Įkraunama...
Įkraunama...

“Mėnesio Supermamos“ apdovanojimas!

Ir man kažkada PALEMONAS padėjo. Siūlau jį bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
O kur butu galima pasiulyti kokiem nors apdovanojimam mamyte uz ypatingus nuopelnus, ji prieme i savo seima jau 3 mazyli is vaiku namu, musu visas Plungiskiu forumas noretu ja kaip nors pagerbti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Birutka: 21 balandžio 2007 - 16:41
Lakudra--> ideja laiku ir vietoj thumbup.gif
As irgi dar tik ka tik issigelbejau nuo kompo problemu ir vis Palemono deka smile.gif ir jau ne pirma kart. Taigi, vienareiksmiskai - uz Palemona clap_1.gif
Atsakyti
O kada rinksit mėnesio super vaiką lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif aš beje už Vytautą...... padėjo labai man kompų reikaluose g.gif palemonas irgi vertas, ale kai žydu mane palaikė nu tai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Birutka @ 2007 04 21, 17:23)
O kur butu galima pasiulyti kokiem nors apdovanojimam mamyte uz ypatingus nuopelnus, ji prieme i savo seima jau 3 mazyli is vaiku namu, musu visas Plungiskiu forumas noretu ja kaip nors pagerbti  4u.gif

drinks_cheers.gif 100% manau, kad Carvel tikrai verta supermama.gif vardo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inetux: 21 balandžio 2007 - 17:42
QUOTE(Makalius @ 2007 04 21, 18:08)
O kada rinksit mėnesio super vaiką  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif taiu jaučiu jau nugalėtojas aiškus g.gif
Atsakyti
o gal reikia Palemoną ir Vytautą abu paskelbti,kaip už vieną mamą ,du vyrus thumbup.gif abu geri drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(logika @ 2007 04 21, 20:38)
o gal reikia Palemoną ir Vytautą abu paskelbti,kaip už vieną mamą ,du vyrus  thumbup.gif  abu geri  drinks_cheers.gif

Ir Dalbara blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Birutka @ 2007 04 21, 16:23)
O kur butu galima pasiulyti kokiem nors apdovanojimam mamyte uz ypatingus nuopelnus, ji prieme i savo seima jau 3 mazyli is vaiku namu, musu visas Plungiskiu forumas noretu ja kaip nors pagerbti  4u.gif

QUOTE(Inetux @ 2007 04 21, 17:39)
drinks_cheers.gif 100% manau, kad Carvel tikrai verta  supermama.gif vardo 4u.gif

Šį mėnesį pretenduoja Astaxa ir Palemonas. Tai palaukit, kai prasidės gegužė ir pasiūlykit tą mamytę. Taip pat duokite kokią nuorodą, kur apie jos gerus darbus visos galėtume paskaityti ir prabalsuoti ax.gif
Atsakyti
aš balsuoju už Palemoną thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Inetux @ 2007 04 21, 18:39)
drinks_cheers.gif 100% manau, kad Carvel tikrai verta  supermama.gif vardo 4u.gif

tikrai to verta!!!!!!!!! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzzze @ 2007 04 22, 13:48)
tikrai to verta!!!!!!!!!  thumbup.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti