*plepute*
begalo ačiū jai tokio žmogeliuko tikrai reikia paieškot
na dar forume neteko sutikt tokio žmogaus kaip pleputė
aš jai ir metų apdovanojimą duočiau
aš jai ir metų apdovanojimą duočiau
Aš už PLEPUTĘ geri patarimai visada praverčia
Priminimas:
i | Siūlydami kandidatą LAPKRIČIO MĖNESIO SUPERMAMOS apdovanojimui ne tik paminėkite dalyvio vardą, bet ir pasidalinkite savo mintimis: kodėl šis forumo narys nusipelno Mėnesio supermamos nominacijos; už ką norite Jam padėkoti, kokių darbų jis nuveikė forumo ar forumo dalyvių labui |
As taip pat balsuoju uz *plepute*, todel kad ji teikia profesionalas konsultacijos darbo paieskos klausimais. Siuo metu jau yra dvi jos temos: 1 tema ir 2 tema. Ji ne tik konsultuoja dalykiskai, bet ir moraliskai palaiko mus, dalinasi savo ziniomis is psichologijos, kas labai pravercia gyvenime Ji yra fantastiskas zmogus
*plepute* yra lobis, ne tik tikrina mūsų CV, motyvacinius laiškus, padeda atsakyti į kelbius darbdavių klausimus, konsultuoja kaip elgtis ieškant darbo
bet ir yra tikra psichologė, nemokamai konsultuojanti, kaip savo trūkumus paversti privalumais, paguodžia mus nesėkmės atveju
nu žodžiu, čia galėčiau vadinti be galo be krašto
bet ir yra tikra psichologė, nemokamai konsultuojanti, kaip savo trūkumus paversti privalumais, paguodžia mus nesėkmės atveju
nu žodžiu, čia galėčiau vadinti be galo be krašto
Už *pleputę*!!!!! Ji mum visom labai padeda nepasiklysti ieškant darbo ir padeda pajusti savo vertę
už *pelpute*
Už Pleputę. Ji negaili savo laiko ir žinių, stengdamasi padėti kitiems susirasti darbą. Šaunuolė.
UŽ "PLEPUTE", merginos isvardino jau daug jos geruju savybiu,
Ji kaip vanduo, dykumoje džiūstančiam augalėliui
Ji kaip vanduo, dykumoje džiūstančiam augalėliui