Uz Carvel, nevisos rystusi tam zingsniui isivaikinti vaikus
Už Ramutę53- už jos atsidavimą savo šeimai ir skleidžiamą šilumą ir patarimus kitiems
Už Ramutę53
Norėčiau būti savo vaikams tokia nuostabi mama, kaip Ramutė53 savo globotiniams
Norėčiau būti savo vaikams tokia nuostabi mama, kaip Ramutė53 savo globotiniams
Aš už Ramutę53
Jungiuosi prie Carvel gerbeju
QUOTE(allegro @ 2007 05 27, 22:19)
Už carvel, jos vaikai irgi laimingi
QUOTE(taiptaip @ 2007 05 28, 07:51)
Už Ramute53, ji puiki mama
QUOTE(vitaskin @ 2007 05 28, 08:38)
Tik uz Carvel
nesuprantu,kaip galima išrinkti pačia geriausia mama,jos asmeniškai nematant,nepažystant. nu gal kokia nusigėrusi ir puse vaikų prieglaudoje absurdas kažkoks,o dar didesnė gėda ,kad i AŽ visokios mamos rašinėja siūlydamos kandidatus.tokiu atveju už ikyriai siūlomą net nebalsuosiu
o gal aš pati pati nuostabiausia mama??? nuspreskite
Aš tai balsuoju už ramutę, kurią pažįstu ir žinau, kad ji nuostabi mama. Pas ją namuose taip gera ir noris visada nuvažiuoti, o vaikai tokie laimingi ir gražiai auklėjami, kad ne kiekvienas taip ir sugeba savus auklėti.
QUOTE(SUPER HERA @ 2007 05 28, 17:17)
nesuprantu,kaip galima išrinkti pačia geriausia mama,jos asmeniškai nematant,nepažystant. nu gal kokia nusigėrusi ir puse vaikų prieglaudoje absurdas kažkoks,o dar didesnė gėda ,kad i AŽ visokios mamos rašinėja siūlydamos kandidatus.tokiu atveju už ikyriai siūlomą net nebalsuosiu
nu mes neabejojame kad tu gera mama , bet nusigerusios manau tikrai cia nesedi.
ir i az dar niekad nesu gavus kandidaciu vardu uz kuriuos tureciau balsuot
beto carvel asmeniskai pazystu ir net labai gerai ir net galiu patikint jus kad ji tikrai nera nusigerus ir vaikai jos ne prieglaudose , kadangi ji is tu prieglaudu pati vaikucius globoja.
nu ir ikaskik jus man i kulna kad nebalsuoju uz jus........
i | gaunam iš dalyvių nusiskundimų, kad įkyriai agituojama (siunčiamos asmeninės žinutės) balsuoti už vieną ar kitą kandidatą. Labai prašome to nedaryti ir daugiau netrukdyti forumo dalyvių tokio pobūdžio pranešimais. tegu balsavimas vyksta natūraliai ir kokybiškai - atrinksime tik motyvuotus ir argumentuotus balsus. kometaras "už X....."/ "Už Y...." nebus skaičiuojamas. |
As balsuoju uz Carvel,pazystu ja ketvirtus metus,nors daznai ir nesusitinkame,bet to ka as pamaciau man uztenka.Ne kekvienas zmogus sugeba priglausti uzuovejos netekusi vaika ,rupintis juo kaip savu nustumus i sali savo asmenines ir net sunkios ligos problemas.Sekmes tau brangioji