Įkraunama...
Įkraunama...

“Mėnesio Supermamos“ apdovanojimas!

Balsuoju uz Rimuxxx smile.gif Geras pavyzdys uzkreciantis, labai noriu prisideti prie aktyviu teveliu/mamyciu Kaune ir aplinkiniuose rajonuose.
Atsakyti
Ir aš už SUPERTĖTĮ RIMUXXX bigsmile.gif ir už kantrią jo šeimyną - dalį laiko, kurį galėtų skirti savo šeimai, Rimuxxx atiduoda kitiems - lekia, bėga, veža pagalbą skurstantirms, sunkiau gyvenantiems. Tokių vyrų reta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lotari @ 2007 01 23, 13:14)
paskaičiau, manau tikrai Rimuxxx vertas apdovanojimo, neregėtas pagalbininkas, šaunuolis.
Balsas už Rimuxxx

prisidedu

AŠ irgi už Rimuxxx
Atsakyti
as taip pat prisidedu prie balso uz Rimuxxx smile.gif
Atsakyti
Me toooo!!!!!!!
Atsakyti
Perskaitem su vyru apie tai, ka veikia supertetis Rimuxxx, tai nusprendem, kad jis tikrai vertas kaip minimum menesio supertecio apdovanojimo! 4u.gif
Spaudziam ranka ir linkim dideles sekmes tau, Rimuxxx ir visiems tavo bendraminciams!! 4u.gif
Atsakyti
o aš balsuoju už visas tas, kurios balsuoja už Rimuxxx, jos ne ką mažiau prisideda prie pagalbos vargstantiems biggrin.gif už visus, jau senokai dalyvaujančius skyrelyje Parama vaikams biggrin.gif tris kart valio thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Tara, Rasma, Happymother, Frane, murzinyte, +333+, dara, Ziuzia, Renata555, spyrga ir kiti wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Euforija: 24 sausio 2007 - 12:50
Tik už Rimuxxx 4u.gif
Atsakyti
Uz Rimuxxx first.gif
Atsakyti
Rimuxxx!!! thumbup.gif first.gif aciuks.gif
Atsakyti
VALIO Rimuxxx! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
lithuania.gif lithuania.gif lithuania.gif
Aš už Sonatiną