Įkraunama...
Įkraunama...

“Mėnesio Supermamos“ apdovanojimas!

Pasitaisau blush2.gif
Aš balsavau už Ramutę53, nes ji tikrai puikus žmogus, sugebantis auginti svetimus 5 vaikus. Puikiai juos auklėja, moko ir stengiasi atiduoti visą save wub.gif
Atsakyti

Balsuoju uz Ramutę53.
Pažįstu šią mielą moterį, kupiną švelnumo, gerumo ir meilės visiems aplinkui, o ypač savo šešiems vaikams. Vaikai atsilygina tuo pačiu........tiesiog reikia tai pamatyti savo akimis 4u.gif heart.gif
Atsakyti
balsuoju už Carvel, nes mama, kuri sugeba užauginti ne tik savo, bet ir tėvelių netekusius ar tėvų paliktus vaikus, tikrai verta Supermamos vardo
Atsakyti
QUOTE(Inetux @ 2007 05 17, 12:29)
Carvel  first.gif uz ryzta, drasa ir neabejinguma 4u.gif  wub.gif

drinks_cheers.gif Aš irgi už carvel..... wub.gif
(Ir kažin,ar daug save laikančių supermama.gif išdrįstų taip 'kandžiotis",kaip nekurios čia? g.gif nenori-nebalsuok,nieks neverčia,bet mano nuomone,tokių rinkimų metu išsakytos tokios replikos,gadina nuotaiką ne tik tai,kuri pasiūlyta supermamos vardui,bet ir daugumai.... verysad.gif )
Atsakyti
Gadina nuotaiką ir tos, kurios siuntinėja į AŽ žinutes su siūlymu balsuot už vieną ar kitą kandidatę. Aš, beje, taip pat tokią gavau cool.gif NEGRAŽU schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jėga: 30 gegužės 2007 - 19:08
QUOTE(SUPER HERA @ 2007 05 28, 17:17)
doh.gif nesuprantu,kaip galima išrinkti pačia geriausia mama,jos asmeniškai nematant,nepažystant. nu gal kokia nusigėrusi ir puse vaikų prieglaudoje absurdas kažkoks,o dar didesnė gėda ,kad i AŽ visokios mamos rašinėja siūlydamos kandidatus.tokiu atveju už ikyriai siūlomą net nebalsuosiu schmoll.gif
o gal aš pati pati nuostabiausia mama??? bigsmile.gif nuspreskite lotuliukas.gif

tu skaityti moki? Tau labai aiškiai prašyta, kad moterys ir daugumoje jas pažysta ir kad abi globoja vaikučius.
Aš už Ramutę, labai nuostabus žmogus.
Atsakyti
Mielos moterys,visoms dekoju mane palaikiusioms ,tik noriu visas patikslinti,ne vienos to neprasiau ir neagitavau,tuo labiau apie tai is viso nieko nezinojau ir aplamai,manau kad siame forume yra daug daugiau geresniu ir vertesniu demesio mamyciu.Atsiprasau visu uz sumaisti.
Atsakyti
as tai tik uz carvel ir nieko daugiau nei carvel nes tokiu mamu maza kaip jinai first.gif
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2007 05 30, 19:08)
Gadina nuotaiką ir tos, kurios siuntinėja į AŽ žinutes su siūlymu balsuot už vieną ar kitą kandidatę. Aš, beje, taip pat tokią gavau cool.gif NEGRAŽU schmoll.gif

jei domėjotės yra tokia funkcija "pašalinti" - nepageidaujamos žinutės ištrinamos rolleyes.gif Ir pati paminėjote, Jums tik buvo pasiūlyta, nenorite nebalsuojate ir viskas. Tiesiog, jei viskas kas siūlomas Jus nervina, tai ne kas. Šiais laikais būtų labai sunku apsisaugoti nuo įvairaus pobūdžio siūlymų...
O gal pavydu, kad ne už Jus prašo balsuoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(carvel @ 2007 05 30, 21:14)
Mielos moterys,visoms dekoju mane palaikiusioms ,tik noriu visas patikslinti,ne vienos to neprasiau ir neagitavau,tuo labiau apie tai is viso nieko nezinojau ir aplamai,manau kad siame forume yra daug daugiau geresniu ir  vertesniu demesio mamyciu.Atsiprasau visu uz sumaisti.

nematau priezasties del ko reiketu atsiprasineti. schmoll.gif schmoll.gif kam nepatinka tas tegul ir nebalsuoja.
Atsakyti
as atiduodu savo balsa uz carvel jos pacios asmeniskai nepazystu,bet bendraujam vienam forume, nuo jos sklinda kazkokia siluma, labai gerbiu tokias mamas kurios augindamos savo vaikus, gali daug meiles ir motiniskos silumos skirti vaikuciams is globos namu wub.gif wub.gif 4u.gif

sekmes Carvel tau ir tavo seimynai 4u.gif
Atsakyti
Visą mėnesį, nuo Mamos dienos iki Tėčio dienos, Vilnius šventė Šeimos mėnesį. Labai džiaugiamės, kad supermamų klubo nariai būtent Šeimos mėnesį – Gegužę – rinko, siūlė ir balsavo už tokias supermamas, kurioms labai svarbios šeimos vertybės, vaikų gerovė ir laimė.

Gegužės mėnesio supermamos apdovanojimą jūs skyrėte dviems labai šaunioms ir šeimai atsidavusioms mamoms – Ramutei53 ir Carvel. Praktiškai vienodą balsų skaičių (10:14) surinkusios abi forumo dalyvės apdovanojamos supermama.lt forumo medaliais
user posted image user posted image

ir joms abiems skiriami patys gražiausi ir šilčiausi jūsų žodžiai ir padėkos:

O aš savo balsą vis dėlto atiduodu už Carvel 4u.gif Ji, auginanti 2 savo vaikučius, nepabijojo įsivaikinti dar 3. Labai norėčiau paklausti, kuri jau taip pasiryžtumėt tokiam žingsniui blush2.gif Juk ir vieną savą vaikutį auginant iškyla oi oi oi kiek problemų... Tik už Carvel

as tai visu 100% uz carvel tokiu mamyciu kaip jinai labai mazai tai manau cia reikia bagerbti ja reikia ziureti i zmogaus gerus darbus ka jinai pasiryzusi padaryti pasiimti ir uzauginti tris svetimus vaikus ne kiekviena gali
taigi siulau carvel.

As irgi balsuoju uz CARVEL , ji-sauni ir atsiduodanti, sugebanti suteikti daug silumos aplinkiniams, ypac vaikams wub.gif

Aš, už CARVEL. Moka padalinti savo meilę ir šilumą, ne tik saviems vaikučiams, bet ir svetimiems. Gera, kad yra neabejingų žmonių

Carvel uz ryzta, drasa ir neabejinguma 4u.gif wub.gif

carvel yra verta supermamos apdovanojimo, nes auginti vaikus, ne tik savus tikrai reikia ne tik drasos, bet ir begalines kantrybes

balsuoju už Carvel, nes mama, kuri sugeba užauginti ne tik savo, bet ir tėvelių netekusius ar tėvų paliktus vaikus, tikrai verta Supermamos vardo

As balsuoju uz Carvel,pazystu ja ketvirtus metus,nors daznai ir nesusitinkame,bet to ka as pamaciau man uztenka.Ne kekvienas zmogus sugeba priglausti uzuovejos netekusi vaika ,rupintis juo kaip savu nustumus i sali savo asmenines ir net sunkios ligos problemas.Sekmes tau brangioji

nuo jos sklinda kazkokia siluma, labai gerbiu tokias mamas kurios augindamos savo vaikus, gali daug meiles ir motiniskos silumos skirti vaikuciams is globos namu sekmes Carvel tau ir tavo seimynai

ramute53, šiuo meti augina ir puikiai auklėja iš vaikų namų pasiėmę 5 vaikiukus, jau kelis išleido į gyvenimą ir turi anūkiukų smile.gif

Uz Ramute53, kilni moteris, o jos globojami vaikai laimingi

Ramute53. Dar daug ko turiu iš jos išmokti...

Ramutę53- už jos atsidavimą savo šeimai ir skleidžiamą šilumą ir patarimus kitiems

Ramutę53
Norėčiau būti savo vaikams tokia nuostabi mama, kaip Ramutė53 savo globotiniams smile.gif

Ramutę53 . Niekada jos nemačiau, bet daug skaičiau. Jos postai dvelkia meile ir ramybe Norėčiau, kad ir man tokios ramybės užtektų

Aš tai balsuoju už ramutę, kurią pažįstu ir žinau, kad ji nuostabi mama. Pas ją namuose taip gera ir noris visada nuvažiuoti, o vaikai tokie laimingi ir gražiai auklėjami, kad ne kiekvienas taip ir sugeba savus auklėti.

Aš balsavau už Ramutę53
, nes ji tikrai puikus žmogus, sugebantis auginti svetimus 5 vaikus. Puikiai juos auklėja, moko ir stengiasi atiduoti visą save

Balsuoju uz Ramutę53.
Pažįstu šią mielą moterį, kupiną švelnumo, gerumo ir meilės visiems aplinkui, o ypač savo šešiems vaikams. Vaikai atsilygina tuo pačiu........tiesiog reikia tai pamatyti savo akimis [/I]

SVEIKINAME GEGUŽĖS MĖNESIO SUPERMAMAS - Ramutę53 ir Carvel!
Atsakyti