Įkraunama...
Įkraunama...

“Mėnesio Supermamos“ apdovanojimas!

as taip pat uz ingakalnismile.gif
Atsakyti
As ir uz INGAKALNI thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif wub.gif
Tikiuosi uz ka nereik net sakyt thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linutemamyte: 01 kovo 2006 - 21:54
uz ingakalni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Atsakyti
O aš už Milabrą - kad laiku pasakytas geras žodis vienai mamai padėjo apsispręst dėl vaikelio gimimo. Nežinau nei kokiai, nei kada - žinau kaip faktą ir pamenu pačios Milabros džiaugsmą kai sužinojo apie to vaikelio gimimą iš dėkingos jo mamos, (tegu ir šykščiai situaciją tenušvietė). Nemanau kad reikalas mažiau medalio vertas. Na bent jau mano medalis jai už tą jau seniai priklauso wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Karbynė @ 2006 03 01, 23:30)
O aš už Milabrą - kad laiku pasakytas geras žodis vienai mamai padėjo apsispręst dėl vaikelio gimimo. Nežinau nei kokiai, nei kada - žinau kaip faktą ir pamenu pačios Milabros džiaugsmą kai sužinojo apie to vaikelio gimimą iš dėkingos jo mamos, (tegu ir šykščiai situaciją tenušvietė). Nemanau kad reikalas mažiau medalio vertas. Na bent jau mano medalis jai už tą jau seniai priklauso  wub.gif

Jai skirsiu balandzio menesi savo balsa 4u.gif
Atsakyti
Aš irgi už INGAKALNI. Ir ne vien dėl, to , kad išryškino apgavikes, bet ir dėl to, kad iš karto "nelaimėlei" pasiūlė visiškai nesavanaudišką pagalbą ir paramą.
Atsakyti
Aš norėčiau apdovanoti Tara , Renax , Ziuzia . thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Happymother @ 2006 03 02, 10:49)
Aš norėčiau apdovanoti  Tara , Renax , Ziuzia .  thumbup.gif

Tada jau reikėtų gryžti i gėdos ir garbės stulpų laikus, nes šias nares aš amžiams prikalčiau prie SM garbės stulpo, arba bent jų rankų atspaudus SM "tapetuose" vietoj snaigių įdėčiau 4u.gif 4u.gif Jas pasilikim Metų SM rinkimams thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
as tai uz Ingakalni ax.gif
Atsakyti
as tai uz Ingakalni thumbup.gif
Atsakyti
As si menesi uz Ingakalni smile.gif O Milabra, kita menesi smile.gif gaila negalima dvieju rinkit...

bet manau, kad paminedamos cia tas mamas, jus skatinate jas ir toliau taip nuotlabiai elgtis - gerbiu visas supermama smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Aš tai šį mėnėsį irgi tik už Ingakalnį, nes manau ji verta to titulo visu 100 proc. thumbup.gif
Atsakyti