Įkraunama...
Įkraunama...

“Mėnesio Supermamos“ apdovanojimas!

O aš norėčiau pasiūlyti xxxSaulytę. Ji nesavanaudiškai rūpinasi vargstančiais ir nepriteklių jaučiančiais Klaipėdos žmogeliukais. Tikrai sunku surasti žmogų, kuris įdeda nemažai pastangų, kad tik kažkas būtų laimingesnis, sveikesnis ir sotesnis. Aš už xxxSaulytę! 4u.gif
Atsakyti
Pritariu Lexanai..
UŽ XXXSAULYTĘ. wub.gif dėl svetimų stengias kaip dėl savęs.. gal net labiau mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Lexana @ 2006 10 25, 08:09)
O aš norėčiau pasiūlyti xxxSaulytę. Ji nesavanaudiškai rūpinasi vargstančiais ir nepriteklių jaučiančiais Klaipėdos žmogeliukais. Tikrai sunku surasti žmogų, kuris įdeda nemažai pastangų, kad tik kažkas būtų laimingesnis, sveikesnis ir sotesnis. Aš už xxxSaulytę! 4u.gif

Visiskai pritariu!!!!
Atsakyti
QUOTE(miskouoga @ 2006 10 24, 18:28)
Sonatina thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Aš taip pat už Sonatiną visom keturiom thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(joreta @ 2006 10 24, 19:03)
O aš siūlau spalio mėn mama išrinkti Fainulka@!!!

drinks_cheers.gif Už Fainulka@ drinks_cheers.gif
Atsakyti
Turiu pasiulyma smile.gif iki menesio 10d. surenkame kandidaturas, po to paskelbiame nauja apklausa ir prabalsuojame. Ir taip kiekviena menesi rolleyes.gif
Atsakyti
Palaikau xxxsaulytę dėl apdovanojimo. Šaunus žmogus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Verba @ 2006 10 24, 21:34)
Dar viena mamytė, kuriai , manau, galėtų padėkoti ypač rankdarbių skyrelio mamos - MONCIŪTA. Kaunietės (ir netik) tikrai žino jos subtilaus grožio, originalios kūrybinės minties darbų salelę ir visad mielai besišypsančią jos šeimininkę, kuri tarsi į sceną su savo nepakartojamais rankdarbiais pakvietė ne vieną dešimtį kuriančių grožį SM mamyčių. TV laidos "Supermamos" redaktoriai turėtų suskubti ir pasikviest į savo laidą originalią, mielą, tiesiog Šaunuolę MONCIŪTĄ smile.gif

ar cia kartais ne reklama? g.gif jei taip, tai jai cia ne vieta, o jei ne - nu labai panasu i reklama schmoll.gif
Atsakyti
:u: 4u.gif
Atsakyti
Už Fainulką@ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2006 10 27, 18:03)
Palaikau xxxsaulytę dėl apdovanojimo. Šaunus žmogus  wub.gif

Jeigu ne per vėlu blush2.gif , norėčiau savo balsą atiduot už xxxsaulytę wub.gif .Tai tikrai labai nuoširdi ir nesavanaudiška jauna moteris, kuriai rūpi "likimo nuskriaustieji"..
Atsakyti
QUOTE(saulelytė @ 2006 10 27, 10:07)
drinks_cheers.gif  Už Fainulka@  drinks_cheers.gif

QUOTE(Emmy @ 2006 10 31, 10:38)
Už Fainulką@ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Dedu riebų pliusą už Fainulką@ !!!! drinks_cheers.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti