Įkraunama...
Įkraunama...

“Mėnesio Supermamos“ apdovanojimas!

thumbup.gif uz ingakalni,
Atsakyti
Siūlau SONATINA - nerealus indėlis gerinant tarpusavio santykius šeimoje ,,per skrandį"

Kas dar nesusipažino prašom ČIA
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2006 09 18, 17:03)
Siūlau SONATINA  - nerealus indėlis gerinant tarpusavio santykius šeimoje ,,per skrandį"

Kas dar nesusipažino prašom ČIA

drinks_cheers.gif SO-NA-TI-NA! SO-NA-TI-NA! SO-NA-TI-NA! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gasa @ 2006 09 08, 09:27)
Iseina taip, kad.... kuo daugiau vaiku, tuo moteris baisyn?...  g.gif Jei turi iki triju, tai ir grazi ir protinga ir t.t. O nuo trecio - baisyn, kvailyn ir t.t...  g.gif  Nu tadu man uzteks ir dvieju  lotuliukas.gif

Nu nežinau, iš kur tu čia taip ištraukei, aš tai siūliau NUO trijų vaikų, o ne IKI. Iki trijų vaikų tai čia tų mamyčių nors tvenkinius tvenk... Nors taip, būna, kad kvaila ir baisi tiesiog taip, nepriklausomai nuo vaikų skaičiaus, tada gali apsistot ties kiek nori bigsmile.gif Nuo blogo jos taip gyvenimo gal... Tai bet tokių rinkt negalima schmoll.gif Kokios jos super, joms nebent paguodos prizus schmoll.gif

Sonatina? Nu kiba ir balsuočiau. Nežinau, kiek vaikų, ale indėlis ryyyyškus! Jeigu net aš, kulinarinė glušė, Sonatiną žinau...
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2006 09 02, 18:11)
.. Aspektą žiūrim, tskant smile.gif O supermama vadinčiau kokią nors... Nu, tarkim, nuo trijų vaikų pradedant... bigsmile.gif 

Ir kad būtų ir graži, ir protinga, ir vaikai prižiūrėti ax.gif Visi trys. Arba daugiau smile.gif Vuo tada super...

Nu tada Californiagirl..
geda blush2.gif uzsienio mamu forumo pazystu geriausiai..
Atsakyti
aš už ingakalni ir sonatina nežinau kuri geresnė blush2.gif nam jos abi vertos apdovanojimų
Atsakyti
QUOTE(Asta @ 2006 09 18, 19:07)
drinks_cheers.gif SO-NA-TI-NA! SO-NA-TI-NA! SO-NA-TI-NA!  thumbup.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sonatina to verta, nes ir as budama nekulinare, tiesiog dabar jau noriu tuos receptus isbandyti... smile.gif
Atsakyti
As uz Sonatina!!!
Atsakyti
O tai tie rinkimai vis dar vyksta?
Atsakyti
kiek suprantu tai dar vyksta g.gif
Atsakyti
QUOTE(agotas @ 2006 10 20, 09:05)
As uz Sonatina!!!

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif SONATINA labai geranoriskas zmogus ,visiems padeda virtuviniu klausimu,balsuokite uz SONATINA.
Atsakyti