Įkraunama...
Įkraunama...

“Mėnesio Supermamos“ apdovanojimas!

QUOTE(Jusma @ 2006 12 06, 18:16)
O jau galima siūlyti gruodžio mėnesio kandidatą? 4u.gif

Žinoma, Jūs ir pradėkit mirksiukas.gif

Siūlydami kandidatą GRUODŽIO MĖNESIO SUPERMAMOS apdovanojimui ne tik paminėkite dalyvio vardą, bet ir pasidalinkite savo mintimis: kodėl šis forumo narys nusipelno „Mėnesio supermamos“ nominacijos; už ką norite Jam padėkoti, kokių darbų jis nuveikė forumo ar forumo dalyvių labui; kaip savo parama bei labdara šis žmogus gelbsti ir globoja tuos, kuriems labiausiai to trūksta; kaip šio forumo erdvėje susibūrusių bendraminčių dėka įkurtos organizacijos, asociacijos sėkmingai įgyvendina užsibrėžtus tikslus bei atlieka gerus ir naudingus visuomenei darbus, ir pan.
Atsakyti
aš turiu kandidatę

Daiva

net nežinau už ką ax.gif sunku aprėpti viską ax.gif

nors skyreliui Nesulaukiančioms gandro nepriklausau, bet mėgstu pasiskaityti

žavinga, stipri moteris, vedlė supermamytėms, laukiančioms savo stebuklo nestuke.gif soske.gif

gal kas papildys blush2.gif
Atsakyti
Pritariu BAJM drinks_cheers.gif

Už DAIVĄ, už jos stiprybę ir mokėjimą nepaleisti vilties. Taip pat už nepalūžimą sunkiais momentais ir pagaliau sulauktą savo tikslą 4u.gif
Atsakyti
SONATINA 4u.gif
Už puikius receptukus su nuotraukomis. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mam @ 2006 12 08, 12:36)
SONATINA 4u.gif
Už puikius receptukus su nuotraukomis. thumbup.gif

Brungioji
skaityk atidžiau temą smile.gif

http://www.supermama...?...3166&st=144
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2006 12 08, 12:51)

sorry, tingėjau nuo pradžios skaityti doh.gif
Kitą kartą būsiu atidesnė blush2.gif
Atsakyti
Norėčiau pasiūlyt Aldyte. Jos postai yra labai informatyvūs, tikslūs, protingai ir gražiai parašyti. Visada idomu skaityti jos žinutes apie natūralų gimdymą (nors pati nesu didelė jo šalininkė, bet tos žinutės privertė mane susimąstyti apie kai kuriuos dalykus).
Atsakyti
O aš siūlau Aukseklaipedą 4u.gif
Už ką........ už tai, kad žmogus yra savo vaikų mokinys ir kitų vaikų, bei jų mamų mokytojas, už moterį-mamą, kurį hiperaktyvių vaikų labui nuveikė, manau, Lietuvoje tiek, kiek nenuveikė visos ministerijos kartu sudėjus (juk kartais patarti-padėti vienam žmogui svarbiau, negu kurti vis naujas eksperimentines sistemas), už tai, kad palaiko kiekvieną po vieną ir buria visus tėvus, už tai, kad randa laiko pasidalinti patirtim ir žiniomis su dažnai viltį praradusiomis, kitoje ekrano pusėje dažnai pasislėpusiomis su savo negandomis, mamomis. (Beje, tikrai ne vienoje temoje, kur kažkam skauda širdį). Už mamą - Klaipėdos hiperaktyvius vaikus auginančių tėvų draugijos pirmininkę, kuri yra taip reikalinga jau ir dešimtims kitų vaikų. Ačiū asmeniškai Auksleiklaipėdai, už tai kad yra tokia stipri, jog net nebijo būti silpna hi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norako: 08 gruodžio 2006 - 13:56
Daiva thumbup.gif pats tinkamiausias laikas tam dabar wub.gif
Atsakyti
DAIVĄ - už stiprų tikėjimą, už viltį, už mokėjima būti tikra moterimi ir nuostabia mama wub.gif
Atsakyti
už Daivą drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ir aš už Daivą 4u.gif wub.gif
Atsakyti