Įkraunama...
Įkraunama...

“Mėnesio Supermamos“ apdovanojimas!

Uz Carvel, nevisos rystusi tam zingsniui isivaikinti vaikus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Už Ramutę53- už jos atsidavimą savo šeimai ir skleidžiamą šilumą ir patarimus kitiems wub.gif wub.gif
Atsakyti
Už Ramutę53 thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Norėčiau būti savo vaikams tokia nuostabi mama, kaip Ramutė53 savo globotiniams smile.gif
Atsakyti
Aš už Ramutę53 4u.gif
Atsakyti
as uz Ramute53 smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Jungiuosi prie Carvel gerbeju drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ramutę53. Niekada jos nemačiau, bet daug skaičiau. Jos postai dvelkia meile ir ramybe wub.gif Norėčiau, kad ir man tokios ramybės užtektų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(allegro @ 2007 05 27, 22:19)
Už carvel, jos vaikai irgi laimingi mirksiukas.gif

QUOTE(taiptaip @ 2007 05 28, 07:51)
Už Ramute53, ji puiki mama  4u.gif

QUOTE(vitaskin @ 2007 05 28, 08:38)
Tik uz Carvel thumbup.gif

doh.gif nesuprantu,kaip galima išrinkti pačia geriausia mama,jos asmeniškai nematant,nepažystant. nu gal kokia nusigėrusi ir puse vaikų prieglaudoje absurdas kažkoks,o dar didesnė gėda ,kad i AŽ visokios mamos rašinėja siūlydamos kandidatus.tokiu atveju už ikyriai siūlomą net nebalsuosiu schmoll.gif
o gal aš pati pati nuostabiausia mama??? bigsmile.gif nuspreskite lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš tai balsuoju už ramutę, kurią pažįstu ir žinau, kad ji nuostabi mama. Pas ją namuose taip gera ir noris visada nuvažiuoti, o vaikai tokie laimingi ir gražiai auklėjami, kad ne kiekvienas taip ir sugeba savus auklėti. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(SUPER HERA @ 2007 05 28, 17:17)
doh.gif nesuprantu,kaip galima išrinkti pačia geriausia mama,jos asmeniškai nematant,nepažystant. nu gal kokia nusigėrusi ir puse vaikų prieglaudoje absurdas kažkoks,o dar didesnė gėda ,kad i AŽ visokios mamos rašinėja siūlydamos kandidatus.tokiu atveju už ikyriai siūlomą net nebalsuosiu schmoll.gif
o gal aš pati pati nuostabiausia mama??? bigsmile.gif nuspreskite lotuliukas.gif

nu mes neabejojame kad tu gera mama , bet nusigerusios manau tikrai cia nesedi.
ir i az dar niekad nesu gavus kandidaciu vardu uz kuriuos tureciau balsuot g.gif g.gif
beto carvel asmeniskai pazystu ir net labai gerai ir net galiu patikint jus kad ji tikrai nera nusigerus ir vaikai jos ne prieglaudose , kadangi ji is tu prieglaudu pati vaikucius globoja.
nu ir ikaskik jus man i kulna kad nebalsuoju uz jus........
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meduke: 28 gegužės 2007 - 18:24

i 
gaunam iš dalyvių nusiskundimų, kad įkyriai agituojama (siunčiamos asmeninės žinutės) balsuoti už vieną ar kitą kandidatą. Labai prašome to nedaryti ir daugiau netrukdyti forumo dalyvių tokio pobūdžio pranešimais. tegu balsavimas vyksta natūraliai ir kokybiškai - atrinksime tik motyvuotus ir argumentuotus balsus.
kometaras "už X....."/ "Už Y...." nebus skaičiuojamas.
Atsakyti
As balsuoju uz Carvel,pazystu ja ketvirtus metus,nors daznai ir nesusitinkame,bet to ka as pamaciau man uztenka.Ne kekvienas zmogus sugeba priglausti uzuovejos netekusi vaika ,rupintis juo kaip savu nustumus i sali savo asmenines ir net sunkios ligos problemas.Sekmes tau brangioji 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti