Įkraunama...
Įkraunama...

“Mėnesio Supermamos“ apdovanojimas!

QUOTE(Pingvinukas @ 2007 05 15, 15:11)
Aš noriu SUPERMAMA pasiūlyti Raideles  wub.gif

Už  tai, kad padeda mamoms žindymo klausimais  wub.gif O tai juk labai svarbu  4u.gif

Informatyviai paaiškina apie vaiko nešiojimą slinge ir vaikjuostėje  wub.gif

AŠ ATIDUODU SAVO BALSĄ UŽ Raideles  wub.gif  wub.gif  wub.gif

pritariu biggrin.gif
Atsakyti
O aš savo balsą vis dėlto atiduodu už Carvel 4u.gif Ji, auginanti 2 savo vaikučius, nepabijojo įsivaikinti dar 3. Labai norėčiau paklausti, kuri jau taip pasiryžtumėt tokiam žingsniui blush2.gif Juk ir vieną savą vaikutį auginant iškyla oi oi oi kiek problemų... Tik už Carvel 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
As irgi balsuoju uz CARVEL, ji-sauni ir atsiduodanti, sugebanti suteikti daug silumos aplinkiniams, ypac vaikams wub.gif
Atsakyti
Pirma karta apie Carvel skaitau, bet tikrai ji supermama, jog turinti 2vaikucius dar savo siluma dalina 3naslaiciams vaikuciams( ir ne globoja, o isivaikino). Mano balsas irgi uz Carvel wub.gif
Atsakyti
Ir aš nieko nerandu apie Carvel. Tik nesuprantu iš pasisakymų, ar ji įsivaikino trečią ar tris? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2007 05 16, 08:23)
Ir aš nieko nerandu apie Carvel. Tik nesuprantu iš pasisakymų, ar ji įsivaikino trečią ar tris?  g.gif

as irgi nesuprantu ar tris ar trecia? manau vis delto trecia smile.gif
Atsakyti
Carvel isivaikino jau trecia vaikeli 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2007 05 15, 15:11)
Aš noriu SUPERMAMA pasiūlyti Raideles  wub.gif

Už  tai, kad padeda mamoms žindymo klausimais  wub.gif O tai juk labai svarbu  4u.gif

Informatyviai paaiškina apie vaiko nešiojimą slinge ir vaikjuostėje  wub.gif

AŠ ATIDUODU SAVO BALSĄ UŽ Raideles  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Pritariu ir balsuoju uz RAIDELES 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Birutka @ 2007 05 16, 13:47)
Carvel isivaikino jau trecia vaikeli  4u.gif

O as maniau, jog ji isivaikino dar tris unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelene @ 2007 05 16, 21:51)
O as maniau, jog ji isivaikino dar tris unsure.gif

Na ji turi du savo vaikus, buvo paemus globoti 2 , o nesenai pasieme trecia vaika ax.gif
Atsakyti
As irgi uz RAIDELES. Auginant tris mazus vaikucius, sitiek su visais dalintis savo patirtimi, sukurti puslapi (www.geramama.lt), tureti savo gyvenimo ideja... Tai tikrai reikia ivertinti
Atsakyti
as uz Carvel
patarimus dalinti lengvaiu, nei kiekviena diena rupintis 5 vaikais 4u.gif
Atsakyti