Įkraunama...
Įkraunama...

Pašilaičių kaimynės

QUOTE(Vaistine @ 2013 03 19, 18:27)
Na as visai prie pat, bet ne  tame paciam name kaip rasai.. As tame name,kur Urbutienes Odontologijos klinika..netinku? biggrin.gif

Ieškau tame, dėl kainų norėjau pasiteirauti gyvenančių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bembis1 @ 2013 03 20, 12:37)
eij mamytes, gyvevencios netoli zemynos g atsiliepkit smile.gif auginu 1 metuku mazyle

As gyvenu Zemynos g.smile.gif Tik mano vaikai didesni,jau lanko darzeli.smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringiux @ 2013 03 20, 19:59)
As gyvenu Zemynos g.smile.gif Tik mano vaikai didesni,jau lanko darzeli.smile.gif

ech......tai tikriausiai jau ir i darbuka grizot? smile.gif as kazkaip vis nerimstu, esu zmogus megstantis bendrauti, o drauges, kurios su vaikiukais arba jau darbuose, arba gyvena tolokai.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bembis1 @ 2013 03 21, 09:56)
ech......tai tikriausiai jau ir i darbuka grizot? smile.gif as kazkaip vis nerimstu, esu zmogus megstantis bendrauti, o drauges, kurios su vaikiukais arba jau darbuose, arba gyvena tolokai....  ax.gif

Taip, grizau. Bet vakarais ir savaitgaliais iseinu su vaikais i lauka. O kur jus gyvenate? Mes prie Zemynos darzelio.
Atsakyti
ir man sis darzelis tiesiog po langais smile.gif 11 namas musu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(spaNguolė @ 2013 03 05, 21:40)
Gabijoj dvi pamainos, dabartiniai 5okai kaip eina i antra pamaina. Tai pamokos baigiasi apie 18 val.  doh.gif .

Gabijoj pamokos baigiasi arba 17.30, arba 18.25. Bet norinčių lankyti tai neatbaido unsure.gif
QUOTE(Neringiux @ 2013 03 14, 10:43)
Aha, dauguma nepritaria siai idejai. Galvosim kazka kita. Nors kai kurie tevai irgi mestelejo crazy ideju-darzelio teritorijoj pastatyti baseina, kepti saslykus, desreles, isnuomoti batuta. biggrin.gif

Čia išleistuvėms blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Bembis1 @ 2013 03 21, 19:08)

Tai mes galima sakyti kaimynkos, namai vienas salia kito. Mes 7.
Atsakyti
QUOTE(Vaistine @ 2013 03 14, 11:32)
O Gabijeleje- jus ejote i darzelinuku grupe ar lopselinuku?Nes kaip supratau  didesne beda yra su lopselinuku aukletojomis, su darzelinukais lyg visai nieko. Kokie vardai aukletoju? Net nezinau kokius darzelius rintkis,kad butu sansas patekti, Pasilaiciuose bus ko gero be sansu, reikia ir is Justinisikiu ka nors irasyti..

Mes tik nuo siu metu sausio pradejome lankyti sio darzelio darzelinuku grupe. I lopseli musu sis darzelis neprieme seniau. Aukletojos Rita ir Renata, abi normalios, geros moterys.
O ka esat blogo girdeje apie lopseli? As mazyli tik i si darzeli esu uzrasiusi nuo 2014 rugsejo ir naivisi tikiuosi, kad priims, tikriausiai reiktu papildyti prasyma smile.gif
Kaip sekasi ksimynes? Kaip sveikatos? Mano abu vaikai ir as kartu sirguliuojame
Atsakyti
Labas rytas kaimynes 4u.gif 4u.gif
QUOTE(GitanaDainius @ 2013 03 16, 22:12)
o mums tai be sansu i darzeli pakliuti, tai jauciu vaikas augs namuose

O kada uzpildete prasyma- sausio men?

QUOTE(Bembis1 @ 2013 03 21, 19:08)

Na as galima sakyti kasdien praeinu Zemynos gatve mazdaug 14 -14:30 val tongue.gif Nes iki 15 val turiu pasiimti dukra is Medeinos m-klos. Mano leliui 3 men, tad dar gerus metus namie sedesiu. AS gyvenu Sviliskiu g. mazdaug 20 min pestute iki Zemynos tongue.gif Dabar va tik vaikams atostosgos 2 savaites, tai namie mergina sedi, o kita savaite ir vyras atostogaus. biggrin.gif

QUOTE(Rozyte23 @ 2013 03 24, 12:20)

O ka esat blogo girdeje apie lopseli? As mazyli tik i si darzeli esu uzrasiusi nuo 2014 rugsejo ir naivisi tikiuosi, kad priims, tikriausiai reiktu papildyti prasyma smile.gif
Kaip sekasi ksimynes? Kaip sveikatos? Mano abu vaikai ir as kartu sirguliuojame

Tai SM paskaiciau atsiliepimus apie Gabijele..tikiu ,kad jie ne is pirsto lauzti tongue.gif Man nesvarbu sienos, aplinka, maistas manau kaip visur- nes ne tai sudaro vaikui laime (aisku tai pliusas), svarbiausia -aukletojos.
Papildyta:
QUOTE(-čiobrelis- @ 2013 03 20, 12:42)
Ieškau tame, dėl kainų norėjau pasiteirauti gyvenančių biggrin.gif

Kainu uz buta ar kainu uz mokescius? Perkant buta- prasykite parodyti saskaitas uz sildyma. Mes salimais pirkome jau gyventa buta- tai prasem saskaitu, o dar pries perkant ilindom i to namo foruma, radom keleta telefonu nr. ir pasiskambinom kaimynams tongue.gif

Zinau,kad tie namai Arkados raudoni-prasti, drauge uz siluma moka kaip uz seno namo- 61 kv- apie 500 lt!!! Kai tarkime mes uz 81 kv.m- mokam max 250-280, o si vasari mokejome tik 128 lt.
Atsakyti
QUOTE(Vaistine @ 2013 03 26, 11:06)
Tai SM paskaiciau atsiliepimus apie Gabijele..tikiu ,kad jie ne is pirsto lauzti tongue.gif  Man nesvarbu sienos, aplinka, maistas manau kaip visur- nes ne tai sudaro vaikui laime (aisku tai pliusas), svarbiausia -aukletojos.

Tikrai, svarbiausia aukletojos. Senajame darzely mums buvo pasitaike nemaloni aukletoja, sunus baisiai nenorejo tada eiti i darzeli, o buvo 2 metus atlankes su noru ir tada pasikeite aukletoja ir atsirado baisinis nenoras eiti i darzeli. Todel labai labai dziaugiuosi, kad dabar patekom pas puikias aukletojas.
Reiks ir man kada pasiskaitineti placiau cia apie ta darzeli, ypac jei mazasis paklius.
Atsakyti
QUOTE(Vaistine @ 2013 03 26, 11:06)
Zinau,kad tie namai Arkados raudoni-prasti, drauge uz siluma moka kaip uz seno namo- 61 kv- apie 500 lt!!! Kai tarkime mes uz 81 kv.m- mokam max  250-280, o  si vasari mokejome tik 128 lt.

Bet ten su individualia apskaita, tai turi priklausyt kaina ir kiek šildosi g.gif
Atsakyti
QUOTE(-čiobrelis- @ 2013 03 26, 20:45)
Bet ten su individualia apskaita, tai turi priklausyt kaina ir kiek šildosi  g.gif

Taip.. gyveni ir mokaisi. Pas mus termostatiniai radiatoriai su reguliatoriais. Tai dabar jau zinau- kad iseinant i lauka ir norint pravedinti namus- visada butina uzsukti siluma iki nulio, kitaip radiatorius pajutes salti pradeda pleskinti karsti,kad palaikytu jam nustatyta temperatura.
Na prisiminiau,kad tos drauges dar langai didziuliai, tai irgi kazkiek suvalgo silumos, bet jei langai normalus- tai turetu buti geriau..
Sitie namie lygtais vadinasi Pasilaiciu dvyniai?- apie juos internete rasineja si bei ta- ir geru atsiliepimu ir nelabai- kaip ir apie bet ka kita tongue.gif

Koks siandien oras puikus thumbup.gif thumbup.gif Gaila Velykoms gero nezada oro- slapadriba, sniegas ir t.t Sedesim namai, nes tevai patys isvaziuoja pas mociute i kaima- toki necivilizuota, tad man ten su leliuku per sudetinga- nei vandens, nei normalaus WC, kliose kieme ir pan..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaistine: 27 kovo 2013 - 09:31