Įkraunama...
Įkraunama...

“Mėnesio Supermamos“ apdovanojimas!

Sausio menesio apdovanojimams as pasiulyciau superteveli RIMUXXX. Apie si teveli reiktu daug pasakoti. Nuostabus zmogus, neabejingas blogiau gyvenanciam, nors ir labai uzimtas zmogus, bet visad suranda laiko vaziuoti ne tik Vilniaus apylinkese, bet ir uz jo ribu. Neseniai jis surinkes teveliu komanda vaziavo i Svencioneliu raj, kad pagerintu buiti ten gyvenanciai vienisai mamai su dviem mazyliais, kurie neturejo ne tik butiniausiu buities daiktu(saldytuvo, dujines virykles), bet ir elementariausiu gyvenimo salygu( nei silto vandens, nei duso, vaikai begiojo ant betono). Galite pasiskaityti cia:
http://www.supermama...?...6972&st=192

Kas turi laiko, gali perverst sena tema, tiek dabar esancia, kad pamatytumet, koks rimuxxx is tiesu SUPERTEVELIS. Jis pirmas tetis, kuris isijunge i skyreli PADEKIME MAMOMS. Be jo butu sunku padeti kitiems, nes daug kur reikia vyrisku ranku.

Darbai tikrai įspūdingi. Nenoriu diskriminuoti, bet labai gera girdėti, kad vyrai tokie šaunuoliai. Todėl šį mėnesį savo balsą atiduodu už RIMUXXX 4u.gif

tokio supratimo ir atsidavimo dar neteko man sutikti  smile.gif as taip pat nesisivaizduoju kaip vyktu parama mamytems be Rimuxxx'o??
su baltu pavydu sakau, kad Rimuxxx zmona tikrai labai laiminga moteris, toki vyra turedama

paskaiciau apie Rimuxxx..tikras saunuolis....mano balsas jam. thumbup.gif

Rimuxxx vertas apdovanojimo, neregėtas pagalbininkas, šaunuolis.

Už Rimuxxx  thumbup.gif  Tikrai vertas supertėčio apdovanojimo už didžiuuulę pagalbą mūsų vargstančiom mamytėm ir vaikučiams  wub.gif

Balsuoju uz Rimuxxx smile.gif Geras pavyzdys uzkreciantis, labai noriu prisideti prie aktyviu teveliu/mamyciu Kaune ir aplinkiniuose rajonuose.

Ir aš už SUPERTĖTĮ RIMUXXX  bigsmile.gif  ir už kantrią jo šeimyną - dalį laiko, kurį galėtų skirti savo šeimai, Rimuxxx atiduoda kitiems - lekia, bėga, veža pagalbą skurstantirms, sunkiau gyvenantiems. Tokių vyrų reta  thumbup.gif

Perskaitem su vyru apie tai, ka veikia supertetis Rimuxxx, tai nusprendem, kad jis tikrai vertas kaip minimum menesio supertecio apdovanojimo!  4u.gif
Spaudziam ranka ir linkim dideles sekmes tau, Rimuxxx ir visiems tavo bendraminciams!! 4u.gif

Visi mes norime padėkoti geram, doram, nuoširdžiam, nuolat į pagalbą skubančiam žmogui, iniciatyviam, energingam, aktyviam forumo "paremkime vaikus" dalyviui - rimuxxx ! Kaip pats rimuxxx yra pasakęs:
QUOTE(rimuxxx @ 2007 01 22, 16:58)
kai pamatai kiek žmonėm ypač vaikams gali suteikt džiaugsmo padovanodamas, kad ir kažkam jau atsibodusį žaislą, o tam vaikučiui tai kaip stebuklas, tai tikrai "veža". Ir po to tai tampa tau kaip narkotikai - atgal kelio nėra

Sveikiname sausio mėnesio SUPERTĖTĮ rimuxxx!!! clap_1.gif heart.gif

user posted image
Atsakyti
kaip faina thumbup.gif kad daugiau tokių supertėčių wub.gif
Atsakyti
Sveikinu Rimuxxx clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
wub.gif Sveikinam!!!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labai sveikinam 4u.gif
Atsakyti
Mūsų forume yra dar daug gerų, dorų, nuoširdžių, nuolat kažkam į pagalbą skubančių žmonių; ir daug iniciatyvių, energingų, aktyvių dalyvių, kuriuos galime apdovanoti ir pagirti, todėl kviečiame Jus visus ir toliau rinkti „Mėnesio supermamą“!

Siūlydami kandidatą VASARIO MĖNESIO SUPERMAMOS apdovanojimui ne tik paminėkite dalyvio vardą, bet ir pasidalinkite savo mintimis:

kodėl šis forumo narys nusipelno „Mėnesio supermamos“ nominacijos; už ką norite Jam padėkoti, kokių darbų jis nuveikė forumo ar forumo dalyvių labui; kaip savo parama bei labdara šis žmogus gelbsti ir globoja tuos, kuriems labiausiai to trūksta; kaip šio forumo erdvėje susibūrusių bendraminčių dėka įkurtos organizacijos, asociacijos sėkmingai įgyvendina užsibrėžtus tikslus bei atlieka gerus ir naudingus visuomenei darbus, ir pan.
Atsakyti
vasaris eina į pabaigą, liko vos savaitė. Matyt šįkart apdovanojimus teks nukelti į kovo pabaigą, kai išrinksite kovo mėnesio SUPERMAMĄ/SUPERTĖTĮ.

user posted image
Atsakyti
na aš noriu pasiūlyti balsuoti už Tarą smile.gif nustebau, pamačius, kad ji iki šiol dar nėra padovanota doh.gif
Kai tik atėjau į SM ir užsukau į Paremkime vaikus skyrelį, ji pritraukė mano dėmesį smile.gif man ji viena iš šio skyrelio sielų smile.gif ji vedančioji, organizatorė, įkvėpėja, vykdytoja smile.gif ji visada maloni su visais, visada atranda tinkamą žodį palaikymui, niekada nėra atstūmusi ar sumenkinusi kurio nors pastangas padėti smile.gif Ji nėra iš tų, kurie daug ir intensyviai bendrauja, ji tiesiog tyliai daro gerus darbus ir kitus įkvepia juos daryti, net nesitikėdama padėkos....aš nežinau, nerandu žodžių...na tiesiog nemoku gražiai vaizdingai surašyti visko, ką manau apie ši Žmogų...man tai Žmogus iš didžiosios raidės...ji Mama, kuri rūpinasi ne tik savo šeima ( kiek žinau vaikučiai pas ją turi rimtesnių sveikatos proeblemėlių ), bet ir kitais vaikučiais, neįgaliaisiais, onkologiniais ligoniukais, remtinomis šeimomis ehhhh vienu žodžiu labai myliu ją, kaip Žmogų nuoširdžiai wub.gif
Atsakyti
Noriu savo balsa atiduoti uz TARA!!!!

Ji tira tikriausia saunuole ir darbstuole!!! thumbup.gif

UZ TARAAAA
Atsakyti
Aš irgi už TARĄ 4u.gif 4u.gif 4u.gif Buvau kelis kartus su ja susitikusi ax.gif Ji gerus darbus daro, tai turi būti įvertinta thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pingvinukas: 22 vasario 2007 - 16:05
Aš irgi atiduodu balsą už TARA 4u.gif
Kiek pati dažnai būnu "Paramos skyrelyje" - tai vis matau Vilniaus aktyvistes, paskaitau jų mintis, apie jų darbus. Šaunuolės. Reikia tik organizatorės, o Tara, kiek supratau, tokia ir yra. Reikia rūpintis kitais - "atiduodamas dalelę savęs - iš gyvenimo, rūpesčio reikalaujančių žmonių gauni daugiau". Patiko man kžjos žodžiai ".....nors žadėjau mėn. nedirbti, bet negaliu, kaip pagalbos prašo vaikai". Tai daug ką pasako apie žmogų. Už Tara. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxxsaulyte: 22 vasario 2007 - 16:15
Už Tarą... Žmogutis dirba negailėdama nei savo laiko, nei jėgų. O ir kantrybė jos begalinė (man jau seniai būtų trūkusi jos vietoj...)...
Atsakyti