Įkraunama...
Įkraunama...

“Mėnesio Supermamos“ apdovanojimas!

Nors su astaxa neteko susidurti, sveikinu taip pat, kaip ir ST Palemoną thumbup.gif
Atsakyti
Dėkui mergyčkos, staigmenikę jūs čia man įvarėt gerą. Nesitikėjau. blush2.gif
Atsakyti
Palemonai, sveikinu tave thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ddaivux @ 2007 05 02, 19:10)
Palemonai, sveikinu tave thumbup.gif

notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 05 02, 20:06)
Dėkui mergyčkos, staigmenikę jūs čia man įvarėt gerą. Nesitikėjau.  blush2.gif

Sveikinimai Super Tėčiui 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
sveikinimai ASTAXAI - tikrai to nusipelne!!!
Atsakyti
Ačiū žmonėms (mamytėms ir tėveliams) aktyviai prisidėjusiems prie veiklos, dėl kurios čia ir patekau, taip pat balsavusiems už mane. Visada malonu būti pastebėtu.

4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Palemonui user posted image

Atsakyti
QUOTE(Shalnaja @ 2007 05 02, 19:55)
Sveikinimai Super Tėčiui 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Ačiū, atrodytų smulkmena, bet man tai tikrai labai maloni staigmena. Nežinau kaip čia reiks atidirbti.
Papildyta:
QUOTE(astaxa @ 2007 05 02, 23:59)

user posted image - astaxai, sveikinu.
Atsakyti
QUOTE(*irma* @ 2007 04 22, 21:54)
as tau visu 100% uz carvel tokiu mamyciu kaip jinai labai mazai tai manau cia reikia bagerbti ja  ax.gif  reikia ziureti i zmogaus gerus darbus ka jinai pasiryzusi padaryti pasiimti ir uzauginti tris svetimus vaikus ne kiekviena gali
taigi siulau carvel 4u.gif

QUOTE(Danuška @ 2007 04 23, 13:07)
Aš irgi savo balsą už Carvel atiduodu 4u.gif ne kiekviena mama tam ryžtūsi. Juk savus vaikus auginti nėra lengva, o ką bekalbėt apie svetimus wub.gif

QUOTE(monikagreimiene @ 2007 04 23, 15:06)
Carvel, as irgi atiduodu tau savo balsa ploja.gif , nes tu tikra Mama is didziosios raides

QUOTE(Įsimylėjusi Boružė @ 2007 04 24, 14:00)

QUOTE(Birutka @ 2007 04 24, 14:31)
Tai tada siulau Carvel paskelbti geguzes menesio supermamyte  drinks_cheers.gif

QUOTE(*irma* @ 2007 04 24, 14:50)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif carvel geguzes menesio mamyte mirksiukas.gif

Pasakokite apie gerus šios forumo dalyvės darbus, taip pat siūlykite ir kitus kandidatus į Gegužės mėnesio SUPERMAMOS rinkimus.

Siūlydami kandidatę/-ą ne tik paminėkite dalyvio vardą, bet ir pasidalinkite savo mintimis: kodėl šis forumo narys nusipelno „Mėnesio supermamos“ nominacijos; už ką norite Jam padėkoti, kokių darbų jis nuveikė forumo ar forumo dalyvių labui; kaip savo parama bei labdara šis žmogus gelbsti ir globoja tuos, kuriems labiausiai to trūksta; kaip šio forumo erdvėje susibūrusių bendraminčių dėka įkurtos organizacijos, asociacijos sėkmingai įgyvendina užsibrėžtus tikslus bei atlieka gerus ir naudingus visuomenei darbus, ir pan.

Ir toliau aktyviai siūlykite, dėkokite, rinkite ir didžiuokitės forumo šauniausiais.

Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 05 02, 19:06)
Dėkui mergyčkos, staigmenikę jūs čia man įvarėt gerą. Nesitikėjau.  blush2.gif

Valio Palemonui .DIDELIAUSIAS SVEIKINIMAS victory.gif
Atsakyti
Čia Jums smile.gif
user posted image
Atsakyti
Aš noriu SUPERMAMA pasiūlyti Raideles wub.gif

Už tai, kad padeda mamoms žindymo klausimais wub.gif O tai juk labai svarbu 4u.gif

Informatyviai paaiškina apie vaiko nešiojimą slinge ir vaikjuostėje wub.gif

AŠ ATIDUODU SAVO BALSĄ UŽ Raideles wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pingvinukas: 15 gegužės 2007 - 14:13