QUOTE(ArbuZzziuke @ 2012 03 24, 19:35)
Lelijabalta1 koks Jusu nedekingumas, nesuprantami dalykai kaip taip ir koks nepatenkintas viskuo zmogus turi buti, kad sitaip burnoti
Nemeluokit ir neskleiskit tokios informacijos, kad gaunat supuvusi maista, kuris yra nevartotinas!
Maisto bankas is IKI parduotuviu surenka paskutines dienos galiojimo maista (kurio vartojimo terminas nera pasibaiges, maxima tokius produktus zymi raudonomis DEMESIO PIGAU etiketemis). Is parduotuviu surinktas maistas skubiai vezamas i Maisto banko sandelius, kur yra isrusiuojamas ir dar karta patikrinamas ar nera sugedes, atrenkami tik geri produktai ir paskirtomi organizacijoms, Maisto banko seimoms (kiek suprantu Lelijabalta1 naudojasi sia parama). Produktu buna ivairiausiu pvz 1 davini gali sudaryti: pienas, kepalas duonos, varske 1 - 2 pok., varskes sureliai, desros, desreles, kumpiai, pelesinis suris, silkes, darzoves, vaisiai, sausainiai, bandeles, jogurai ir t.t. Vienai seimai gaunanciai vienguba davini prikraunamas didelis pilnas maisas. Maistas dalijamas 1k/sav, 8 sav is eiles. Piema karta atejus savanoris ar kitas maista dalijantis asmuo Jus informuoja kad maistas yra paskutines dienos galiojimo ir, kad maista gausite 1karta savaiteje, 8 kartus. Korteleje pasirasote, kad buvote supazindintas su sia info, taip, kad niekas Jusu Lelija balta1 neapgaudineja, nenorite atsisakykite sios paramos, kam uzimate kito zmogaus eile jei Jusu netenkina?
Neteigsiu, kad visu, bet dazno lietuvio bruozas - keikti ir kaltinti visus bet ne save del nenusisekusio gyvenimo, del to, kad valstybe ar labdaros organizacija neuzkisa gerkles "Stikliu" kokybes maistu, kad neaprengia ir liepia susimoketi uz suteiktas paslaugas!
Beje, kad liecia mokescius MAISTO BANKAS NIEKADA NELIEPIA UZ PARAMA SUSIMOKETI!!!
Priskėlėt didžiulį laišką NESĄMONĖS!!!!!!!
Aš neskleidžiu čia jokios informacijos, o parašiau SAVO NUOMONĘ....
KĄ SURAŠĖT - VISKAS ŽINOMA, AIŠKINTI , NEBŪTINA, bet, jei jums norisi....
Deja savo gyvenimu esu patenkinta, ko nepasakyčiau apie jus - jūs menęs visiškai nepažįstate, o darote neaiškias išvadas apie tai kuo esu laiminga ar ne.
Atsisakyti paramos ar ne - mano asmeninis reikalas, aš gi jūsų neklausiau patarimo šiuo klausimu. Klausimas jums - kaip galima patikrinti glaistyto sūrelio kokybę-pagedęs jis ar ne?
Gaunamu maistu dar mielai pasidalinu ir savo laiptinėje gyvenančia močiute.
PARODYKITE MAN TUOS ŽODŽIUS , KURIAIS AŠ KĄ NORS KEIKIAU???????????? IR KUR RAŠIAU, KAD MANE KAŽKAS APGAUDINĖJA???????????
Jūs mane viešai šmeižiate, DĖL TO GALĖČIAU MANYTI, KAD ESATE TIESIOG PLETKININKĖ.
O dėl to, kad yra tam tikras mokestis už šią paramą, tai jūs neteisi, jau rudenį visi spauda rašė apie tokį mokestį ir pakankamai plačiai yra jau diskutuota čia.