Įkraunama...
Įkraunama...

“Mėnesio Supermamos“ apdovanojimas!

QUOTE(anzeliux @ 2006 12 20, 15:31)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
UZ XXXSAULYTE  first.gif  first.gif
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

mergaitės reikėtųų konkrečiau rašyti, kodėl norite apdovanoti cool.gif
vien šypsenėlių nepakanka unsure.gif
Atsakyti
o aš noriu pasiūlyti Siracusą - ne tik už tai, kad visada su giedra nuotaika, optimizmu ir šypsena padeda kitiems, bet kad ir tokia baisiai skambanti diagnozė nepalaužė jos vilties, tikėjimo ir meilės.
Tai jauna mergina, kurios meilės ir šilumos pakanka ne tik mažai dukrytei bei vyrui, draugams ir artimiesiems, bet ir virtualioje tikrovėje sutiktiems pažįstamiems.
Ši mergina man yra optimizmo, tikėjimo ir vilties pavyzdys, nepaisant jos jauno amžiaus.

Todėl ir siūlau ją gruodžio supermama.gif: , juk gruodį būna Kalėdos - stebuklų metas.
Atsakyti
UZ XXXSAULYTE
Atsakyti
As už Siracusą, reikia kartais pasimokyti iš tokių žmonių tikėjimo ir optimizmo 4u.gif
Atsakyti
As ir uz Siracusa 4u.gif Uz jos optimizma, tikejima ir stiprybe, kuria uzkrecia ir kitus 4u.gif
Atsakyti
Už Siracusą.... Už jos tikėjimą, viltį, optimizmą.... smile.gif
Atsakyti
As taip par uz xxxsaulyte 4u.gif
Atsakyti
Už Siracusa. Kad ji yra gera mama, gera zmona ir gera drauge wub.gif wub.gif Ji galetu buti metu supermama oro_buckis.gif
Atsakyti
Ir as uz Siracusa. Pritariu visoms pries tai issakytoms mintims. Jos optimizmas neitiketinas ir uzkreciantis. Tai tikrai pavyzdys visiems wub.gif Jos seimai ir mums isties labai pasiseke, kad turim toki zmogu salia friends.gif
Atsakyti
siracusa thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(J.E. Aistė&Julijonas @ 2006 12 21, 19:27)
o aš noriu pasiūlyti Siracusą - ne tik už tai, kad visada su giedra nuotaika, optimizmu ir šypsena padeda kitiems, bet kad ir tokia baisiai skambanti diagnozė nepalaužė jos vilties, tikėjimo ir meilės.
Tai jauna mergina, kurios meilės ir šilumos pakanka ne tik mažai dukrytei bei vyrui, draugams ir artimiesiems, bet ir virtualioje tikrovėje sutiktiems pažįstamiems.
Ši mergina man yra optimizmo, tikėjimo ir vilties pavyzdys, nepaisant jos jauno amžiaus.

Todėl ir siūlau ją gruodžio supermama.gif: , juk gruodį būna Kalėdos - stebuklų metas.

drinks_cheers.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(J.E. Aistė&Julijonas @ 2006 12 21, 20:27)

Siracusa didelis +
Atsakyti