O aš norėčiau pasiūlyti xxxSaulytę. Ji nesavanaudiškai rūpinasi vargstančiais ir nepriteklių jaučiančiais Klaipėdos žmogeliukais. Tikrai sunku surasti žmogų, kuris įdeda nemažai pastangų, kad tik kažkas būtų laimingesnis, sveikesnis ir sotesnis. Aš už xxxSaulytę!
Pritariu Lexanai..
UŽ XXXSAULYTĘ. dėl svetimų stengias kaip dėl savęs.. gal net labiau
UŽ XXXSAULYTĘ. dėl svetimų stengias kaip dėl savęs.. gal net labiau
QUOTE(Lexana @ 2006 10 25, 08:09)
O aš norėčiau pasiūlyti xxxSaulytę. Ji nesavanaudiškai rūpinasi vargstančiais ir nepriteklių jaučiančiais Klaipėdos žmogeliukais. Tikrai sunku surasti žmogų, kuris įdeda nemažai pastangų, kad tik kažkas būtų laimingesnis, sveikesnis ir sotesnis. Aš už xxxSaulytę!
Visiskai pritariu!!!!
QUOTE(miskouoga @ 2006 10 24, 18:28)
Sonatina
Aš taip pat už Sonatiną visom keturiom
QUOTE(joreta @ 2006 10 24, 19:03)
Už Fainulka@
Turiu pasiulyma iki menesio 10d. surenkame kandidaturas, po to paskelbiame nauja apklausa ir prabalsuojame. Ir taip kiekviena menesi
Palaikau xxxsaulytę dėl apdovanojimo. Šaunus žmogus
QUOTE(Verba @ 2006 10 24, 21:34)
Dar viena mamytė, kuriai , manau, galėtų padėkoti ypač rankdarbių skyrelio mamos - MONCIŪTA. Kaunietės (ir netik) tikrai žino jos subtilaus grožio, originalios kūrybinės minties darbų salelę ir visad mielai besišypsančią jos šeimininkę, kuri tarsi į sceną su savo nepakartojamais rankdarbiais pakvietė ne vieną dešimtį kuriančių grožį SM mamyčių. TV laidos "Supermamos" redaktoriai turėtų suskubti ir pasikviest į savo laidą originalią, mielą, tiesiog Šaunuolę MONCIŪTĄ
ar cia kartais ne reklama? jei taip, tai jai cia ne vieta, o jei ne - nu labai panasu i reklama
Už Fainulką@ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
QUOTE(Rasma @ 2006 10 27, 18:03)
Palaikau xxxsaulytę dėl apdovanojimo. Šaunus žmogus
Jeigu ne per vėlu , norėčiau savo balsą atiduot už xxxsaulytę .Tai tikrai labai nuoširdi ir nesavanaudiška jauna moteris, kuriai rūpi "likimo nuskriaustieji"..
QUOTE(saulelytė @ 2006 10 27, 10:07)
Už Fainulka@
QUOTE(Emmy @ 2006 10 31, 10:38)
Dedu riebų pliusą už Fainulką@ !!!!