Labas rytas kaimynes
QUOTE(GitanaDainius @ 2013 03 16, 22:12)
o mums tai be sansu i darzeli pakliuti, tai jauciu vaikas augs namuose
O kada uzpildete prasyma- sausio men?
QUOTE(Bembis1 @ 2013 03 21, 19:08)
ir man sis darzelis tiesiog po langais
11 namas musu
Na as galima sakyti kasdien praeinu Zemynos gatve mazdaug 14 -14:30 val
Nes iki 15 val turiu pasiimti dukra is Medeinos m-klos. Mano leliui 3 men, tad dar gerus metus namie sedesiu. AS gyvenu Sviliskiu g. mazdaug 20 min pestute iki Zemynos
Dabar va tik vaikams atostosgos 2 savaites, tai namie mergina sedi, o kita savaite ir vyras atostogaus.
QUOTE(Rozyte23 @ 2013 03 24, 12:20)
O ka esat blogo girdeje apie lopseli? As mazyli tik i si darzeli esu uzrasiusi nuo 2014 rugsejo ir naivisi tikiuosi, kad priims, tikriausiai reiktu papildyti prasyma
Kaip sekasi ksimynes? Kaip sveikatos? Mano abu vaikai ir as kartu sirguliuojame
Tai SM paskaiciau atsiliepimus apie Gabijele..tikiu ,kad jie ne is pirsto lauzti
Man nesvarbu sienos, aplinka, maistas manau kaip visur- nes ne tai sudaro vaikui laime (aisku tai pliusas), svarbiausia -aukletojos.
Papildyta:
QUOTE(-čiobrelis- @ 2013 03 20, 12:42)
Ieškau tame, dėl kainų norėjau pasiteirauti gyvenančių
Kainu uz buta ar kainu uz mokescius? Perkant buta- prasykite parodyti saskaitas uz sildyma. Mes salimais pirkome jau gyventa buta- tai prasem saskaitu, o dar pries perkant ilindom i to namo foruma, radom keleta telefonu nr. ir pasiskambinom kaimynams
Zinau,kad tie namai Arkados raudoni-prasti, drauge uz siluma moka kaip uz seno namo- 61 kv- apie 500 lt!!! Kai tarkime mes uz 81 kv.m- mokam max 250-280, o si vasari mokejome tik 128 lt.