsakyti
QUOTE(Lialius @ 2014 01 02, 16:08)
sveiki, aš Gabijos gyventoja :-) manau kompanija nepamaišys :-)

Super! Gal kada bandykime i lauka kartu issiruosti?wink.gif Jeigu tinka, lauksiu asm.zinutes;)
Atsakyti