Įkraunama...
Įkraunama...

Pašilaičių kaimynės

Labutis kaimynes 4u.gif
Mes pries metus atsikrausteme i Pasilaicius, turime mergina 7 metu (pirmaklase Medeinos m-kloje) ir maza sviezia leliuka gruodinuka biggrin.gif Vasario 19 d bus 2 menesiai. wub.gif

Daug matau su vezimais mamyciu-tai gal butu galima kartu pasivazineti..? Mes is Sviliskiu g.-namas palei Justiniskiu gatve.
Atsakyti
QUOTE(Smėlio Migla @ 2013 02 13, 21:53)
atsikraustem, jau antra savaitele gyvenam smile.gif kaip ir zinoma mum ta vieta, anksciau yra teke gyvent, tai nieko naujo  biggrin.gif

Matau avatare, kad Vidurzemio juros pakrantej gyvenote bigsmile.gif Ar ilgai? O kodel i Lietuva parvykote, jei nepaslaptis? Kaip dukrytei sekesi adaptuotis? O kaip jums? Jusu dukra su mano vyresneliu vienmeciai drinks_cheers.gif

QUOTE(Vaistine @ 2013 02 15, 17:01)
Labutis kaimynes 4u.gif
Mes pries metus atsikrausteme i Pasilaicius, turime mergina 7 metu (pirmaklase Medeinos m-kloje) ir maza sviezia leliuka gruodinuka biggrin.gif  Vasario 19 d bus 2 menesiai. wub.gif
Daug matau su vezimais mamyciu-tai gal butu galima kartu pasivazineti..? Mes is Sviliskiu g.-namas palei Justiniskiu gatve.

Sveikute Vaistine mirksiukas.gif Kaip sekasi augti? Kaip dukrai mokytis pirmoje klaseje sekasi?
Mano vyresnelis dar darzelinukas, po metu laiko tik nuo sio sausio pradejo i darzeli eiti, beveik metus buvo mano padejejas, padejo man mazyli auginti smile.gif
Atsakyti
Sveikutes kaimynes:4u: Tikrai neaktyvi temute tongue.gif
QUOTE(Rozyte23 @ 2013 02 18, 15:15)

Sveikute Vaistine mirksiukas.gif Kaip sekasi augti? Kaip dukrai mokytis pirmoje klaseje sekasi?
Mano vyresnelis dar darzelinukas, po metu laiko tik nuo sio sausio pradejo i darzeli eiti, beveik metus buvo mano padejejas, padejo man mazyli auginti smile.gif

Augam kaip ant mieliu thumbup.gif Dukrai is pradziu buvo sunku priprasti , nes nei vieno vaiko pazistamo,kaip buna is to paties darzelio i ta pacia klase patenka keletas..Bet dabar jau priprato, patinka, jau ir i chora pradejo vaikscioti, paliekam ja prailgintoje,kad as nebuciau isprausta i grieztus remus- tad galiu pasiimti kai su vezimu pro sali vaziuoju. tongue.gif

Kiek tavo mazajam?
Atsakyti
Maniskis irgi auga kaip ant mieliu, jau didelis vyras yra, vercia namus aukstyn kojom, viska knisa, atidarineja, isimineja, kita menesi vieneri metukai sukaks smile.gif
Siuo metu esame atpratimo nuo naktiniu maitinimu procese ir visai gerai sekasi smile.gif Atpratinu del to, kad kuo toliau tuo neramiau naktimis miegojo, o ir planavau maitinti iki metuku.
O kaip tavo mazulis? Ar gerai valgo? Kaip miega? Ar pilvuko diegliukai nekamuoja?
Atsakyti
Sveikos prisijungusios thumbup.gif Tema apmirusi, bet nenumirusi smile.gif
O kaip Medeinos mokykla, kas Jusu mokytoja Vaistine?
Mes gyvenam Medeinos 29, tai salia mokykla ir nuo rugsejo jau eisime i pirma klase.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
QUOTE(Rozyte23 @ 2013 02 23, 22:46)
O kaip tavo mazulis? Ar gerai valgo? Kaip miega? Ar pilvuko diegliukai nekamuoja?

Buvo keletas vakaru tragisku, tai teko dietos pasilaikyti. Dabar po truputi ivedineju atgal viska, tai manau pati kalciausia zviegimo priezastis buvo KAVA. O dar pastebejau jeigu daugiau pieno produktu pavalgau- tai kakuciuose atsiranda kraujo siuleliu- tai alergijos karves pieno baltymams pozymis. Vadinasi ir pieno produktus labai riboju. O siaip nieko, jau pripratau tongue.gif Uzmiega 12 val nakties ne anksciau ir keliasi kas 2-3 val valgyti. O valgo puikiai thumbup.gif

QUOTE(Daivasys @ 2013 02 24, 21:16)
Sveikos prisijungusios  thumbup.gif Tema apmirusi, bet nenumirusi smile.gif
O kaip Medeinos mokykla, kas Jusu mokytoja Vaistine?
Mes gyvenam Medeinos 29, tai salia mokykla ir nuo rugsejo jau eisime i pirma klase.

Siais metai daugiau pirmoku tai net ne 3 o visas keturias klases suformavo ir tam reikalui specialiai idarbino nauja mokytoja,pas kuria mes ir patekome .Mokytoja Jolanta Cesnakauskiene. Klase musu mazesne-15 vaiku.Mergaitei patinka ir mokykla ir mokytoja. Papildomai lanko chora, yra ir daugiau bureliu. Yra praliginta grupe-galima palikti iki 15 val -kainuos 5 litai uz diena, arba iki 18 val- tada 10 litu uz diena. Siaip gerai,kad pradine 1-4 klasiu, nera tu dideliu vaiku, negasdina. tongue.gif
Zodziu- mes patenkinti, aplinka ir vidus gal ne baisiai atnaujinti, bet ne tai svarbiausia 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaistine: 28 vasario 2013 - 10:42
Laba,
na saulute vis silciau sviecia, tai jau dazniau susitiksite su vezimukais smile.gif

Vaistinei aciu uz info apie Medeina. Jo su aplinka reiktu padirbeti, bet nera lesu doh.gif
Atsakyti
Viskas ten tvarkoj toj Medeinos m-kloj su aplinka mirksiukas.gif. Ir mokytojos fainos, va, kai nueisit į kokią Žemynos progimnaziją į 5kl. va ten tai aplinka swoon.gif ir kai kurios mokytojos unsure.gif .

Sveikos 4u.gif .
Atsakyti
Sveikutes kaimynes-su Pavasariu 4u.gif
QUOTE(spaNguolė @ 2013 02 28, 14:31)
Viskas ten tvarkoj toj Medeinos m-kloj su aplinka  mirksiukas.gif. Ir mokytojos fainos,  va, kai nueisit į kokią Žemynos progimnaziją į 5kl. va ten tai aplinka swoon.gif ir kai kurios mokytojos  unsure.gif .

Sveikos  4u.gif .

Na man irgi uztenka kaip yra, svarbu kolektyvas drinks_cheers.gif Siaip ziurejau, kad po Medeinos pradines baigimo butu eile eiti nuo 5-9 klases i Zemynos progimnazija, o jau toliau pabaigti iki 12 i Gabijos.. Bet gal kaip nors bandysim kad is karto nuo 5 klases priimtu i Gabijos gimnazija.. g.gif

O yra kas nors is Sviliskiu 2/2a ar tiesiog is to pakrascio ? 4u.gif
Atsakyti
Gabijoj dvi pamainos, dabartiniai 5okai kaip eina i antra pamaina. Tai pamokos baigiasi apie 18 val. doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(Rozyte23 @ 2013 02 18, 15:15)
Matau avatare, kad Vidurzemio juros pakrantej gyvenote bigsmile.gif Ar ilgai? O kodel i Lietuva parvykote, jei nepaslaptis? Kaip dukrytei sekesi adaptuotis? O kaip jums? Jusu dukra su mano vyresneliu vienmeciai drinks_cheers.gif

persijos ilankos pakrantej blush2.gif emyratuose

adaptacija nelengva, noris saules ir silumos, vistik 3.5 metu praleidom. dabar tik atostogom galesim grizt pas draugus biggrin.gif o siaip tai neblogai sekas, dirbam, dukra darzeli lanko, tai pakeliui kol visus isvezioju, paskui pasiemu, nes visi vienoj pusej esam. Dukrai aplink darzelio negavom, tai lanko Drevinuka prie vingio parko, bet man i darba pakeliui, o ir darzelis iki 18.30 dirba, tai visada pasiimt speju be problemu.

pagyvejo pokalbiai ziuriu, nes parasiau zinute ir tylu ilgai buvo, tai beveik pora savaiciu nesilankiau net smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smėlio Migla: 06 kovo 2013 - 06:34
QUOTE(spaNguolė @ 2013 03 05, 21:40)
Gabijoj dvi pamainos, dabartiniai 5okai kaip eina i antra pamaina. Tai pamokos baigiasi apie 18 val.  doh.gif .

Va cia tai prastai..as pati kazkada esu ejusi i mokykla antra pamaina-tai jau iki mokyklos jau kazka veiki ir pavargsti, o dar tik prasides pamokos..Ziuresim kaip dauguma vaiku eis, nes vienai bus nesmagu i nauja mokykla keliauti. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Smėlio Migla @ 2013 03 06, 06:34)
Dukrai aplink darzelio negavom, tai lanko Drevinuka prie vingio parko, bet man i darba pakeliui, o ir darzelis iki 18.30 dirba, tai visada pasiimt speju be problemu.

Dar ir taip gali buti ,kad visai negauti darzelio?.. Mums jau irgi reikia pamastyti,nes planuojam nuo 2m vesti, bet dabar ta nauja Zuokalo tvarka- internetu registruoti tais metais sausi ,kai planuojame vesti. Kiek bandziau pasiskaityti apie darzelius, tai ziuriu Gabijele nors ir arti, bet labai prasti atsiliepimai. Tai kol kas is tokiu pakenciamu randu "Ziedas", Zemyna, Justinukas ir Saulegraza.

Kieno dar koki darzeli lankote- ar veda kas nors i Vejeli-lenkiska-rusiska, ten atseit yra ir lietuviska grupe, bet kazin kokio lygio buna paruosimas mokyklai..?
Zodziu tikras galvos skausmas atiduoti savo branegnybe svetimiems zmonems tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaistine: 06 kovo 2013 - 17:22