uz ingakalni,
QUOTE(westa @ 2006 09 18, 17:03)
Siūlau SONATINA - nerealus indėlis gerinant tarpusavio santykius šeimoje ,,per skrandį"
Kas dar nesusipažino prašom ČIA
Kas dar nesusipažino prašom ČIA
SO-NA-TI-NA! SO-NA-TI-NA! SO-NA-TI-NA!
QUOTE(gasa @ 2006 09 08, 09:27)
Iseina taip, kad.... kuo daugiau vaiku, tuo moteris baisyn?... Jei turi iki triju, tai ir grazi ir protinga ir t.t. O nuo trecio - baisyn, kvailyn ir t.t... Nu tadu man uzteks ir dvieju
Nu nežinau, iš kur tu čia taip ištraukei, aš tai siūliau NUO trijų vaikų, o ne IKI. Iki trijų vaikų tai čia tų mamyčių nors tvenkinius tvenk... Nors taip, būna, kad kvaila ir baisi tiesiog taip, nepriklausomai nuo vaikų skaičiaus, tada gali apsistot ties kiek nori Nuo blogo jos taip gyvenimo gal... Tai bet tokių rinkt negalima Kokios jos super, joms nebent paguodos prizus
Sonatina? Nu kiba ir balsuočiau. Nežinau, kiek vaikų, ale indėlis ryyyyškus! Jeigu net aš, kulinarinė glušė, Sonatiną žinau...
QUOTE(Noa @ 2006 09 02, 18:11)
.. Aspektą žiūrim, tskant O supermama vadinčiau kokią nors... Nu, tarkim, nuo trijų vaikų pradedant...
Ir kad būtų ir graži, ir protinga, ir vaikai prižiūrėti Visi trys. Arba daugiau Vuo tada super...
Ir kad būtų ir graži, ir protinga, ir vaikai prižiūrėti Visi trys. Arba daugiau Vuo tada super...
Nu tada Californiagirl..
geda uzsienio mamu forumo pazystu geriausiai..
aš už ingakalni ir sonatina nežinau kuri geresnė nam jos abi vertos apdovanojimų
As uz Sonatina!!!
QUOTE(agotas @ 2006 10 20, 09:05)
SONATINA labai geranoriskas zmogus ,visiems padeda virtuviniu klausimu,balsuokite uz SONATINA.