Aš irgi už Renax
todel, kad renkam renkam renkam renkam
manau viena tas faktas kad turime/turesime leliuku jau daro mus visas supermamytemis!
QUOTE(ssiimmaa @ 2006 05 17, 21:50)
manau viena tas faktas kad turime/turesime leliuku jau daro mus visas supermamytemis!
Manau teisingas pastebėjimas
QUOTE(braskute_v @ 2006 08 31, 19:06)
Manau teisingas pastebėjimas
Mamytėmis daro faktas, kad turim vaikų. O ne supermamytėmis. Nes jei moteris, turinti vaikų, automatiškai tampa supermamyte, tai kokia yra tiesiog mamytė? Bevaikė?
QUOTE(Noa @ 2006 09 01, 17:33)
Mamytėmis daro faktas, kad turim vaikų. O ne supermamytėmis. Nes jei moteris, turinti vaikų, automatiškai tampa supermamyte, tai kokia yra tiesiog mamytė? Bevaikė?
O man patinka Supermamos parašas:
"Kiekviena mama savo vaikui yra super!"
Tai va visos mamos kai kam tik mamos, bet tuo pačiu jos ir super
QUOTE(ssiimmaa @ 2006 05 17, 20:50)
QUOTE(Asta @ 2006 09 01, 22:46)
Teisingai, visiskai pritariu
QUOTE(Asta @ 2006 09 01, 22:46)
Savo vaikui - taip, bet čia ruošėsi rinkti kitos mamos. Aspektą žiūrim, tskant O supermama vadinčiau kokią nors... Nu, tarkim, nuo trijų vaikų pradedant...
Ir kad būtų ir graži, ir protinga, ir vaikai prižiūrėti Visi trys. Arba daugiau Vuo tada super...
QUOTE(Noa @ 2006 09 02, 19:11)
Savo vaikui - taip, bet čia ruošėsi rinkti kitos mamos. Aspektą žiūrim, tskant O supermama vadinčiau kokią nors... Nu, tarkim, nuo trijų vaikų pradedant...
Ir kad būtų ir graži, ir protinga, ir vaikai prižiūrėti Visi trys. Arba daugiau Vuo tada super...
Nuo trijų vaikų arba kurios augina dvynius, manau labai nelengva auginti iš karto du ar daugiau
QUOTE(Noa @ 2006 09 02, 19:11)
... Aspektą žiūrim, tskant O supermama vadinčiau kokią nors... Nu, tarkim, nuo trijų vaikų pradedant...
Iseina taip, kad.... kuo daugiau vaiku, tuo moteris baisyn?... Jei turi iki triju, tai ir grazi ir protinga ir t.t. O nuo trecio - baisyn, kvailyn ir t.t... Nu tadu man uzteks ir dvieju
O jei rimtai ... Ji gali buti kazkam ir negrazi, kazkam ir kvaila (juk cia bendros nuomones nerasim ) ir t.t... Bet jei uzaugino dora zmogu, kuris mokes uzauginti kita dora zmogu, stai cia ir yra supermama
Na.. tokia mano nuomone