Įkraunama...
Įkraunama...

“Mėnesio Supermamos“ apdovanojimas!

Už Daivą biggrin.gif
Atsakyti
nu va, neabejoju, kad Daiva gaus apdovanojimą wub.gif

gal dar ką nors siūlom blush2.gif

aš manau, kad reikėtų apdovanoti kažką organizuojantį paramą
tik nežinau ką? g.gif
tiek daug mamyčių rūpinasi svetimais unsure.gif
Atsakyti
uz Daiva drinks_cheers.gif
Atsakyti
Už Daivą
Atsakyti
O aš už Enos Mūsų pati geriausia vasarinukių nestuke.gif kuratorė. Be jos, kaip be rankų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2006 12 12, 15:10)
nu va, neabejoju, kad Daiva gaus apdovanojimą wub.gif

gal dar ką nors siūlom blush2.gif

aš manau, kad reikėtų apdovanoti kažką organizuojantį paramą
tik nežinau ką? g.gif
tiek daug mamyčių rūpinasi svetimais unsure.gif

Siūlau Xxxsaulytę - be to kad pastoviai rūpinasi Klaipėdos šeimom ir vaikais kuriems reikia globos, jau antri metai iš eilės suorganizuoją šaunią vaikų globos namų Rytas kalėdinę šventę. Pernai pas vaikus pirmą kartą atėjo Kalėdų senelis su jų išsvajotomis dovanomis, šįmet jis irgi pas juos ateis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2006 12 15, 15:08)
Siūlau Xxxsaulytę - be to kad pastoviai rūpinasi Klaipėdos šeimom ir vaikais kuriems reikia globos, jau antri metai iš eilės suorganizuoją šaunią vaikų globos namų Rytas kalėdinę šventę. Pernai pas vaikus pirmą kartą atėjo Kalėdų senelis su jų išsvajotomis dovanomis, šįmet jis irgi pas juos ateis  wub.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
dar pastebėjau, kad xxxsaulytė remia mamytes iš Nesulaukiančios gandro skyrelio smile.gif

nuostabi moteris wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2006 12 15, 14:08)
Siūlau Xxxsaulytę - be to kad pastoviai rūpinasi Klaipėdos šeimom ir vaikais kuriems reikia globos, jau antri metai iš eilės suorganizuoją šaunią vaikų globos namų Rytas kalėdinę šventę. Pernai pas vaikus pirmą kartą atėjo Kalėdų senelis su jų išsvajotomis dovanomis, šįmet jis irgi pas juos ateis  wub.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Labai šauni moteris. Visiems užtenka jos šilumos, gero žodžio 4u.gif Ji surenka iš namų ir rūbus ir šeip daiktelius nuveža kam reikia ir kur reikia. Labai puiki, šauni, gera, aktyvi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Aš irgi balsuoju už xxxsaulyte mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pakalnutė @ 2006 12 18, 15:04)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif Labai šauni moteris. Visiems užtenka jos šilumos, gero žodžio  4u.gif  Ji surenka iš namų ir rūbus ir šeip daiktelius nuveža kam reikia ir kur reikia. Labai puiki, šauni, gera, aktyvi  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Tikrai nuostabi wub.gif

Uz xxxsaulyte first.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2006 12 15, 16:08)

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
UZ XXXSAULYTE first.gif first.gif
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti