Įkraunama...
Įkraunama...

Maisto paketai

QUOTE(Niktė @ 2011 05 10, 16:07)
Visa tai darosi nebeskanu.... Pradėta sukčiauti stipriai. Galima būtų sakyti pražiopsojom, bet buvau pati nuėjus ir durys buvo užrakintos. Nesvarbu, nenumirsim, bet mums penkių asmenų šeimai jaučiasi stipriai  smile.gif

o kas pas jus dalina maisto paketus? raudonasis kryzius gal pristato? skambinkit tiesiogiai tiekejui, as taip dariau, nes socialiniam pas mus ir ilgai peciais guzciojo...
cia radau nuorodele su raudonojo kryziaus filialais lietuvoje, gal ten tarp tos galybes kazkuris bus netoli jusu...
http://www.atradau.l...raugija/1049951

p.s. spustelk rodyti visus..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikosiuks: 10 gegužės 2011 - 16:21
Pas mus dalina karitas, nes ant durų parašyta "Carito dalinamas maistas" ir kai būna žinoma kada dalins po apačia būna parašyta kokiom dienom. Ryt pabandysiu nueiti iš ryto, viena pažįstama kuri dirba carite sakė kad kartais būna ir po laiko atėjusiems duoda. Gerai kad ją gatvėje susitikau. Bet šį mėnesį tikrai nedaug žmonių pasiėmė, nes man pro virtuvės langus matosi kai neša. Praeitą savaitę buvo blogas oras būčiau iškart pastebėjus. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Niktė @ 2011 05 10, 20:13)
Pas mus dalina karitas, nes ant durų parašyta "Carito dalinamas maistas" ir kai būna žinoma kada dalins po apačia būna parašyta kokiom dienom. Ryt pabandysiu nueiti iš ryto, viena pažįstama kuri dirba carite sakė kad kartais būna ir po laiko atėjusiems duoda. Gerai kad ją gatvėje susitikau. Bet šį mėnesį tikrai nedaug žmonių pasiėmė, nes man pro virtuvės langus matosi kai neša. Praeitą savaitę buvo blogas oras būčiau iškart pastebėjus.  ax.gif

http://caritas.lt/in...=35&nid=339#_up
o tai jiems nebandet skambintis klausti? as atsiimant maista paklausciau telefono nr. kad kita kart zinociau kur kreiptis jei veluoja.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Niktė @ 2011 05 10, 12:17)
Jurbarke maisto paketų dar nepasiėmėm. Informacijos nėra, arba nemokam ieškoti. Seniūnijoje informacijos jokios neturi, tik gūžčioja pečiais. Karitas kur dalina maistą yra galima sakyti pas mane kieme. Buvau nuėjus, durys užrakintos, o ant durų jokių grafikų nėra. Taip vaikštom nuo balandžio Velykų.  Patys nežinom ar čia pas mus vėluoja ar jau pražiopsojom unsure.gif

QUOTE(VI-VA-VI @ 2011 05 10, 14:28)
As vakar  savivaldybe buvau,paklausau kada bus maisto paketas ax.gif atsakymas buto toks :nebus
Mus informavo tik tiek ,kai zmogus ateis klausines apie maista paketa, tai sakyti kad nebus verysad.gif
as- tai kada bus?
neko nezinau ka galiu jums pasakyti, nezinau  verysad.gif

As informacijos irgi ne radau doh.gif veliau bandysiu skambinti kur darau dokumentus gal ka ji pasakys g.gif

QUOTE(Niktė @ 2011 05 10, 14:55)
Nu *****... Praeitą savaitę ėjau nuo trečiadienio kiekvieną dieną. Vyras buvo nuėjęs daar ten kur tvarkėmės dokumentus ir sužinojo kad buvo išdalinti praeitą savaitę. Buvo maistas išdalintas taip, kad net pačios darbuotojos sužinojo ketvirtadienį vakare kada buvo paskutinė dalinimo diena. Aš pati tiek trečiadienį tiek ketvirtadienį ėjau o buvo durys užrakintos. Viršūnė

QUOTE(VI-VA-VI @ 2011 05 10, 15:00)

QUOTE(Niktė @ 2011 05 10, 15:07)
Visa tai darosi nebeskanu.... Pradėta sukčiauti stipriai. Galima būtų sakyti pražiopsojom, bet buvau pati nuėjus ir durys buvo užrakintos. Nesvarbu, nenumirsim, bet mums penkių asmenų šeimai jaučiasi stipriai  smile.gif

QUOTE(vikosiuks @ 2011 05 10, 16:05)
o kas pas jus dalina maisto paketus? raudonasis kryzius gal pristato? skambinkit tiesiogiai tiekejui, as taip dariau, nes socialiniam pas mus ir ilgai peciais guzciojo...
cia radau nuorodele su raudonojo kryziaus filialais lietuvoje, gal ten tarp tos galybes kazkuris bus netoli jusu...
http://www.atradau.l...raugija/1049951

p.s. spustelk rodyti visus..

QUOTE(Niktė @ 2011 05 10, 19:13)
Pas mus dalina karitas, nes ant durų parašyta "Carito dalinamas maistas" ir kai būna žinoma kada dalins po apačia būna parašyta kokiom dienom. Ryt pabandysiu nueiti iš ryto, viena pažįstama kuri dirba carite sakė kad kartais būna ir po laiko atėjusiems duoda. Gerai kad ją gatvėje susitikau. Bet šį mėnesį tikrai nedaug žmonių pasiėmė, nes man pro virtuvės langus matosi kai neša. Praeitą savaitę buvo blogas oras būčiau iškart pastebėjus.  ax.gif

bet tai cia konkretus sukciavimo atvejis doh.gif kam reikejo isidalino ,o paprastiem zmogeliam nebera.....reikia skundus rasyti g.gif
Atsakyti
Labas,bus maisto bankas,tik daug kur pakeite isdavimo vieta mirksiukas.gif bus paslepta informacija tenai kur visada.
Bus isdavimas daugelams ( Karoliniškės; Laisvės 31A ( 2011-06-01,02 dienomis)
Butinai tureti su savim pasa mirksiukas.gif
http://vilnius21.lt/...31a-n29515.html
O kas pavelos bus (Kalvarijų gatvė 170)
http://vilnius21.lt/...u170-n5678.html
Atsakyti
Sveiki. Pagaliau susitvarkiau ir as, nunesiau vyro pazyma uz balandi apie uzmokesti geguzes 13, tai man pasake kad i birzeli as nepapulsiu, birzelio vidury paskambinti ir paklausti kada dalins maisto paketus liepos menesi unsure.gif . Dabar turiu klausimelius tokius, nes visiskai nezinau kaip tai vyksta.
1) Man liepos menesi duos tik uz birzeli? O birzeli kodel neduos, kaip suprasti kad nepapuolu? Cia taip ilgai reikia laukti?
2) O po liepos menesio ka daryti? Ar reikia vel pajamos nesti?
Atsakyti
QUOTE(slavlanta @ 2011 05 14, 14:39)
Sveiki. Pagaliau susitvarkiau ir as, nunesiau vyro pazyma uz balandi apie uzmokesti geguzes 13, tai man pasake kad i birzeli as nepapulsiu, birzelio vidury paskambinti ir paklausti kada dalins maisto paketus liepos menesi unsure.gif . Dabar turiu klausimelius tokius, nes visiskai nezinau kaip tai vyksta.
1) Man liepos menesi duos tik uz birzeli? O birzeli kodel neduos, kaip suprasti kad nepapuolu? Cia taip ilgai reikia laukti?
2) O po liepos menesio ka daryti? Ar reikia vel pajamos nesti?

1.Nepapuolat,nes nespes jus inesti i sarasa,nes maisto paketai bus dalinami sio men gale.Liepos men jus gausit savo paketus uz liepos men,paskui gausit kaip ir visi kas 2 men.
2.Nieko nereikes nesti,maisto paketai priklausis jums iki metu galo,kitais metais jau tik reikes is naujo tvarkitis.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 05 14, 17:04)
1.Nepapuolat,nes nespes jus inesti i sarasa,nes maisto paketai bus dalinami sio men gale.Liepos men jus gausit savo paketus uz liepos men,paskui gausit kaip ir visi kas 2 men.
2.Nieko nereikes nesti,maisto paketai priklausis jums iki metu galo,kitais metais jau tik reikes is naujo tvarkitis.

kaip gerai kad vel nereikes to poprizmo. Ta pati ir as norejau pklaust. 4u.gif tokia pat situacija. sake si menesi nepapuolu as, o skambinti birzelio pabaigoj.
Atsakyti
VILNIUJE DALINIMO GRAFIKAS GEGUZES MEN 2011 METU.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 05 18, 19:40)

jau geguzes paketus dalins? thumbup.gif reikia ir man siauliuose pasidometi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikosiuks: 18 gegužės 2011 - 18:48
o ka duos ar zinot?
Atsakyti
QUOTE(cius @ 2011 05 18, 19:51)
o ka duos ar zinot?

viena puslapi atgal atverskit,parasyta,ka dalins.
Atsakyti