Nu mamkos, nesusalot?? As siandien vaikus i mokykla nevedziau, sedim namuose siltai ir valgom blynus O uz lango taaaaip saule sviecia, atrodo ,kad silta, eisu toj patikrinti
O del meeto, gal tada tikrai kai biski atsils, o del dienos, vietos ir viso kito, manau tai nera taip svarbu, svarbu butu noras. o tada jau tiks ir pimadienis, ir penktadienis ir medeinos seklycia ( Spanguole ) Kai pas mane visada yra noras susitikti , tai as galiu bet kada ir bet kur ( nebent karas)
P.S. sekancia savaite berods atsilti turetu
Laba ,
as isveziau Arna siandien , bet rytoj krepsinis tai turbut vel prasys kad vesciau i darzeli, nors rytoj ir penktadieni bus salta, zodziu ziuresim ......
Meetinames tada kai atsils....
as isveziau Arna siandien , bet rytoj krepsinis tai turbut vel prasys kad vesciau i darzeli, nors rytoj ir penktadieni bus salta, zodziu ziuresim ......
Meetinames tada kai atsils....
Pritariu meetinames kai atšils. nes kabinete sėdžiu ir šalu
O man tinka visi vakarai svarbu vyno karšto būtų
O man tinka visi vakarai svarbu vyno karšto būtų
Mano didysis vaikas namie, o mažasis išsiprašė į darželį . Darbe šilta, bet kol iki jo ateini .
Maniskis irgi i darzeli issiprase Zadejau pas auklyte nuvezt, bet nenorejo. Savo masinos neuzkuriau jau siryt, gerai kad MB masina kieme radau
O mano jau serga . Vakar turėjau panelę pas draugę nakvoti nuvežti, ale nepasisekė šiandien su broliu namie turi būti .
QUOTE(JURAIRMINDE @ 2012 01 27, 14:18)
Sveikos, Mamytes priimkite ir mus gyvenam Justiniskiu gale, prie pat Pasilaiciu, be to ir su vezymeliu jusu rajone vaikstau, tad jungiuos prie jusu. gal kuri mamyte turi panasaus amziaus vaikuti? mums 11 menesiu
labas, mums kita savaite bus 5 men. gyvenam medeinoj, galima sakyt prie pat lauko kurs skiria justniskes ir pasilaicius
QUOTE(JuratelaZ @ 2012 02 06, 17:52)
Sveikos,
Mes irgi norėtume prisijungti. Gyename Medeinos gatvėje ir mums jau 3 mėnesiukai
Mes irgi norėtume prisijungti. Gyename Medeinos gatvėje ir mums jau 3 mėnesiukai
labas, oi kaip faina:) kuriam name gyvenat? oi reiks kada su vezimukais susitikt, kai atsils orai:)
QUOTE(GitanaDainius @ 2012 02 11, 10:48)
labas, oi kaip faina:) kuriam name gyvenat? oi reiks kada su vezimukais susitikt, kai atsils orai:)
būtinai
QUOTE(JuratelaZ @ 2012 02 06, 17:52)
Sveikos,
Vardan TOS !!!!!!
Kokia tyla
Gal kas mokat su SPSS programa dirbti?
Gal kas mokat su SPSS programa dirbti?