Įkraunama...
Įkraunama...

“Mėnesio Supermamos“ apdovanojimas!

Sveikos, kadangi as esu naujas narys siame forume bigsmile.gif , o laida ir heroje, apie kuria cia daug kalbama, maciau, tai savo balsa taip pat atiduodu uz Ingakalni. Valio! thumbup.gif
Atsakyti
as uz Ingakalnis thumbup.gif
Atsakyti
Už Ingakalni 4u.gif

Tikiuos balandžio mėnesį laimės Milabra thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Ingakalnis

P.S
Atleiskit, kad ne į temą, bet noriu paklausti, gal galima kažkaip per internetą pasižiūrėti tas "Sroves", kur Ingakalnis dalyvavo?
Atsakyti
QUOTE(gritte @ 2006 03 03, 19:43)
Už Ingakalni  4u.gif

Tikiuos balandžio mėnesį laimės Milabra  thumbup.gif  4u.gif

Tai reikia abi apdovanoti 4u.gif Nes jei is anksto isrinksim balandzio menesiui, is anksto "nurasysim", kad kazkas ko dar nezinom bus vertas to vardo nemaziau. Juk dar daug laiko geriems darbams nuveikti iki balandzio ax.gif
Atsakyti
Aš kaip ir dauguma savo balsą atiduodu už Ingakalnį thumbup.gif clap.gif clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE(MamaGita @ 2006 03 04, 01:28)
Aš kaip ir dauguma savo balsą atiduodu už Ingakalnį  thumbup.gif  clap.gif  clap_1.gif

as irgi uz ja user posted image Ingakalni user posted image
Atsakyti
QUOTE(Derra @ 2006 03 03, 20:27)
Ingakalnis

P.S
Atleiskit, kad ne į temą, bet noriu paklausti, gal galima kažkaip per internetą pasižiūrėti tas "Sroves", kur Ingakalnis dalyvavo?

Pageidaučiau, kad kažkas papasakotų apie ją.
Atsakyti
QUOTE(Night @ 2006 03 02, 22:33)
Aš už Milabrą.
Vaikelio gyvybė man atrodo svarbiau smile.gif

Pritariu kuo nuoširdžiausiai wub.gif
Aš už MILABRĄ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Derra @ 2006 03 03, 20:27)
Ingakalnis

P.S

ir as labai noreciau, bet... deja, per interneta "Sroviu" nerodo verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo babuska: 04 kovo 2006 - 01:14
QUOTE(Pelene @ 2006 03 02, 02:26)
Jai skirsiu balandzio menesi savo balsa  4u.gif

Man toks klausimas kilo - kaip bus renkamos sauniausios mamos? Ar neturetu balandzio menesi buti apdovanota sauniausia KOVO mama? Jei menesio mamos rinkimai - kaip galima balandziui balsuoti uz kazka gero padaryto vasari ar dar anksciau? Man tai atrodo nesazininga toms, kurios bus super kovo menesi blush2.gif
Atsakyti
aš už Ingakalnį 4u.gif Mačiau laidą, šaunuolė 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti