Už Daivą
uz Daiva
O aš už Enos Mūsų pati geriausia vasarinukių kuratorė. Be jos, kaip be rankų
QUOTE(Bajm @ 2006 12 12, 15:10)
nu va, neabejoju, kad Daiva gaus apdovanojimą
gal dar ką nors siūlom
aš manau, kad reikėtų apdovanoti kažką organizuojantį paramą
tik nežinau ką?
tiek daug mamyčių rūpinasi svetimais
gal dar ką nors siūlom
aš manau, kad reikėtų apdovanoti kažką organizuojantį paramą
tik nežinau ką?
tiek daug mamyčių rūpinasi svetimais
Siūlau Xxxsaulytę - be to kad pastoviai rūpinasi Klaipėdos šeimom ir vaikais kuriems reikia globos, jau antri metai iš eilės suorganizuoją šaunią vaikų globos namų Rytas kalėdinę šventę. Pernai pas vaikus pirmą kartą atėjo Kalėdų senelis su jų išsvajotomis dovanomis, šįmet jis irgi pas juos ateis
QUOTE(Smiltis @ 2006 12 15, 15:08)
Siūlau Xxxsaulytę - be to kad pastoviai rūpinasi Klaipėdos šeimom ir vaikais kuriems reikia globos, jau antri metai iš eilės suorganizuoją šaunią vaikų globos namų Rytas kalėdinę šventę. Pernai pas vaikus pirmą kartą atėjo Kalėdų senelis su jų išsvajotomis dovanomis, šįmet jis irgi pas juos ateis
QUOTE(Smiltis @ 2006 12 15, 14:08)
Labai šauni moteris. Visiems užtenka jos šilumos, gero žodžio Ji surenka iš namų ir rūbus ir šeip daiktelius nuveža kam reikia ir kur reikia. Labai puiki, šauni, gera, aktyvi
Aš irgi balsuoju už xxxsaulyte
QUOTE(pakalnutė @ 2006 12 18, 15:04)
Labai šauni moteris. Visiems užtenka jos šilumos, gero žodžio Ji surenka iš namų ir rūbus ir šeip daiktelius nuveža kam reikia ir kur reikia. Labai puiki, šauni, gera, aktyvi
Tikrai nuostabi
Uz xxxsaulyte
QUOTE(Smiltis @ 2006 12 15, 16:08)
UZ XXXSAULYTE