Sveikos, kadangi as esu naujas narys siame forume , o laida ir heroje, apie kuria cia daug kalbama, maciau, tai savo balsa taip pat atiduodu uz Ingakalni. Valio!
as uz Ingakalnis
Už Ingakalni
Tikiuos balandžio mėnesį laimės Milabra
Tikiuos balandžio mėnesį laimės Milabra
Ingakalnis
P.S
Atleiskit, kad ne į temą, bet noriu paklausti, gal galima kažkaip per internetą pasižiūrėti tas "Sroves", kur Ingakalnis dalyvavo?
P.S
Atleiskit, kad ne į temą, bet noriu paklausti, gal galima kažkaip per internetą pasižiūrėti tas "Sroves", kur Ingakalnis dalyvavo?
QUOTE(gritte @ 2006 03 03, 19:43)
Tai reikia abi apdovanoti Nes jei is anksto isrinksim balandzio menesiui, is anksto "nurasysim", kad kazkas ko dar nezinom bus vertas to vardo nemaziau. Juk dar daug laiko geriems darbams nuveikti iki balandzio
Aš kaip ir dauguma savo balsą atiduodu už Ingakalnį
QUOTE(MamaGita @ 2006 03 04, 01:28)
Aš kaip ir dauguma savo balsą atiduodu už Ingakalnį
as irgi uz ja Ingakalni
QUOTE(Derra @ 2006 03 03, 20:27)
Ingakalnis
P.S
P.S
Pageidaučiau, kad kažkas papasakotų apie ją.
QUOTE(Night @ 2006 03 02, 22:33)
Pritariu kuo nuoširdžiausiai
Aš už MILABRĄ
QUOTE(Derra @ 2006 03 03, 20:27)
Ingakalnis
P.S
P.S
ir as labai noreciau, bet... deja, per interneta "Sroviu" nerodo
QUOTE(Pelene @ 2006 03 02, 02:26)
Jai skirsiu balandzio menesi savo balsa
Man toks klausimas kilo - kaip bus renkamos sauniausios mamos? Ar neturetu balandzio menesi buti apdovanota sauniausia KOVO mama? Jei menesio mamos rinkimai - kaip galima balandziui balsuoti uz kazka gero padaryto vasari ar dar anksciau? Man tai atrodo nesazininga toms, kurios bus super kovo menesi
aš už Ingakalnį Mačiau laidą, šaunuolė