Įkraunama...
Įkraunama...

“Mėnesio Supermamos“ apdovanojimas!

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(baltic*girl @ 2006 03 04, 05:27)
Man toks klausimas kilo - kaip bus renkamos sauniausios mamos? Ar neturetu balandzio menesi buti apdovanota sauniausia KOVO mama? Jei menesio mamos rinkimai - kaip galima balandziui balsuoti uz kazka gero padaryto vasari ar dar anksciau? Man tai atrodo nesazininga toms, kurios bus super kovo menesi blush2.gif

Ir is tiesu, gal jei si menesi balsuojam tai ir siulom kandidates. Bus kitas men. , bus kitos kandidates. O tai kaip cia "balsuosiu kita menesi" g.gif O jei kita menesi atsiras kokia SUPERSUPERIAUSIA ? Logiskiausia butu iskart siulyt tas, kurios to vertos ir suskaiciavus balsus skirti
a) Menesio supermama -1
b Menesio supermama- 2
c) Menesio supermama-3
Manau taip butu saziningiausia, nes cia daug superiniu mamyciu ir ne viena yra koki super darba padarius. Juk vadinasi "menesio sm", o ne praeito men ar praeitu metu g.gif
Na toks mano pasiulymas rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milana: 04 kovo 2006 - 23:40
user posted image Aš mielai prabalsuočiau užšaunias mamytes, bet manau, kad dar man ankstoka, nes esu naujokė.
Bet visom puikiom mamom skiriu user posted image
Atsakyti
QUOTE(Milana @ 2006 03 04, 23:35)
Ir is tiesu, gal jei si menesi balsuojam tai ir siulom kandidates. Bus kitas men. , bus kitos kandidates. O tai kaip cia "balsuosiu kita menesi"  g.gif  O jei kita menesi atsiras kokia SUPERSUPERIAUSIA ?  Logiskiausia butu iskart siulyt tas, kurios to vertos ir suskaiciavus balsus skirti
a) Menesio supermama -1
b  Menesio supermama- 2
c) Menesio supermama-3
Manau taip butu saziningiausia, nes cia daug superiniu mamyciu ir ne viena yra koki super darba padarius. Juk vadinasi "menesio sm", o ne praeito men ar praeitu metu  g.gif
Na toks mano pasiulymas rolleyes.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Iš tiesų vieną mėn gali būti tik viena, o kitą- 4. Gal skaičius gali keistis?
Atsakyti
Manau super mamos vardo vertos visos mamos slaugiusios gripo pakirstus artimuosius.
O jei rimtai tai Daiva, kad atkakliai 13 metų laukė gandro ir ši kovą jis atskrido.... nestuke.gif
Atsakyti
g.gif kaip suprantu tai sis apdovanojimas skiriamas ne tam kam kazkas gero atsitiko, o tam ka kazkas jei nuveike ta menesi gero kitu labui ax.gif . Tad mano balsas uz INGAKALNI, kadangi ji savo izvalgumu sugebejo ispainioti tokia painia istorija SAUNUOLE MAMYTE 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
O Daiva ir nuveikė, ir ne tik preitą mėnesį, o veikia jau kelis metus thumbup.gif
Atsakyti
Kai renkamas Metu zmogus, nieks neprisimena puikiu Valanciaus nuopelnu ir pan., nes jo darbai nenuveikti rinkimu metais.
Tad siulau nepamirsti rinkimu esmes doh.gif
Atsakyti
As uz sekle mamyte, uz ingakalni 4u.gif
Atsakyti
už INGAKALNI drinks_cheers.gif
Atsakyti
O aš vis tik už Valančių unsure.gif
Atsakyti
Tai kad nuo temos paskelbimo jau menuo praejo.. Paseno musu info- tuoj Ingakanlis taps Valanciumi, pasak baltic*girl
Atsakyti