Įkraunama...
Įkraunama...

Maisto paketai

QUOTE(mijaxxx @ 2012 03 23, 21:03)
o kas cia per aviziniai dribsniai, kruopos?

ne zinokit mesa blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(hugutel22 @ 2012 03 23, 20:37)
ne zinokit mesa blink.gif  blink.gif  blink.gif

doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2012 03 23, 21:38)

atsiprasau, bet jau nesusilaikiau nuo ponios komentaru.

Gaunam ir dziaugiames. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2012 03 23, 01:39)
Manau, daug kam nesiūlė . o kaip jį gauti?

Nežinau ar visuose miestuose yra ta pati tvarka, bet pas mus Klp šių produktų paramą organizuoja maisto bankas, kuris maistą paskirsto po atitinkamas organizacijas, pvz. išganymo armija, neįgaliųjų įv. organizacijos, na tai tokios nevyriausybinės organizacijos, kurios dirba su tam tikromis žmonių kategorijomis (daugiavaikės, vienišos mamos, alkoholikai, prekybos žmonėmis aukos ir t.t.). Jei jūs galite save priskirti kokiai nors grupei, susirandat tokia veikla užsiimančią organizaciją, tampate jos nare, dalyvaujate jos gyvenime ir galėsite gauti paramą šiuo maistu.
Papildyta:
QUOTE(Brigitarimkuviene @ 2012 03 23, 01:29)
na, ben jau man, tokio maisto davinio ne nesiule, manau ne visi ji gauna.  Cukrus ir aliejus tai butu labai gerai, ypac cukrus. Vis pagalvoju kaip gerai budavo kai duodavo  blush2.gif

Nesu tokių niekada gavusi, nes šie produktai turi laaabai ilgą realizacijos laiką, tai ir parduotuvėse tiek neužsiguli.

Šiandien gavau: 2 puskepaliai juodos duonos, 3 iki sūreliai, 1 pokelis varškės ir 1 vnt eigulių kumpio. Čia 3 asmenų šeimai.
Papildyta:
QUOTE(mijaxxx @ 2012 03 23, 21:03)
o kas cia per aviziniai dribsniai, kruopos?

Čia kalbama buvo apie maisto produktus iš intervencinių atsargų, ES parama
Atsakyti
QUOTE(hugutel22 @ 2012 03 23, 22:51)
atsiprasau, bet jau nesusilaikiau nuo ponios komentaru.

Gaunam ir dziaugiames.  4u.gif

Aisku geriau negu nieko,na bet si men tikrai silpnokai..
Atsakyti
QUOTE(Margulyte @ 2012 03 23, 20:56)
Si karto maisto paketai tai visiskai nekokie. Dave tik kondensuoto pieno, aviziniu dribsniu ir miltini misini pyragams kept. Is tokiu daviniu sotus tikrai nebusi, o jei dar pas ka daugiavaike seima tai visai nieko sitie daviniai nepades.

kose is aviziniu dribsniu labai skani smile.gif
Atsakyti
QUOTE(slavlanta @ 2012 03 24, 13:14)
kose is aviziniu dribsniu labai skani smile.gif

joo, tiesa, skani. O mes is misinio keksui kepam blinelius. i tesla ipylu kefiro. skanumeeelis 4u.gif gaunasi blineliai su sokolado gabaliukais. Tikrai nepaprastai skanu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(M E M O R Y @ 2012 03 24, 19:33)
joo, tiesa, skani. O mes is misinio keksui kepam blinelius. i tesla ipylu kefiro. skanumeeelis 4u.gif  gaunasi blineliai su sokolado gabaliukais. Tikrai nepaprastai skanu 4u.gif

kaip idomu o aiskiau parasykit kaip darot,nes norisi pabandyti
Atsakyti
Lelijabalta1 koks Jusu nedekingumas, nesuprantami dalykai kaip taip ir koks nepatenkintas viskuo zmogus turi buti, kad sitaip burnoti protest.gif Nemeluokit ir neskleiskit tokios informacijos, kad gaunat supuvusi maista, kuris yra nevartotinas!
Maisto bankas is IKI parduotuviu surenka paskutines dienos galiojimo maista (kurio vartojimo terminas nera pasibaiges, maxima tokius produktus zymi raudonomis DEMESIO PIGAU etiketemis). Is parduotuviu surinktas maistas skubiai vezamas i Maisto banko sandelius, kur yra isrusiuojamas ir dar karta patikrinamas ar nera sugedes, atrenkami tik geri produktai ir paskirtomi organizacijoms, Maisto banko seimoms (kiek suprantu Lelijabalta1 naudojasi sia parama). Produktu buna ivairiausiu pvz 1 davini gali sudaryti: pienas, kepalas duonos, varske 1 - 2 pok., varskes sureliai, desros, desreles, kumpiai, pelesinis suris, silkes, darzoves, vaisiai, sausainiai, bandeles, jogurai ir t.t. Vienai seimai gaunanciai vienguba davini prikraunamas didelis pilnas maisas. Maistas dalijamas 1k/sav, 8 sav is eiles. Piema karta atejus savanoris ar kitas maista dalijantis asmuo Jus informuoja kad maistas yra paskutines dienos galiojimo ir, kad maista gausite 1karta savaiteje, 8 kartus. Korteleje pasirasote, kad buvote supazindintas su sia info, taip, kad niekas Jusu Lelija balta1 neapgaudineja, nenorite atsisakykite sios paramos, kam uzimate kito zmogaus eile jei Jusu netenkina?

Neteigsiu, kad visu, bet dazno lietuvio bruozas - keikti ir kaltinti visus bet ne save del nenusisekusio gyvenimo, del to, kad valstybe ar labdaros organizacija neuzkisa gerkles "Stikliu" kokybes maistu, kad neaprengia ir liepia susimoketi uz suteiktas paslaugas!
Beje, kad liecia mokescius MAISTO BANKAS NIEKADA NELIEPIA UZ PARAMA SUSIMOKETI!!!
Atsakyti
QUOTE(cius @ 2012 03 24, 18:43)
kaip idomu o aiskiau parasykit kaip darot,nes norisi pabandyti

kaip ir paprasus blynelius. Kefyras, kiausinis, vietoi miltu-misini, bet ir miltu irgi iberiu, kad daugiau gautusi blush2.gif ir kepu paprastai...ant keptuves 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(M E M O R Y @ 2012 03 24, 21:39)
kaip ir paprasus blynelius. Kefyras, kiausinis, vietoi miltu-misini, bet ir miltu irgi iberiu, kad daugiau gautusi blush2.gif ir kepu paprastai...ant keptuves 4u.gif

ačiu,reiktu pabanditi
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ArbuZzziuke @ 2012 03 24, 19:35)
Lelijabalta1 koks Jusu nedekingumas, nesuprantami dalykai kaip taip ir koks nepatenkintas viskuo zmogus turi buti, kad sitaip burnoti protest.gif Nemeluokit ir neskleiskit tokios informacijos, kad gaunat supuvusi maista, kuris yra nevartotinas!
Maisto bankas is IKI parduotuviu surenka paskutines dienos galiojimo maista (kurio vartojimo terminas nera pasibaiges, maxima tokius produktus zymi raudonomis DEMESIO PIGAU etiketemis). Is parduotuviu surinktas maistas skubiai vezamas i Maisto banko sandelius, kur yra isrusiuojamas ir dar karta patikrinamas ar nera sugedes, atrenkami tik geri produktai ir paskirtomi organizacijoms, Maisto banko seimoms (kiek suprantu Lelijabalta1 naudojasi sia parama). Produktu buna ivairiausiu pvz 1 davini gali sudaryti: pienas, kepalas duonos, varske 1 - 2 pok., varskes sureliai, desros, desreles, kumpiai, pelesinis suris, silkes, darzoves, vaisiai, sausainiai, bandeles, jogurai ir t.t. Vienai seimai gaunanciai vienguba davini prikraunamas didelis pilnas maisas. Maistas dalijamas 1k/sav, 8 sav is eiles. Piema karta atejus savanoris ar kitas maista dalijantis asmuo Jus informuoja kad maistas yra paskutines dienos galiojimo ir, kad maista gausite 1karta savaiteje, 8 kartus. Korteleje pasirasote, kad buvote supazindintas su sia info, taip, kad niekas Jusu Lelija balta1 neapgaudineja, nenorite atsisakykite sios paramos, kam uzimate kito zmogaus eile jei Jusu netenkina?

Neteigsiu, kad visu, bet dazno lietuvio bruozas - keikti ir kaltinti visus bet ne save del nenusisekusio gyvenimo, del to, kad valstybe ar labdaros organizacija neuzkisa gerkles "Stikliu" kokybes maistu, kad neaprengia ir liepia susimoketi uz suteiktas paslaugas!
Beje, kad liecia mokescius MAISTO BANKAS NIEKADA NELIEPIA UZ PARAMA SUSIMOKETI!!!

Priskėlėt didžiulį laišką NESĄMONĖS!!!!!!!
Aš neskleidžiu čia jokios informacijos, o parašiau SAVO NUOMONĘ....
KĄ SURAŠĖT - VISKAS ŽINOMA, AIŠKINTI , NEBŪTINA, bet, jei jums norisi....
Deja savo gyvenimu esu patenkinta, ko nepasakyčiau apie jus - jūs menęs visiškai nepažįstate, o darote neaiškias išvadas apie tai kuo esu laiminga ar ne.
Atsisakyti paramos ar ne - mano asmeninis reikalas, aš gi jūsų neklausiau patarimo šiuo klausimu. Klausimas jums - kaip galima patikrinti glaistyto sūrelio kokybę-pagedęs jis ar ne?
Gaunamu maistu dar mielai pasidalinu ir savo laiptinėje gyvenančia močiute.
PARODYKITE MAN TUOS ŽODŽIUS , KURIAIS AŠ KĄ NORS KEIKIAU???????????? IR KUR RAŠIAU, KAD MANE KAŽKAS APGAUDINĖJA???????????
Jūs mane viešai šmeižiate, DĖL TO GALĖČIAU MANYTI, KAD ESATE TIESIOG PLETKININKĖ.
O dėl to, kad yra tam tikras mokestis už šią paramą, tai jūs neteisi, jau rudenį visi spauda rašė apie tokį mokestį ir pakankamai plačiai yra jau diskutuota čia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lelijabalta1: 24 kovo 2012 - 22:09