TARA
uz TARA
Už Tarą
Už Tarą
uz TARA
Kovas jau baigėsi, lauksime rezultatų.
Na, o balandžio mėnesiui norėčiau pasiūlyti supermamietę ASTAXĄ . Už organizuotą pagalbą nuo gaisro Žirmūnuose nukentėjusiems žmonėms daugiau čia
Na, o balandžio mėnesiui norėčiau pasiūlyti supermamietę ASTAXĄ . Už organizuotą pagalbą nuo gaisro Žirmūnuose nukentėjusiems žmonėms daugiau čia
na aš noriu pasiūlyti balsuoti už Tarą nustebau, pamačius, kad ji iki šiol dar nėra padovanota
Kai tik atėjau į SM ir užsukau į Paremkime vaikus skyrelį, ji pritraukė mano dėmesį man ji viena iš šio skyrelio sielų ji vedančioji, organizatorė, įkvėpėja, vykdytoja ji visada maloni su visais, visada atranda tinkamą žodį palaikymui, niekada nėra atstūmusi ar sumenkinusi kurio nors pastangas padėti Ji nėra iš tų, kurie daug ir intensyviai bendrauja, ji tiesiog tyliai daro gerus darbus ir kitus įkvepia juos daryti, net nesitikėdama padėkos....aš nežinau, nerandu žodžių...na tiesiog nemoku gražiai vaizdingai surašyti visko, ką manau apie ši Žmogų...man tai Žmogus iš didžiosios raidės...ji Mama, kuri rūpinasi ne tik savo šeima ( kiek žinau vaikučiai pas ją turi rimtesnių sveikatos proeblemėlių ), bet ir kitais vaikučiais, neįgaliaisiais, onkologiniais ligoniukais, remtinomis šeimomis ehhhh vienu žodžiu labai myliu ją, kaip Žmogų nuoširdžiai
Kai tik atėjau į SM ir užsukau į Paremkime vaikus skyrelį, ji pritraukė mano dėmesį man ji viena iš šio skyrelio sielų ji vedančioji, organizatorė, įkvėpėja, vykdytoja ji visada maloni su visais, visada atranda tinkamą žodį palaikymui, niekada nėra atstūmusi ar sumenkinusi kurio nors pastangas padėti Ji nėra iš tų, kurie daug ir intensyviai bendrauja, ji tiesiog tyliai daro gerus darbus ir kitus įkvepia juos daryti, net nesitikėdama padėkos....aš nežinau, nerandu žodžių...na tiesiog nemoku gražiai vaizdingai surašyti visko, ką manau apie ši Žmogų...man tai Žmogus iš didžiosios raidės...ji Mama, kuri rūpinasi ne tik savo šeima ( kiek žinau vaikučiai pas ją turi rimtesnių sveikatos proeblemėlių ), bet ir kitais vaikučiais, neįgaliaisiais, onkologiniais ligoniukais, remtinomis šeimomis ehhhh vienu žodžiu labai myliu ją, kaip Žmogų nuoširdžiai
Noriu savo balsa atiduoti uz TARA!!!!
Ji tira tikriausia saunuole ir darbstuole!!!
Ji tira tikriausia saunuole ir darbstuole!!!
Aš irgi atiduodu balsą už TARA
Kiek pati dažnai būnu "Paramos skyrelyje" - tai vis matau Vilniaus aktyvistes, paskaitau jų mintis, apie jų darbus. Šaunuolės. Reikia tik organizatorės, o Tara, kiek supratau, tokia ir yra. Reikia rūpintis kitais - "atiduodamas dalelę savęs - iš gyvenimo, rūpesčio reikalaujančių žmonių gauni daugiau". Patiko man kžjos žodžiai ".....nors žadėjau mėn. nedirbti, bet negaliu, kaip pagalbos prašo vaikai". Tai daug ką pasako apie žmogų. Už Tara.
Kiek pati dažnai būnu "Paramos skyrelyje" - tai vis matau Vilniaus aktyvistes, paskaitau jų mintis, apie jų darbus. Šaunuolės. Reikia tik organizatorės, o Tara, kiek supratau, tokia ir yra. Reikia rūpintis kitais - "atiduodamas dalelę savęs - iš gyvenimo, rūpesčio reikalaujančių žmonių gauni daugiau". Patiko man kžjos žodžiai ".....nors žadėjau mėn. nedirbti, bet negaliu, kaip pagalbos prašo vaikai". Tai daug ką pasako apie žmogų. Už Tara.
Už Tarą... Žmogutis dirba negailėdama nei savo laiko, nei jėgų. O ir kantrybė jos begalinė (man jau seniai būtų trūkusi jos vietoj...)...
Kadangi as ja zinau ne vienus metus , nuosirdesnio ir siltesnio zmogaus nesu sutikus , visa sirdim uz TARA
Tara Tikras mūsų varikliukas geriems darbams . Žaviuosi ja kaip žmogumi . Kiek noro įdėjų pagalbos jos širdyje . Ji mūsų auksas paramos skyrelyje
Tokie asmenys kaip TARA, turi but ivertinti
Zinoma Tara!
Ji isties verta apdovanojimo! saunuole!
Gal tai ir kitus paskatins daryti daugiau geru darbu...
Ji isties verta apdovanojimo! saunuole!
Gal tai ir kitus paskatins daryti daugiau geru darbu...
Nuostabu, kad yra tokių žmonių kaip Tara, kuriems rūpi ne tik jų šeima, bet ir kiti, kuriems reikia pagalbos
Ir aš balsuoju už Tarą. Kodėl? Nes darbai kalba už žmogų. Ji tikras pavyzdys mums visoms.
-------------------------------------------------------------------------------
Šie gražūs ir nuoširdūs forumo dalyvių žodžiai skirti KOVO mėn. SUPERMAMAI - Tarai . Daugiau nei keturios dešimtys vieningų balsų lėmė, kad mėnesio apdovanojimas šįkart skiriamas aktyviai forumo dalyvei, kuri nepailsdama gelbsti ir globoja tuos, kuriems labiausiai to trūksta. Mes didžiuojamės supermama Tara! Ačiū kad esi!
Nuoširdžiai dėkoju
QUOTE(Limcamca @ 2007 04 02, 15:12)
Kovas jau baigėsi, lauksime rezultatų.
PRISIDEDU VISA SIRDIM.
BALSUOJU UZ balandzio menesio supermama ASTAXA!!!
Už balsuoju ASTAXĄ
Uz astaxa - kad daugiau tokiu zmoniu, kuriems aplinkiniai ne vis vien Uz iniciatyva, supratima ir aktyvu veikima