Balsuoju uz Rimuxxx Geras pavyzdys uzkreciantis, labai noriu prisideti prie aktyviu teveliu/mamyciu Kaune ir aplinkiniuose rajonuose.
Ir aš už SUPERTĖTĮ RIMUXXX ir už kantrią jo šeimyną - dalį laiko, kurį galėtų skirti savo šeimai, Rimuxxx atiduoda kitiems - lekia, bėga, veža pagalbą skurstantirms, sunkiau gyvenantiems. Tokių vyrų reta
QUOTE(Lotari @ 2007 01 23, 13:14)
paskaičiau, manau tikrai Rimuxxx vertas apdovanojimo, neregėtas pagalbininkas, šaunuolis.
Balsas už Rimuxxx
Balsas už Rimuxxx
prisidedu
AŠ irgi už Rimuxxx
as taip pat prisidedu prie balso uz Rimuxxx
Me toooo!!!!!!!
Perskaitem su vyru apie tai, ka veikia supertetis Rimuxxx, tai nusprendem, kad jis tikrai vertas kaip minimum menesio supertecio apdovanojimo!
Spaudziam ranka ir linkim dideles sekmes tau, Rimuxxx ir visiems tavo bendraminciams!!
Spaudziam ranka ir linkim dideles sekmes tau, Rimuxxx ir visiems tavo bendraminciams!!
o aš balsuoju už visas tas, kurios balsuoja už Rimuxxx, jos ne ką mažiau prisideda prie pagalbos vargstantiems už visus, jau senokai dalyvaujančius skyrelyje Parama vaikams tris kart valio
Tara, Rasma, Happymother, Frane, murzinyte, +333+, dara, Ziuzia, Renata555, spyrga ir kiti
Tara, Rasma, Happymother, Frane, murzinyte, +333+, dara, Ziuzia, Renata555, spyrga ir kiti
Uz Rimuxxx
Rimuxxx!!!
VALIO Rimuxxx!
Aš už Sonatiną